Luxemburg, Hautcharage
S’il est bon et bien fait, on ne se posera pas de question sur la qualité des ingrédients et des plats qui vont suivre. Pour nous, il n’est qu’un seul pain possible: le bon, le vrai, l’authentique. Celui qui est confectionné à l’ancienne et selon les règles de la fermentation naturelle. Il possède une vraie croûte croustillante et une mie grasse et généreuse, agréable à la mâche et dégageant des a...
Käsintehdyt leivonnaiset perinteellä!
Leipomo - Konditoria...
Italia, Velletri
Toimitamme päivittäin muutamassa tunnissa koko Italiassa puu-uunissa paistettua vaaleaa tai tummaa kotileipää, joka on muodoltaan leipä tai patonki. Tämä leipä, joka valmistetaan Rooman linnoituksissa, erottuu luonnollisen hiivan, osittain täysjyvävehnäjauhon ja puu-uunissa paistamisen käytöstä. Taikina kohoaa äidinhiivalla ja hieman oluthiivalla. Ainekset vaivataan noin 40 minuuttia, jonka jälkee...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play