... ruskeankeltainen ja rakenne on lyhyt ja kuiva. Maku on erittäin voimakas ja intensiivinen, suolapitoisuus korkea, hapokkaat vivahteet ja pippurimaiset happamat sävyt viittaavat syvään kypsymiseen.
Alkuperä: Palencia
Maitotyyppi: Koko ja raaka churra-lampaiden maito
Valmistustyyppi: Entsymaattinen hyytyminen
Juusto: Eläinperäinen juusto lechazosta
Perhetyyppi: Kypsytetty puristettu massa, ei keitetty, homehtunut/huuhdeltu kuori
Kypsytys: Kaksitoista - viisitoista kuukautta.
ES: 70.22
MG/ES: 55%
Ph: 5.3
CINa: 2%...
From A Truly Worldwide Perspective, We Source Products In The Main Production Areas Of Europe, North & South America, And The Far East. Our Main Product Groups Are Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks And Dairy.
As A Food And Oil Supply Compa...
...Boffardin ikääntynyt lampaanjuusto "Riserva"
"Riserva"-tyyppinen juusto on kypsä juusto, joka on valmistettu 100 % raakamaitoa lampaalta, kuten vanhassa kastilialaisessa perinteessä. Kypsymisprosessi, jota valvotaan tiukasti, kestää vähintään 8 kuukautta (3 kg:n tuotteelle) tai 4 kuukautta (1 kg:n tuotteelle), jolloin juustot otetaan 3 kertaa varastosta ja niitä hierotaan oliiviöljyllä. Öljy...
...Balaka-juustola on Ossau Iraty -maitotilan juustojen asiantuntija. Ostamme tuoreita juustoja ja kypsytämme niitä 4–8 kuukautta Baskimaan kellarissamme.
Nämä juustot tuotetaan vain Baskimaan ja Béarnin vuorten paimenilta.
Käsin ja käsityönä kypsytetty.
Tällä juustolla on AOP. Suojattu alkuperänimitys.
...Lampaanjuusto valmistetaan eri tiloilla kerätystä maidosta, joka tulee Toledo-vuorten alueelta, tuottaen näin erityistä maitoa, joka antaa mainitulle tuotteelle herkullisen ja ominaisen maun.
Sitä valmistetaan ympäri vuoden. Erotamme puolikovan ja kypsytetyn juuston kypsymisajan mukaan. Puolikova juusto kypsyy vähintään 60 päivää, kypsytetty 180 päivää ja vanha 270 päivää.
Juuston sisus on...
VEGA MANCHA on kansainvälinen tavaramerkki, joka kattaa QUESOS VEGA SOTUELAMOSin, CENTRAL QUESERA MONTESINOSin ja QUESERIA LAFUENTEn valmistamat maitotuotteet. Perinteinen lampaanjuustotilamme sijaitsee pienessä paimenten kylässä, joka ei ole kovin kaukana Albacetesta, La Manchan alueella. Juustomme valmistetaan muinaisilla menetelmillä, jotka antavat tälle 100 % paikallisesta lampaanmaidosta valm...
...Puristettu juusto, joka on valmistettu pastöroidusta lampaanmaidosta.
Pehmeä lampaanmaitojuusto Rocinante - Kypsytetty 7 päivää.
Puolikypsytetty lampaanmaitojuusto Rocinante - Kypsytetty 3 kuukautta.
Kypsytetty lampaanmaitojuusto Rocinante - Kypsytetty 6 kuukautta.
...Voimainen juusto, kypsytetty, erittäin pehmeällä ja valkoisella pastalla, pehmeällä ja kellertävällä kuorella. Sillä on intensiivinen ja voimakas maku ja aromi.
Myyntimuodot:
75g:stä 1,5Kg:aan (Standardi: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg)
Sylinterimuoto (lautasen tyyppi)...