Turkki, Mersin
...Kuivatut ananaspalat, jotka täyttävät korkealaatuiset standardit elintarvikeviranomaisten sertifioimina. Parhaat ananakset kerätään kokeneiden käsien toimesta, pestään korkeapaineisella vedellä ja viipaloidaan steriilissä ympäristössä. Tämän jälkeen ne siirretään korkealämpöisiin uuneihin. Kuivausprosessin aikana on tärkeää, ettei hedelmässä olevia vitamiineja ja mineraaleja tuhoudu. Tämän saavuttamiseksi kuivausprosessin tulisi olla hidasta ja mahdollisimman lähellä auringossa kuivaamista. Näiden prosessien lopussa saadaan ensimmäisen luokan kuivatut ananaspalat.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play