Ranska, Carpentras
...Yksi viimeisimmistä luomuksistamme, Comté-juustolla maustettu kuivasalami. Herkullinen ja runsas maku, joka saa sinut sulamaan! Juuston ystävät, olemme ajatelleet teitä! Tämä salami, joka on täynnä runsaita paloja AOP Comté-juustoa, täydentää tyylillä aperitiivilautasiasi ja hämmästyttää vieraasi! Pieni +: Comté-juustolla maustettu kuivasalami maistuu täydellisesti hyvän punaviinin kanssa. Kuten...
Portfolio (16)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...AINEKSET: pekoni, sianliha ja sian poskiliha, suola, paprikajauhe, mausteet, dekstroosi, soijaproteiini, stabilointiaine (trifosfaatit), antioksidantit (natriumaskorbaatti ja natriumitraatti), happamuudensäätöaine E262, makuaine E621, säilöntäaine E252 ja väriaine E120. Saattaa sisältää jälkiä maidosta ja selleristä. Luonnollinen lampaan suoli. SUOSITELLAAN KOKONAISTA KYPSENTÄMISTÄ ENNEN KULUTUSTA.
Portfolio (28)
Saksa, Balingen
...Ihanteellinen yhdistelmä viipalointia ja punnitsemista: ergonominen, helppo puhdistaa, helppo käyttää, energiatehokas. Ihanteellinen kaikkiin manuaalisiin viipalointitehtäviin, kuten keitetty kinkku, keitetyt ja paistetut makkarat, viipaloitu juusto tai pitkäkestoiset tuotteet, kuten salami ja ilmakuivattu kinkku. Lisäksi tilaa säästävä ratkaisu, jos vaaditaan metrologisesti hyväksyttyä...
Portfolio (190)
Italia, Orsogna
...Salumi ja juustot Abruzzosta * Sienisalamia * Makea pyöreä Aquilan salam * Makea Cigolana-salami * Mausteinen Cigolana-salami * Cigolana-tyyppinen sianmaksasalami * Mausteinen Bastoncino-salami * Tasainen Aquilan salami * Tuoreet abruzzolaiset makkarat Meidän juustomme: * Klassinen koriajuusto * Ruohosipulijuusto * Pähkinäjuusto * Mustaoliivijuusto * Vihreäoliivijuusto * Chili-juusto * Sienijuusto...
Portfolio (9)
Italia, Mesoraca
...‘Nduja on kalabresilainen makkara, joka on kirkkaan punainen, pehmeä koostumukseltaan ja erityisen mausteinen maultaan. Se valmistetaan 42 % sianrasvasta, 30 % sianlihasta ja runsaasta kalabreseista chilistä, joka on 25 %. Suositellaan alkupalaksi tai ainesosaksi, jota voidaan lisätä pääruokiin ja pizzoihin. Kategoria: Kalabresilaiset makkarat PAINO: 300/350 g AINEKSET: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252 Paino: 0.300 kg...
Portfolio (19)
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Paino 0,6 kg Ainesosat: Sianliha, Suola, Dekstroosi, Luonnolliset aromit, Mausteet, Antioksidantit, E301, Säilöntäaineet, E252 Ravintoarvot ja energiasisältö 100 grammaa tuotetta kohden Energiasisältö 278 kcal 1158 kJ Rasvat 20,1 g joista tyydyttyneitä rasvoja 6,9 g Hiilihydraatit 1,2 g joista sokereita 1,1 g Proteiinit 24 g ravintokuitu 0,02 g suola 4,7...
Portfolio (9)
...Keitetty salami, joka on valmistettu parhaista valituista kotimaisista lihoista, maustettu Aleatico-viinillä alueeltamme, Tusciasta. Se vapauttaa herkän aromin, joka sopii erityisesti focaccian tai friteeratun pizzan kanssa.
