Nutralong Pharmachem Co., Ltd. on omistautunut korkealaatuisten raaka-aineiden toimittaja elintarvike- ja juomamarkkinoille, ravintolisille ja eläinruoalle. Tuotevalikoimamme sisältää luonnollisia makeutusaineita, nivelterveyttä, vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja kasviuutteita. Noudatamme EC- ja FDA-sääntöjä ja tarjoamme ratkaisuja ja valmiita tuotteita, jotka perustuvat asiakkaiden tarpei...
Puola, Brzozów
... on lähes 1,5 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri. Vaalean agavesiirapin maku on miedompi ja neutraalimpi kuin tumman siirapin hieman karamellinen maku. Agavesiirappi on kasvipohjainen luonnollinen makeutusaine puolikiinteässä muodossa. Vegaanit käyttävät sitä mielellään hunajan korvikkeena. Siinä on alhaisempi glykeeminen indeksi kuin hunajassa ja se on laajasti käytettävissä ruoanlaitossa...
Portfolio (781)
Espanja, iznalloz
...Se sisältää anti-inflammatorisia, antibakteerisia, antioksidanttisia, antiseptisiä ja supistavia ominaisuuksia. Se on rikas orgaanisista hapoista, entsyymeistä, vitamiineista ja mineraaleista. Se on luonnollinen makeutusaine ja lisäksi se sisältää vähemmän kaloreita kuin teollinen sokeri.
Portfolio (6)
Iran, Tehran
... käytettäessä kuumissa nesteissä. Esimerkiksi sitä voidaan käyttää juomien makeuttamiseen, leivonnaisten, kakkujen, jäätelön, hillojen ja erilaisten siirappien valmistamiseen. Päiväntasaussokerin ominaisuuksiin kuuluu, että se on täysin luonnollinen ja orgaaninen tuote. Fruktoosin läsnäolon vuoksi sillä on matala glykeeminen indeksi, mikä tekee siitä erittäin sopivan ruokavalioihin.
Portfolio (10)
...joka on erittäin haitallinen makeutusaine, ja se suojaa ikeniäsi. Agarta luonnollinen hammastahna sisältää luonnollisia aineita, kuten minttua ja muita yrttejä, jotka raikastavat hengitystäsi tappamalla suussasi olevia bakteereita ilman haitallisia kemikaaleja. Se sisältää luonnollisia aineita, kuten vesisilikaa, valkaistakseen hampaasi ilman keinotekoisia makeutusaineita ja väriaineita. Tämä...
Portfolio (393)
Meksiko, Guadalajara
... uudelleenmuotoilussa sokerin kulutuksen vähentämiseksi. KLASSINEN AGAVESIIRAPPI: Luonnollinen makeutusaine, joka saadaan lämpöhydrolyysiprosessin kautta, sitten puhdistettu ja tiivistetty saadakseen siirappia 75 °Bx:ssä. RAAKA AGAVESIIRAPPI: Luonnollinen makeutusaine, joka valmistetaan lämpötiloissa 50 °C-60 °C säilyttääkseen mahdollisimman paljon agaven ominaisuuksia. ULTRA AGAVESIIRAPPI: Luonnollinen makeutusaine, joka valmistetaan osittaisen lämpöprosessin kautta.
Portfolio (3)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play