...Viite
9990000017065
Sultaniinirypäleet ovat erinomaisia välipaloina tai ainesosina lähes kaikkien ruokien kanssa: viljat, salaatit, kastikkeet, täytteet, pateet, piirakat, leivät, keksit, pullat…
Ne täydentävät usein couscousia, tajineja ja pilafeja.
Ne ovat myös erittäin hyviä terveellisen ja tasapainoisen välipalan valmistamiseen.
Käyttöohjeet
Sultaniinirypäleet nautitaan välipalana tai...
...
Wolf ButterBackin korkealaatuisissa taikinoissa yhdistyvät erinomaiset raaka-aineet ja paljon käsityöosaamista leipomoalalta. Ei ole sattumaa, että yritys on saanut IFS-sertifikaatin 'higher level' -tason.
• Monet manuaaliset työvaiheet & huipputeknologia – tasaisen korkean laadun takaamiseksi
• Jopa 8 tuntia taikinan lepoa – pitkä säilyvyys paistamisen jälkeen
• Kotitekoiset täytteet – luonnollisen...
... luomuleivät ja -sämpylät, sekä luonnollisesti makeat luomuhyydykkeet ja luomuvoisarvet, mutta myös kakut, tortut ja muut luonnollisesti makeat leivonnaiset.
Leivätja sämpylät valmistamme vanhan käsityöperinteen mukaan ruis- ja spelttihapanjuuresta - ja omilla resepteillämme luomujauhoista ja monista herkullisista luomuraaka-aineista tuoksuviksi, rapeiksi leiviksi, rinkeleiksi, sämpylöiksi, pretzeleiksi...
...Löydät myös alueen erikoisuuksia, kuten rombosseja, Verviersin kakkuja, gosetteja, Liège-vohveleita tai riisipirtelöitä. Nautitko kevyestä aamiaisesta perheen tai ystävien kanssa, tyydytätkö pienen makeanhimon iltapäiväteen aikaan, vai hemmotteletko makuhermojasi jälkiruoalla? Crossetissa jokainen voi nauttia näistä rentoutumisen ja ilon hetkistä.
...Perustettu vuonna 1938 Frans Dellafaille'n toimesta, leipomo Dellafaille on jo yli seitsemänkymmentä vuotta ollut laadun ja alkuperäisyyden symboli. Leipomo tarjoaa laajan valikoiman: leipää, pistoletteja, patonkeja, kahvileivoksia, kakkuja, piirasia, patéja, spieeniä, omenapullia, marenkeja, makkaraleipää,... Dellafaille on myös hääkakkujen, erikoiskakkujen (syntymäpäivä jne.) ja täytettyjen leipien asiantuntija. Lisäksi leipomo tarjoaa myös toimituspalvelua.
...Zeelandia GmbH & Co. KG Frankfurt am Mainissa on yksi johtavista leivontaraaka-aineiden valmistajista ja osa kansainvälistä Kuninkaallista Zeelandia -ryhmää. Inspiroimme asiakkaitamme korkealaatuisilla leivontaraaka-aineilla, räätälöidyillä sovellusratkaisuilla sekä markkinointideoilla leivän, sämpylöiden ja hienojen leivonnaisten osalta. Filosofiamme "toimii - luonnollisesti!" edustaa nautintoa, toimivuutta ja luonnollisuutta. Clean Tech eli Clean Label on meille tärkeä, samoin kuin perinteinen valmistus, onnistuneet sovellukset ja erinomainen maku.
... sekä lopputarkastukseen. Tarjoamme laajan valikoiman leipää: valkoista leipää, harmaata leipää, seitsemän viljan leipää, linea, luomuleipää, procornia, waldkornia, pistoletteja, piccoloja, patonkeja ja voileipiä.
... (täytettyjä patonkeja, pizzoja, keittoja, quicheja, lasagneja,…), aamiaista ja erikoisuuksia (paillasse-leipä, riisipiirakka, belgialainen leivonnainen, Léonidas-praliinit, die beschwipste printe). Yritys tarjoaa myös hääkakkuja, valokuvakakkuja, yllätysleipiä, pikkuleivoksia,…...
Panelux on leipomo- ja pakastemakeisten toimija, jolla on vientitoimintaa useimmissa Euroopan maissa. Käytämme parhaita raaka-aineita yhdistettynä laadukkaisiin resepteihin vastataksemme asiakkaidemme odotuksiin.
Bakkerij Dockx bvba toimii kolmella markkinasegmentillä: erikoisliikkeet, markkinakojut ja juusto- ja herkkuputiikit, joille voidaan toimittaa täydellinen valikoima tuoreita tuotteita, kuten leipää, pieniä leipiä, viinereitä, leivonnaisia ja keksejä. Toiminta-alue rajoittuu tällä hetkellä Antwerpeniin ja Kempeniin. Bakkerij Dockxilla on 24 Cereal Centeriä, joista 12 on Dockx Bakkerij -myymälöitä. Yritys jakaa seuraavia tuotteita: patonkeja, leivonnaisia, leipää, pieniä leipiä, viinereitä, patonkeja ja pieniä keksejä.
Pâtisserie Richardissa löydät hyvän leivän ja laadukkaiden jälkiruokien ilon. Tarjoamme laajan valikoiman herkkuja: suuri valikoima leipiä jokaiseen makuun, piirakoita, leivonnaisia ja maukkaita kakkuja, joita voit räätälöidä toiveidesi mukaan. Konditoriassamme diabeetikot eivät jää ilman: valmistamme laajan valikoiman tuotteita erityisesti heille. Toimitamme myös monille yhteisöille erilaisia leipiä ja leivonnaisia: kouluille, sairaaloille, vankiloille, hoitokodeille, voileipäkahviloille, suurille myymälöille…...
Perinteinen leipomo!
Vuodesta 1905 lähtien Ruchin hienoleipomo on hemmotellut ja vakuuttanut asiakkaitaan maulla ja monipuolisuudella. Perinteet ovat siksi edelleen erityisen tärkeitä yrityksessämme.
Sukupolvelta toiselle siirtyneet reseptit ja valmistustavat varmistavat leipävalikoimamme, sämpylöidemme ja leivonnaistemme tasaisen laadun, ja näin taataan ainutlaatuinen ja tunnistettava makuelämys.
MDG-työpaja, aiemmin Espanjan työpaja, on käsityöpaja, joka valmistaa leivonnaisia. Samalla laadunhuolenpidolla käytämme vain korkealaatuisia raaka-aineita. Laaja ja monipuolinen valikoimamme tyydyttää kaikki makumieltymykset, herkullisimmista vaatimattomimpiin.
...4x paras itävaltalainen kansainvälisessä jäätelökilpailussa 'Coppa d'Oro'. Klassiset maitopohjaiset jäätelömaut, Zotter-suklaasta valmistettu jäätelö 4 eri makua, kaikki hedelmäjäätelöt ovat vegaanisia ja laktoosittomia.
Royaumeixissa viljelemme viljoja – vehnää, ruista ja spelttiä – joita jalostamme kivimyllyllämme jauhoksi. Tämä tuotanto mahdollistaa erilaisten tuotteidemme valmistamisen, kuten luonnonleivät tai siemenleivät, jotka muotoillaan käsin ja paistetaan puuhellassa, sekä pullatja jauhot. Erikoisuudet: Luonnonvehnäjauhoista leivotut leivät tai siemenleivät, spelttileipä, ruisleipä, maalaistyyppiset pullat, leipäviipaleet, siemenfougasse, jauhot, tortillat ja spelttikuoret;...