Portfolio (7)
Italia, Codogno
...Felino-salami on herkullinen lihatuote, joka valmistetaan sianlihasta. Se saa nimensä alkuperäpaikastaan, joka on kunta Parmassa. Felino-salamissa on korkeammat proteiinipitoisuudet ja vähemmän rasvaa verrattuna muihin samankaltaisiin salameihin. Perinteisesti se leikataan vinosti, jolloin syntyy soikeita viipaleita, joiden pituus on noin kaksinkertainen salamin halkaisijaan verrattuna.
Portfolio (4)
...Felino-salami on makein kaikista italialaisista salameista, ja se valmistetaan vähällä suolalla, pippurilla ja kypsytetään Parmankinkun laaksossa. Se on tehty vain raskaista italialaisista sioista, alkaen "trito di banco" (lihasta, jossa ei ole jänteitä ja jossa on ohut rasvakerros), joka ensin jauhetaan keskikarkeaksi, sitten sekoitetaan mausteseokseen (suola, pippuri, hieman valkoviiniä...
Portfolio (10)
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale on sian poskesta valmistettu leikkele. Lihaa hierotaan suolalla noin viisi päivää. Mustapippuri ja chili lisätään, ja liha maustetaan rosmariinilla ja salvialla, jotta siitä tulee entistä maukkaampaa. Kypsymisaika, joka vaihtelee 60:stä 90 päivään, tapahtuu optimaalisissa ilmasto- ja kosteusolosuhteissa. Sitä käytetään keittiössä monissa resepteissä ja kastikkeissa: pasta alla carbonara, gricia ja amatriciana mainitakseni tunnetuimmat.
Portfolio (10)
...SEMIARTISAN SALUMI: TUORE JA KYPSYTETTY MAUSTE, RAAKA PROSCIUTTO, NDUJA, MAKEA JA MAUSTEINEN SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfolio (9)
Italia, Treviso
...Naudan reisistä saadaan sisäfileen sydän, arvokas ja laadukas leikkuuosa. Huolellisella käsittelyllä ja kuivalla, ilmavalla kypsyttämisellä saadaan aikaan vähärasvainen, murea ja herkullinen tuote. Paino: noin 1,60 kg Ainesosat: Italialainen halal-naudanliha, suola, mausteet, E252. Ominaisuudet: laktoositon ja ilman muita maitotuotteita, gluteeniton ja ei GMO. Pakkaus: alipainepakattu...
Portfolio (5)
LUIS OLIVERAS S.A on perheyritys, joka on erikoistunut kuivattujen lihatuotteiden valmistukseen vuodesta 1933. Sijaitsemme Pohjois-Espanjassa, lähellä Ranskan rajaa, tärkeimpien satamien ja lentokenttien läheisyydessä. Yhdistämällä asiantuntemuksemme ja parhaat raaka-aineet, pystymme tuottamaan korkealaatuisia sianlihatuotteita sekä Halal-sertifioituja kalkkuna- ja naudanlihatuotteita, joita valmi...
Portfolio (3)
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. - kinkku- ja makkaratehdas Käsityönä valmistettuja tuotteita, kuten: El Botillo del Bierzo, tuliset ja makeat chorizot, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kypsytetty kinkku, San Martiños (salami), Cecina de Babilla, savustettu Lacón, pekoni, savustettu pekoni, haudutettu Lacón (gourmet-tuote) ja muita... Tarjoamme myös tuoretta sianlihaa, kuten: kyljyksiä, sisäfileitä, ribsejä, pekonia, Lacónia, tuoretta kinkkua, tuoretta potkaa, sekä suolattuja ja tuoreita tuotteita, kuten: korvia, häntiä, selkärankaa, sianpäätä, kuonoa, sianjalkaa.
