Bertelli Formaggi S.r.l., joka on ollut markkinoilla neljässä sukupolvessa, tarjoaa erinomaisia kypsytettyjä ja tuoreita juustoja. Olemme monien eurooppalaisten yritysten luotettava kumppani, joka toimittaa paitsi 12 kuukauden ja 60 kuukauden kypsytettyä "Parmigiano Reggiano", myös perinteisiä italialaisia vuohen- ja lampaanjuustoja. Olemme myös tyypillisten leikkeleiden, kuten "salame", "fiocchet...
Portfolio (54)
Ranska, Bordeaux
... pyöreän ja pehmeän tanniinin. Ruokapari: leikkeleet, punainen liha, riista, kypsytetyt juustot. Äyriäiset, kastikkeessa oleva kala, sisäelin-salaatti, valkoinen liha, piirakat.\n\nAlkoholi: 14,5% vol.\nRypäleet: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nTuottaja: Marque AG Vins\nPakkaukset ja muodot: Pullo (75cl) - 6 kpl laatikko - 2020"}...
Portfolio (93)
Italia, Sizzano
...Lajike Greco Novarese 100% YHDISTELMÄ Siniset ja kypsytetyt juustot Kermakakut Leivonnaiset VÄRI Amber AROMA Sahrami ja kamomillakukat Rusinat, hasselpähkinä ja sokeroidut hedelmät KYPSYMINEN Puussa vuodesta 2019 LÄMPÖTILA: 8-12 °C...
Portfolio (13)
Turkki, Istanbul
Yrityksemme nimi on Mersoy, ja se sijaitsee Istanbulissa ja Elazigissa. Olemme juuston, hillon, halvan ja turkkilaisen makeisen tuottaja, jolla on laaja valikoima. Pääkonttorimme ja osa tuotteidemme tehtaista sijaitsee Istanbulissa, ja meillä on myös erityinen juustotehdas Elazigissa. Pääkonttori sijaitsee Mega Centerissä, joka on elintarviketeollisuuden alue. Meillä on kaksi brändiä: Mersoy ja Or...
Portfolio (1)
Italia, Noci
Ignalat-juustola on keskikokoinen perheyritys Puglian alueelta, joka on toiminut markkinoilla vuodesta 1948 ja erikoistunut maitotuotteiden valmistukseen käyttäen ainoastaan valikoitua puglialaista lehmänmaitoa. Ignalat tuottaa erilaisia maitotuotteita: tuoreita, savustettuja, kypsytettyjä sekä erilaisia tyypillisiä puglialaisia erikoisuuksia, kuten mozzarella nodino ja treccia, burrata, savustett...
Portfolio (10)
VEGA MANCHA on kansainvälinen tavaramerkki, joka kattaa QUESOS VEGA SOTUELAMOSin, CENTRAL QUESERA MONTESINOSin ja QUESERIA LAFUENTEn valmistamat maitotuotteet. Perinteinen lampaanjuustotilamme sijaitsee pienessä paimenten kylässä, joka ei ole kovin kaukana Albacetesta, La Manchan alueella. Juustomme valmistetaan muinaisilla menetelmillä, jotka antavat tälle 100 % paikallisesta lampaanmaidosta valm...
Portfolio (10)
Ranska, LANGEAIS
Juustoteknologiaan sovellettavan muoviteollisuuden asiantuntija, Servi Doryl suunnittelee, valmistaa ja markkinoi ympäri maailmaa juustomuotteja, muottiblokkeja, koagulointialtaita, valutustasoja ja monia muita tuotteita, jotka on tarkoitettu erilaisten pehmeiden ja puristettujen juustojen valmistamiseen. Vuodesta 1972 lähtien Servi Doryl on kehittänyt ainutlaatuisia tekniikoita levyjen ja osien ...
Portfolio (68)
Espanja, Alaior-Menorca-Islas Baleares
Vuodesta 1940 Queso Quintana kypsyttää artesaanijuustoa Mahón-Menorca D.O.P. Tarjoamme kolme erilaista artesaanijuustoa Mahón-Menorca D.O.P: puolikova, jonka kypsytys on 2-3 kuukautta; kypsä, jonka kypsytys on 6-10 kuukautta; ja vanha, jonka kypsytys on yli 10 kuukautta. Jokainen juustomme on valmistettu raakamaidosta ja 100 % luonnollisista ainesosista, ilman säilöntäaineita tai lisäaineita, ain...
