Ranska, Biol
DRESS CODE PRO pukeuttaa ravintola-, hotelli- ja elintarvikealan ammattilaisia, mutta myös julkisten palveluiden ja elintarviketeollisuuden ammattilaisia. Mallistomme on suunniteltu vastaamaan työsi tarpeita. Tarjoamme laajan valikoiman mukautuvia ja käytännöllisiä työvaatteita, joissa on modernit leikkaukset ja vähän huoltoa vaativat kankaat. Työvaatteet ovat välttämättömiä suojan ja hygienian k...
Portfolio (187)
Saksa, Garstedt
... stabiili matalassa pH-arvossa (happostabiili) ja sillä on korkea synergisuus sokerin, maitoproteiinin ja muiden hydrokolloidien kanssa. Se hyytelöityy jo 35 °C:ssa ja sen sulamislämpötila on 85 °C. Historiallinen tausta: Agar Agar saadaan tietyistä punaisista merilevistä, jotka kasvavat erityisesti Japanin rannikolla ja joita on pitkään käytetty tässä maassa ruoanlaitossa. Kerran kerrotaan, että eräs japanilainen nainen heitti ruokajätteitä ulos, jotka jäätyivät kylmässä yössä ja sulivat päivällä lämpimässä auringossa. Tuloksena oli herkkä hyytelö. Ominaisuudet: Agar Agar on kylmässä vedessä liukenematon.
Portfolio (45)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play