Ranska, Auxerre
...{"Dégustation":"Maistelu\nViini on purppuranpunainen, jossa on sulaneet mutta hyvin läsnä olevat tanniinit sekä erittäin kauniit mustien hedelmien aromit, kuten mustikka ja karhunvatukka.\n\nViininvalmistus\nNoin viikon kestävä uutto. Säiliössä, malolaktinen käyminen on suoritettu. Kypsytys hienossa sakassa 12 kuukautta säiliössä.\n\nViinintekijän neuvo: tarjoillaan 16–19 °C:ssa\nAlkoholi: 11,5 °\nSäilytysaika: yli 5 vuotta\nPakkaus: 6 pullon kartonki, 75 cl\nTuottaja: Claude Quenard et Fils\nAlue: Vin de France\nRypälelajike: Mondeuse\nViljely: Biodynamiikka\nTunnus: Appellation d'Origine Contrôlée"}...
Portfolio (190)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play