Portfolio (3)
Turkki, Istanbul
...Lapsuudessasi etsimäsi makuja unohtamatta, Arist tekee kaikkensa. Sen ainutlaatuisen reikärakenteen ansiosta täysin käsintehdyt Ariste Vanha Juustot ovat herkullisia, ja niiden tärkeä osa on se, että ne on kypsytetty ansaitsemissaan olosuhteissa ja ajassa. Huolellisesti käsitellyt Ariste Vanha Juustot säilytetään korkeassa kosteudessa erityisissä kylmävarastoissa juuttisäkeissä. Ariste Trakya Vanha Juusto valmistetaan joka vuosi sopimusmeijereissämme, kuten kaikki kypsytetyt juustoperheet, shirdan juurella.
Portfolio (5)
Italia, Nave
... Barolo. Suositellut yhdistelmät Punaiset lihat, riista, herkkusienet, tryffeli ja kypsytetyt juustot. Huomautukset Sisältää sulfiitteja. Tilavuus: 0.75l Koodi: 07003 Kategoria: Punaviinit Alkoholi: 15% vol. Maa: Italia Alue: Piemonte Rypäleet: Nebbiolo 100% Väri: Intensiivinen granaatti...
Portfolio (46)
Puola, Brześć Kujawski
...PA/PE- tai PA/PP-alusmuovifilmi PA/PE- tai PA/PP-alusmuovifilmi kelamyyjille on tarkoitettu vakuumipakkaamiseen. Filmiä käytetään pakkaamaan: tuore liha, siipikarja, leikkeleet, savustetut ruoat, kypsytetyt ja tuoreet juustot, tuore, pakastettu ja savustettu kala, äyriäiset, valmiit ateriat, kulinaarituotteet, hedelmät ja vihannekset, leipä. PA/PE- tai PP/PA-kansifilmi PA/PE- tai PP/PA-kansifilmi pakkauskoneille on tarkoitettu sulkemaan vakuumipakkaus ylhäältä päin pakkauskoneissa, joissa tuote on sovitettu. Tilauksesta teemme painatuksia filmille asiakkaan suunnitelman mukaan.
Portfolio (33)
Ranska, Auxerre
...{"Nez":"Punaiset hedelmät, kirsikan ytimiä ja vaaleita mausteita","Appellation":"Minervois","Conditionnement":"6 pullon 75cl laatikko","Label":"Suojattu alkuperämerkintä","Cépage":"Grenache noir, Syrah","Bouche":"Täyteläinen ja tiheä, silkkisten tanniinien tukemana","Accord met-vin":"Punaiset lihat, leikkeleet, kypsytetyt juustot","Références":"Pronssimitali","Œil":"Syvä, scarletinhehkuinen väri","Taux d'alcoolémie":"14%","Vinification":"Kypsien rypäleiden korjuu, kypsytetty säiliössä","Millésime":"2017","Domaine":"Domaine Sainte Luchaire","Culture":"Luomu"}...
Portfolio (190)
Ranska, Lys Haut Layon
...Terroir: Savea ja hiekkaa sisältävä maaperä liuskekivillä Tilanne: Haut layon Viininvalmistus Alkoholi-fermentointi ja kypsytys tapahtuvat tynnyreissä vuoden ajan. Maistaminen 10-12°C Silmä: Keltainen Nenä: Hedelmällinen, hillomainen, aprikooseja Suussa: Keltaisten hedelmien aromit ja hillottujen hedelmien vivahteet Säilytyspotentiaali: 5 vuotta Tasapaino: Kuiva Ruoka- ja viiniparit: Kastikkeessa olevat kalat, kampasimpukat, vaaleat lihat ja kypsytetyt juustot. Amerikkalainen meriahven, kermakastikkeessa oleva hummeri ja valkokastikkeessa oleva kana. Leikkaus: Kaksois-Guyot Korkeus: 100-120 m...
Portfolio (43)
Italia, Maruggio
... Bouquet: Mustikkahillo, tamarindi, balsamisia vivahteita Maku: Täyteläinen ja pyöreä, pitkä aromi Tarjoilulämpötila (celsius): 16° - 18° c Suositeltu: Ensimmäiset ruokalajit lihaliemellä, riista, punaiset paistetut lihat, kypsytetyt juustot, sienet.
Portfolio (8)
Suositut maat tälle hakutermille