Espanja, Calahorra (la Rioja)
Olemme perheomisteinen säilyketehdas, jolla on neljän sukupolven perinteet. Vuodesta 1880 olemme valmistaneet kasvissäilykkeitä ja hedelmiä. Tavoitteemme on tarjota korkealaatuisia gourmet-säilykkeitä ravintoloille, supermarketeille, gourmet-kaupoille ja herkkukaupoille. Valmistamme luonnollisia gourmet-säilykkeitä, joissa käytetään riojalaisia ja navarrolaisia vihanneksia. Prosessia on parannett...
Portfolio (8)
Italia, Rivoli
... jatkuvan tutkimuksen tulosta. Tästä johtuen etsimme jatkuvasti täydellistä yhdistelmää perinteiden ja modernin välillä. Ravintolamme idea ei hylkää vieraanvaraisuutta, palvelun merkitystä ja "ruokaa, joka tyydyttää", mutta samalla se omaksuu uusia käsitteitä, jotka liittyvät ympäristön ja sosiaalisen kestävyyden parantamiseen. Piemontelaiset juustot, leikkeleet ja lihat kulkevat vain muutaman kilometrin päästä rikastuttamaan menuamme. Kantosienet, artisokat ja parsat ovat kausittain todellisia päähenkilöitä keittiössämme ja pizzeriassamme.
Italia, Due Carrare
Perheyritys, joka on toiminut vuodesta 2009, tarjoaa erilaisia käsityönä valmistettuja grillattuja (ja ei-grillattuja) tuotteita kolmansille osapuolille. Meidän erikoisalaamme ovat sekä vihannekset että hedelmät. Esim. parsat, valkosipuli, artisokat, borretana-sipulit, sienet, fenkoli, kuivatut tomaatit, munakoisot, kesäkurpitsat, punaiset ja keltaiset paprikat, lombardo-paprika, IGP-radicchio...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play