...Pyynnöstä
Tarjoillaan hyvin kylmänä, leipäviipaleella.
Huoneenlämpö, säilytettävä poissa lämmöltä ja kosteudelta.
Avaamisen jälkeen: säilytä jääkaapissa ja käytä 3 päivän kuluessa.
... Challansin siipikarjan myyntiin. Tarjoamalla laajan valikoiman Challans-tuotteita, se markkinoi Label Rouge -maitokalkkunoita ja Label Rouge -kananlihaa, johon kuuluvat Challansin maatilakanat (valkoinen maatilakana, keltainen maatilakana ja musta maatilakana Challansista) sekä niiden paloittelu. Juhlasiiipikarjan tukkukauppiaana Rungisissa sen erikoisuuksiin kuuluvat maatilakalkkunat, maitokalkkunan nuori, musta maatilanuori, Label Rouge -musta nuori. Challansin siipikarjan myynnin asiantuntija vastaa Rungisissa siipikarjan ostopyyntöihisi.
...) kunnes väri on kauniin kullanruskea.
- Voit sitten lisätä ne kastikkeeseen tai muuhun reseptiin.
MCÖ:n edut:
- Ei lisättyjä sokereita
- Ei lisättyjä suoloja
- Ilman fytostrogeenejä
- Ei kulttuurisia tai uskonnollisia rajoituksia (Halal, Kasher jne.)
Koko: 200 g (10-12 kappaletta)
Pakkaus: Tuore...
CENTRALE D, Saint-Étiennessa sijaitseva tukkukauppa, on elintarvikkeiden tukkumyyjä sekä ammattilaisille että yksityishenkilöille. CENTRALE D tarjoaa laajan valikoiman elintarvikkeita ja pakkauksia sekä ammattilaisille että yksityishenkilöille.
CENTRALE D:ltä löydät koko valikoiman elintarvikkeita:
- meidän Espaces Frais -alueeltamme: juustoja, maitotuotteita, hedelmiä ja vihanneksia, lihaa ja k...
...MARTIN on tukkuliike, joka on erikoistunut lihaan Rungisin markkinoilla.
Tuontilampaat tulevat pääasiassa Englannista ja Irlannista, ja kaikki ovat HALAL-sertifioituja.
Kiinnitämme erityistä huomiota lampaidemme vaatimustenmukaisuuteen ja teemme tiivistä yhteistyötä toimittajiemme kanssa parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi.
Päivittäinen hankinta takaa optimaalisen tuoreuden.
Ammattimiehemme tekevät päivittäisen valinnan tuotteista, jotka sopivat kullekin asiakkaalle.
...Tuore broilerimme tuotetaan ja teurastetaan pääsääntöisesti Euroopan unionissa.
Kalkkunanliha (naaras):
Kalkkunanlihalla (naaras) tarkoitetaan nuorten naaraskalkkunoiden lihaa, jonka paino on 5–9 kg. Tämä on ihanteellinen paino nopeaa kuljetusta ympäri maailmaa varten. Tämä liha erottuu hienosyisyydestään.
Kalkkunanliha (uros):
Uroksen kalkkunanliha on nuorten uroskalkkunoiden lihaa, jonka paino on 12–18 kg. Toisin kuin naaraskalkkunanliha, tämä liha tunnistetaan karkearakenteisuudestaan.
Liha jalihatuotteet...
...munintapaikat, jalostusyritykset jalihatuotteet, munien pakkauskeskukset), jotka tekevät yhteistyötä tämän laadun tavoitteen saavuttamiseksi. He valvovat myös 24 Les Fermiers d'Argoat -tuotantosopimusta, jotka kantavat label rouge -merkkiä.
Lisäksi he ovat ylpeitä voidessaan edistää Bretagnen etuja "volaille"-alalla, kiitos heidän suojatun maantieteellisen merkinnän (IGP) "Volailles de Bretagne...