... luonnollisen maun ja ravintoarvon säilyttämiseksi, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille kulinaarisille harrastajille. Koe ainutlaatuinen maku 6006 Beef Tongue -leikkuestämme, joka lupaa nostaa kulinaariset luomuksesi uudelle tasolle. Tämä leikkuu on täydellinen niille, jotka arvostavat hitaan kypsennyksen taidetta, jolloin maut sulautuvat ja kehittyvät ajan myötä. Olitpa sitten ammattikokki...
Belgia, Lovendegem
... lihatuotteemme ovat saatavilla tukkupakkauksissa tai kuluttajapakkauksissa. Omalla brändillä tai yksityisellä etiketillä. Dufina toimittaa maailmanlaajuisesti jakelukeskuksiin, tukkukauppiaille, ravintolaketjuille, supermarketeille ja kollegoille elintarviketeollisuudessa.
Luxemburg, Ehlerange
... yhdistää nämä uuteen internet-teknologiaan helpottaaksemme arkea. Luotettava ja eksklusiivinen toimittajamme ja kumppanimme: Artisal ja Kern. Tuotteemme: Teurastamo: naudanliha, Angus-naudanliha, vasikka, sianliha, porsas, lammas, siipikarja, hevonen, riista ja eksoottinen liha. Lihatuotteet: italialaiset tuotteet, kypsennetyt tuotteet, makkarat, salamit ja suolatut tuotteet. Juhlapalvelu: salaatit ja pateet. Kalat: kalavartaat, äyriäiskoktailit, äyriäiset, kalafileet, kalapihvit. Tuotteet COLOP, TRODAT, REINER, AMANO...
Espanja, Cassà De La Selva-Girona
Ankkatuotteiden asiantuntijat. Ankan foie gras. Herkkutuotteet. Makkarat ja kypsennetyt ruoat. Liha, olkapäät ja kypsennetyt leikkeleet. Linnut ja pateet. Ankkaspesialiteetit. Paistettua lihaa.
... kypsennetyt erikoisuudet, joita valmistetaan Dijonissa jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä, jossa IFS-prosessi käynnistettiin vuonna 2006 ja ISO 8 -standardin mukainen puhdastila avattiin vuonna 2007. Tutkimus ja innovaatio ovat pääasiallisia kehityssuuntiamme niin tuotteiden, prosessien, pakkausten kuin pakkaussuunnittelun osalta. Tämä politiikka on mahdollistanut meille viime vuosina INNOVATION SIAL 2004 -palkinnon, SAVEURS DE L’ANNEE 2006 -palkitun tuotteen ja SAUCICREOR 2007 -kunniapalkinnon saamisen. Label rouge dijonilaisille lihatuotteille. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...
Ranska, Barbentane
Olemme käsityöliha-alan valmistaja seitsemän sukupolven ajan. Meidän lihatuotteemme valmistetaan käsityönä joka viikko, jotta voimme taata tuotteidemme tuoreuden. Ilman säilöntäaineita tai väriaineita, ne tarjoavat alueemme makuja. Kuivattu lihatuote: härän makkara, rullattu rinta.....jne. Kypsennetyt lihatuotteet: päärynäjuusto, andouillettes, caillettes jne. Grillattavat: andouillettes, makkarat (chili, lampaan minttu, basilika jne.)...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play