Saksa, Bad Bramstedt
...Chilille on kuitenkin annettu erilaisia, positiivisia ominaisuuksia, joten mausteinen ruoka voi kohtuullisessa määrin myös edistää terveyttä. Sitä ei vain saa liioitella. Chilimme ovat joka tapauksessa paras kumppani kulinaariseen tuliseen nautintoon. Sisältö: 200,00 g Tuotenumero: 802205...
Portfolio (89)
Italia, Orbassano
...Sydämen muotoiset raviolit, jotka on täytetty sienillä ja pehmeällä juustolla, ovat upea esimerkki italialaisesta kulinaarisesta käsityöstä, suunniteltu tyydyttämään vaativimmat ja hienostuneimmat makut. Tuore pasta muotoillaan pieniksi sydämiksi, jotka symboloivat intohimoa ja kulinaarista omistautumista. Täyte kätkee sisäänsä sienten makujen aarteet ja ricottan herkän raikkauden.
Portfolio (63)
Saksa, Neumagen-Dhron
...Kivennäisjauhoista ja Vitis-rypäleensiemenjauhosta valmistetut viinirypälesiemennuudelit ovat vegaaninen luonnontuote, tumman värinen ja herkullisen mausteinen. Saatavilla spagettina tai penne-nuudeleina. Maukkaita viinirypälesiemennuudeleita valmistamme durumvehnäjauhosta ja korkealaatuisesta rypäleensiemenjauhostamme. Reseptissä voimme lisätä vain vähän rypäleensiemenjauhoa säilyttääksemme...
Portfolio (13)
Tunisia, Hammam Sousse
... valmistetaan käsin noudattaen monimiljoonavuotista tunisialaista kulttuuria tuotteidemme korjuussa ja valmistuksessa. Tunisiassa harissaa valmistetaan usein etukäteen ja säilytetään käytettäväksi erilaisissa ruokalajeissa. Tämä oranssinpunainen kastike ei ole vain mauste grillatuille lihalle ja kalalle tai sekoitettuna keittoihin ja pataruokiin kuuman potkun antamiseksi, vaan se on myös olennainen osa lukemattomia reseptejä ja useita tunisialaisia ruokia. Tuotteen nimi: Berber Harissa Maku: Kuuma, mausteinen Brix (%): 10 Säilyvyysaika: 2 vuotta Brändin nimi: MEDILIFE Alkuperämaa: Tunisia...
Portfolio (43)
...Trahana on perinteinen pasta. Se kuuluu Kreikan historian vanhimpiin säilykkeisiin. Jokainen kreikkalainen tuntee Trahanan ja voi muistaa ne nautinnolliset hetket, jolloin Trahanan tarjoiltiin lounaaksi, illalliseksi, välipalaksi tai jopa flunssan aikana. Trahanat keitetään yleensä keittona ja tarjoillaan lampaanjuuston kanssa.
Italia, Colonnata Carrara
...Pakkaus, jossa on 100 g Colonnata IGP -lardoa Valkoinen kuin marmori, joka hellii kypsymistä, mausteinen, herkkä ja makea suussa. Aikaisemmin sitä valmistettiin lyömällä lardo valkoisessa marmorimorttelissa Colonnatan kanavilla, ja sitä käytettiin perusmausteena. Nykyään sitä käytetään paitsi peruspaistoksessa minestroneen, pasta ja papuja, tomaattikastikkeeseen, alkuruokiin ja meren antimien...
Portfolio (3)
ufs.country_names.RU, Moscow
... kermakastikkeessa tai juusto-sienikastikkeessa, on paitsi aromaattista myös poikkeuksellisen täyttävää. Itse asiassa sienillä on ravitsemuksellisesti samankaltaiset ominaisuudet kuin lihalla. Käyttö Keitot, kastikkeet, marinadit, liharuoat, linturuoat ja riistaruoat. Maku Mausteinen sieni Ravintoarvo 100 g kohden. Proteiinit (g / 100g)… 42 Rasvat (g / 100g)… 9,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 1,0 Energiarvo (kcal / 100g)… 260...
Portfolio (178)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play