Portfolio (4)
...Kuluttamalla tätä lihaa sanot ei kolesterolille ja kyllä rautapitoisuudelle, joka on kaksinkertainen muihin lihoihin verrattuna. Anemia, laihdutusdieetti, urheilu tai yksinkertainen halu uusia ja paikallisia makuja, syitä valita tätä lihaa on monia ja kaikki terveyden hyväksi. Aaselinliha on sicilialainen tuote. Aaselinliha (80 %), sianliha (20 %), dekstroosi, sakkaroosi, mustapippuri, antioksidantti: E300, säilöntäaineet: E252, E250, luonnolliset aromit. Kaikki makkaramme on täytetty luonnollisiin suoliin. Säilytä + 4 º C:ssa.
Italia, Guidonia
...Tyypillinen kalabresalami, joka on valmistettu puhtaasta sianlihasta, karkeasti jauhettuna, sekoitettuna suolalla, luonnollisilla mausteilla ja laadukkaalla chilillä, täytetty ja kypsytetty luonnollisessa suolistossa noin 45 päivän ajan. Koko noin 300 g luonnollisessa suolistossa. Pakkaus: A.T.M. - S.V Ilman säilöntäaineita Ilman gluteenia Ilman laktoosia Ilman väriaineita...
Ranska, Lyon
...Käsintehty kuivasalami, maustettu Espelette-paprikalla AOP, puhdasta Lounais-Ranskan porsasta IGP, perinteisestä ja ikiaikaisesta reseptistä. Tämä salami valmistetaan Lounais-Ranskan IGP-porsaan vähärasvaisesta lihasta ja hartioiden rasvasta, joka on karkeasti jauhettua (täsmälleen 80 % vähärasvaista lihaa ja vain 20 % rasvaa). Tämä takaa maukkaat makuelämykset.
Portfolio (40)
Ranska, Pessac
...Makkarat, salamit, lonza, lampaan kinkku, vuohen kinkku, paikalliset erikoisuudet, guanciale, pancetta, raaka kinkku, coppa, Desulo kinkku, villisika, porcini-makkara, cannonau-salami, oliivi-salami...
Portfolio (8)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...kuivaaminen ja kypsyttäminen. Makkaroiden hyödyt Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-sikamme tarjoavat meille lihaa. Energiapitoisuus: 432Kcal / 1919KJ Rasvat: 38.5 g Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g Hiilihydraatit: 2.1 g Sokerit: 1.3 g Proteiinit: 26 g Suola: 3 g...
Saksa, Obermoschel
...Vapaasti vaeltavat hirvet menestyvät luonnonmukaisessa ympäristössä. Huolellisesti valvotun ruokinnan, kasvatuksen ja teurastuksen jälkeen vähärasvainen liha päätyy heti jalostukseen. Rehuun ei lisätä mitään kemiallisia tai lihaskasvua edistäviä valmisteita. Salami koostuu yli 74 % hirvenlihasta ja vain 22 % sianlihasta - harvinaisuus saksalaisilla markkinoilla. Kun lisätään valikoituja mausteita, osittain omasta tuotannosta, salami saa poikkeuksellisen makunsa. Savustamisprosessi tammipuulla viimeistelee sen jalostuksen.
Portfolio (10)
Ranska, Canejan
... mahdollistaa liittämisen olemassa olevaan äänijärjestelmään. Poistamalla punaisen kannen pääsee DIP-kytkimiin viestien valitsemiseksi (makkarat, salami ja juusto, kala, leipomo, konditoria, pizzeria, catering, pizza ja jälkiruoat, jäätelö, hedelmät ja vihannekset, juusto ja maitotuotteet, numero, potilas, asiakas, hyväksyntä, varaus, lipunmyynti).
Portfolio (1543)
Turkki, Malatya
...Alkuperä: Gaziantep/Turkki Pakkaukset: 10kg, 20kg Tyhjö Tyyppi: Vihreä, Kuorimaton, HTS-koodi: 08025100, 080252 Pistacia-suvusta peräisin oleva Pistacia vera -laji on kotoisin Lähi-idästä, Välimereltä ja Länsi-Aasiasta. Vihreä siemen, joka on pistaasipähkinä, on kovan kuoren sisällä, joka halkeaa kulutuksen aikana. Pistaasiytimet ovat erittäin suosittuja välipaloina, mutta niitä käytetään myös ainesosana lihatuotteissa, kuten salami tai makkarat, tai makeisteollisuudessa osana suklaata, kakkuja, turkkilaista lokumia, baklavaa, jäätelöä ja muita perinteisiä turkkilaisia makeisia.
