Ranska, Les Pavillons-Sous-Bois
Itävalta, Königsdorf
...{"MICROBIOLOGICAL":{"Salmonella":"ND in 25 g","Listeria":"ND in 25 g","E.coli":"<10 org per g","Coliform":"<100 org per g","Coagulase +ve staphylococci":"<100 org per g"},"Origin":"Naudat","Weight (kg)":"25","Additives":"Suola","Processing Type":"Steriloitu","Shape":"Lohko","Fat Content (%)":"45-48","Color":"Vaaleankeltainen","Type":"Kova juusto","Packaging":"Pussi, Irto, Pussukka","Cheese Type":"Mozzarella","Shelf Life":"24 kuukautta","CHEMICAL":{"Moisture":{"Minimum":"42%","Maximum":"45%"},"Average Salt":"0.7-1.2%","Fat":{"Minimum":"45%","Maximum":"48%"}}}...
Unkari, Celldömölk
...KEMIALLINEN Rasva Vähintään 45% Enintään 48% Kosteus Vähintään 42% Enintään 45% Keskimääräinen suola 0,7-1,2% MIKROBIOLOGINEN Koliformit <100 org/g E.coli <10 org/g Koagulaarinen stafylokokki <100 org/g Listeria ND 25 g:ssa Salmonella ND 25 g:ssa Tyyppi: Kovajuusto Juustotyyppi: Mozzarella Käsittelytapa: Steriloitu Alkuperä: Nautakarja Pakkaus: Pussi, Irto, Pussukka Muoto: Loaf Väri: Vaaleankeltainen Rasvapitoisuus (%): 45-48 Paino (kg): 25...
Portfolio (48)
Saksa, Bad Bramstedt
...• sopiva salaateille kuten oikea "mozzarella" Pakkaus • 3 x 60g Pussi • 8 x 0,180g Laatikk...
Portfolio (5)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play