Liettua, Kaunas
19km
...Kaakaomassa (tunnetaan myös nimellä kaakaoliemi) on perusainesosa kaikessa suklaan valmistuksessa. Se on ensimmäinen nestemäinen tuote, joka saadaan kaakaopapujen puristamisesta. Kaakaomassa on sekä kaakaovoiteen että kaakaopulverin lähde. Fermentoinnin jälkeen kaakaopavut käyvät läpi korkean lämpötilan käsittelyn mikronisoijan avulla, mikä aiheuttaa kuoren erottumisen papuista. Tämän jälkeen kaakaopavut murskataan ja puhdistuskonetta käytetään kuoren poistamiseen, jolloin kerätään vain kaakaopavut. Paahdon jälkeen pavut jauhetaan ja käsitellään kaakaomassaksi.
Portfolio (23)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play