...Luomumustavalkosipuli kokonaisena
Tuote valmistettu tuoreesta luonnollisesta valkosipulista. Ilman lisäaineita.
Väri: Musta
Aroma: Hedelmällinen
Maku: Makea. Vivahteita lakritsista, luumusta.
Nettopaino: 500 g
Suoraan kulutettavaksi kypsänä hedelmänä.
Gourmet-tuote ravintoloille, hedelmäkaupoille, luontaistuotekaupoille, ravitsemusterapeuteille, elintarvikekaupoille, cateringille, pienille ja suurille supermarketeille tai muille, jotka käyttävät tuoretta valkosipulia.
Käytettävissä keittiössä mausteena tai lisukkeena.
...Kynsilaukkuastiat mahdollistavat nopean käytön keittiössä. Mausteena mustavalkosipuli voi rikastuttaa kaikenlaisia valmistuksia.
Ohueksi viipaloituna kynnet tuovat väri-, rakenne- ja makukontrastia annoksen koristeluun.
Ne voidaan myös nauttia kokonaisina, esimerkiksi mustan valkosipulin kuurin yhteydessä.
...Luomu mustapippurimme valkosipulilla täydentää lihaasi, vihanneksiasi tai vinaigretteasi.
Se on myös ihanteellinen marinointiin.
Luonteenomainen, hieno ja voimakas sinappi, jossa on kaunis mustan valkosipulin tuoksu.
Saat inspiraatiota reseptiehdotuksistamme.
AINEKSET
Ranskalainen luomumustard (luomumustardinsiemenet, luomuviinietikka, vesi, suola) 90%
Gersin alueen luomumustavalkosipuli 10%
SÄILYTYS
Säilytä huoneenlämmössä ja suojassa valolta.
Sulje purkki hyvin käytön jälkeen. Avattuasi säilytä jääkaapissa ja käytä 90 päivän kuluessa.
...Tuotetiedot
Mustavalkosipuli syntyy valkosipulin fermentoinnista, joka on Polesano D.O.P. -nimisuojan alainen ja viljelty biologisten sääntöjen mukaan.
Mustavalkosipuli valmistetaan täysin ilman kemiallisia käsittelyjä tai lisäaineita tapahtuvalla fermentointiprosessilla, mikä kunnioittaa ja säilyttää sen biologiset perusominaisuudet; kypsyminen tapahtuu ohjelman avulla, joka hallitsee ajan...
...Musta valkosipulipyree valmistetaan mustista valkosipulinkynsistä. Se on käyttövalmis nopeaa käyttöä varten keittiössä tai nautittavaksi leivän päällä aperitiivina.
Meidän mustavalkosipuli on valmistettu Drômen alueen luomuvalkosipulista (Ail blanc BIO IGP).
Valkosipulia kypsennetään matalassa lämpötilassa 15–30 päivän ajan.
Valkosipulin astringenttiä antava rikki poistuu, ja valkosipulissa...
... perusmausta, umami. Mustavalkosipuli on erityisen monipuolinen ja sitä käytetään monissa resepteissä, alkupaloista jälkiruokiin. Se on erittäin arvostettu herkuttelijoiden ja tähtikokkien keskuudessa.
Ean13:3701511709907
Viite:AilNoirBioIgpLomagnePate1...
... alueellinen laji, joka parantaa tuotteen laatua), CCPB:n sertifioima, sekä pulloissa että tölkeissä, musta/viheroliivipateeta, öljyä, joka on maustettu luonnollisilla aromeilla kuten sitruuna, chili, rosmariini, basilika, valkosipuli; pöytäoliiveja. Tuotteemme valmistetaan ja pullotetaan korkeiden laatu- ja hygieniastandardien mukaisesti. Kaikki oliivien valmistusvaiheet, valinnasta myyntiin, ovat...