Turkki, Mersin
...Kuivattuja kiwiviipaleita, jotka täyttävät korkealaatuiset standardit elintarvikeviranomaisten sertifioimina. Parhaat kiivit, joita keräävät kokeneet kädet, pestään korkeapaineisella vedellä, minkä jälkeen ne viipaloidaan steriilissä ympäristössä. Tämän jälkeen ne siirretään korkealämpöisiin uuneihin. Kuivausprosessin aikana tärkeintä on, ettei hedelmissä olevia vitamiineja ja mineraaleja tuhoudu. Tämän saavuttamiseksi kuivausprosessin tulisi olla hidasta ja mahdollisimman lähellä auringossa kuivaamista. Näiden prosessien lopussa saadaan ensimmäisen luokan kuivattuja kiivejä.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play