Romania, Bucuresti
... - Lihaa (nauta, sika, kana, kalkkuna, viiriäinen, lammas, etanat ja muita), kaikki voivat olla tuoreita tai pakastettuja - Säilykkeitä kaikista tyypeistä. Voivat olla lihaa, hedelmiä, vihanneksia, suolakurkkuja, valmiita aterioita, hilloa ja muita - Valmiita ruokia kaikista tyypeistä: salami, nakit, kinkku, makkarat, pate, mortadella ja muita tyyppejä - Maitotuotteet ja munat, maitojauhe, maito...
Slovenia, Ljubljana
Tuore liha ja lihatuotteiden tuottaja. Perinteet vuodesta 1881. HACCP, ISO, IFS, Halal -sertifikaatit. GMO-vapaat tuotteet. Laaja tuoteportfolio: - Tuore liha (Makro- ja Mikrovalmiit tuotteet) - Emulgoidut lihatuotteet (Frankfurter-makkarat, Pariisilainen salami ...) - Keitetyt makkarat - Savustettu liha - Puolikuivatut lihatuotteet - Kuivat (käyneet) lihatuotteet - Säilykkeet (Pateet (kana...
Unkari, Lajosmizse
...Olivia Ltd. on premium-luokan kaninlihan tuottajayritys Unkarissa. Markkinamme ovat tukkukauppa/ vähittäiskauppa sekä hotelli/ravintola/kattava verkosto ja elintarviketeollisuuden yritykset (raaka-aineet: vauvanruoka, makkarat/salami, lihapasteija tai maksapasteija, muut säilykkeet tai valmiit ateriat, hampurilaiset, lasagne, bolognese, spagettikastike jne.). Kaikki tuotteemme ovat puhtaimpia, erityisen mureita, 100 % varmennettuja ja terveellisiä.
Belgia, Herstal
Legon-yhtiö on erikoistunut vähittäiskauppaan lihatuotteissa ja kuivamakkaroiden valmistuksessa. Tuotteet: bolognese, salami, foie piqué, puhdas sianlihamakkara (pähkinöillä tai ilman), Ardennin makkara, viikonlopun salami ja Goliath, Lutin- tai Picador-kuivamakkara, savustettu kuiva kaula, maatilan makkara.
Turkki, Istanbul
... konsernin maitotuotteiden tuottaja. Sen päätuotteet ovat: Maito, Jogurtti, Kerma, Voita, Piimä, Hedelmät, jne. www.sek.com.tr MARET on lihatuottaja. Sen päätuotteet ovat: Herkkuliha, Pakastettu ruoka, Valmiit liharuokakokonaisuudet (salami, makkarat, pepperoni), Kastikkeet jne.
Italia, TRESANA
...YRITYS VALMISTAA TUOREITA LIHATUOTTEITA (Makkaroita, Paloja, Luganega) JA KYPSYNEITÄ KÄYTTÄEN AINOASTAAN ITALIALAISTA JA ERINOMAISTA LIHAA, ILMAN GLUTEENIA, GLUTAMAATTIA, LAAKSOA, VÄRJAÄ, KÄYTTÄEN RESEPTEJÄ, JOTKA ON SIIRRETTY ISOISILTAMME JA PERINTEEN MUKAAN LUNIGIANAN ALUEELLA. PÄÄASIALLISET VALMISTETUT LIHATUOTTEET OVAT: LUNIGIANAN MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANAN FILEE, LUNIGIANAN BRESAOLA (VALMISTETTU TUOREESTA LIHASTA) JA KUKKA ALL'OCCHIELLO ...
Suositut maat tälle hakutermille