Alankomaat, Elst
... välitön steriili suodatus olisi mahdotonta. Tämän vuoksi hera mikrofiltoidaan siten, että jäljelle jäävät vain ne aineosat, jotka voivat kulkea suodattimen pienistä huokosista. Nämä ovat immunoglobuliinit (vasta-aineet), kasvutekijät, sytokiinit, interferonit, interleukiinit jne. Koska bakteerit ovat myös erittäin pieniä, steriilin suodattimen maksimikoon on oltava enintään 0,2 µ. Onneksi jäljelle jääneiden ainesosien proteiinimolekyylit ovat jopa pienempiä kuin pienin bakteeri. IgG: 35,0 Proteiini: 69,0 Laktoosi: 21,0 Rasva: 0,7 Pullot a 125mg vientikartongissa: 12 pulloa kartongissa...
Portfolio (10)
Tanska, Roskilde
...Fyysiset kemialliset ominaisuudet: Väri: Vaaleanruskea - keltaruskea Haju: Ominainen, ilman vieraita hajuja Pakkaus: Lavoilla tai 1100 kg tai 1200 kg suurpusseissa Proteiini: 47% Kosteus: 5% max. Rasva: 15% max. Tuoreus: 37% max. Väri: vaaleanruskea - keltaruskea Proteiini: 47% Kosteus: 5% max Rasva: 15% max Väri: vaaleanruskea - keltaruskea...
Portfolio (18)
Ranska, Cornillé
Vuodesta 2001 CORNILLÉ, joka on asiantuntija naudanlihan sivutuotteiden käsittelyssä, kerää vuosittain 120 000 tonnia raaka-aineita Suur-Länsi-Ranskasta kumppaneiltaan, teurastamoilta ja leikkaamoilta AGROMOUSQUETAIRES-ryhmän (SVA Jean Rozé) ja BIGARD. Nämä sivutuotteet jalostetaan rasvoiksi, kuivatuiksi proteiineiksi ja luujauhoksi. CORNILLÉ on valinnut kunnioittaa käyttöjen hierarkiaa suosimall...
Portfolio (17)
Montenegro, Podgorica
...{"Variable Weight":"0,36 kg eläintä kohti","Case Fill":"20 kg Kiinteä paino","Product Name":"Pakastetut naudan pizzle","Nature of Packaging":"Vahva pohja, Aaltopahvilaatikko, Muovinen sisävuori","Use by dates":"2 vuotta","Date information required on label":"Pakastuspäivämäärä, Pakkauspäivämäärä, Käytettävä ennen -päivämäärä","Butchery Information":"Kärjen on pysyttävä pizzlessä. Pizzlet pestään kylmällä vedellä ja jäähdytetään yön yli. Poista kaikki rasva ja punainen liha ennen pakkaamista."}...
Portfolio (10)
Saksa, Taunusstein
...NAUDAN LIHA ULKONA/SISÄLLÄ naudan LIHA PAKARA/VARSI LUULLA NAUDAN LIHA KÄYTÄ NAUDAN LIHA KLOTTI naudan LIHA KÄYTÄ RULLA naudan RINTA naudan Luullinen rinta Kana siipi juuri naudan Selkäluu naudan KÄYTÄ LUU naudan Rib eye luu/kuutiorulla luu naudan Rintalasta/rinta luu naudan Hartialuu naudan luu/ pesäluu/ polviluu Naudan Rinta Rasva Naudan lautanen lihas Naudan Ligamentti...
Portfolio (173)
...Kolostrumjauhe 30 on agglomeroitu jauhe, jossa on vähennetty rasva- ja laktoosipitoisuus, vesiliukoinen ja maitoliukoinen. Jauhe on puhdasta luonnollista kolostrumia, ilman lisäaineita, valmistettu nestemäisestä naudan kolostrumista - ilman antibiootteja - ja kerätty parhaista maitotiloista. Kolostrumjauhe 30 käsitellään innovatiivisen patentoidun kalvofiltrausmenetelmän mukaan ja spraykuivataan maksimaalisen biologisen aktiivisuuden säilyttämiseksi. Agglomeraatioprosessi tekee siitä vesiliukoisemman ja ihanteellisen juomasekoituksiin, tabletteihin ja kapseliin.
Portfolio (3)
Italia, Santa Croce Sull'arno
... viimeistelyssä) tuntoaistin muokkaajat, värjäyksen, nahkakäsittelyn ja uudelleenkäsittelyn apuaineet. Muotituotteiden tutkimus ja kehitys kaikentyyppisille nahoille: lampaan, naudan, sian, sekä raakana että kromikäsiteltynä, kasviperäisenä tai synteettisenä. PATENTOITU TYNYYRITEKNOLOGIA KUMINAHAKELLE, "BEETHOVEN-TEKNOLOGIA" nahoille, jotka eivät kutita, "MIWAX-TEKNOLOGIA" vahapintojen luomiseksi...
...KOTITEKOISEN KUIVATTU MAUSTETTU NAUDANLIHA (BEEF JERKY) on valmistettu 100 % suomalaisesta, vähärasvaisesta naudan reisilihasta, josta on poistettu kaikki rasva, leikattu suikaleiksi ja sitten kuivattu, mikä estää pilaantumisen. Tämä kuivausprosessi sisältää yleensä suolan lisäämisen bakteerien kasvun estämiseksi lihassa sekä mausteita paremman maun saavuttamiseksi ennen kosteuden poistamista. Sana "JERKY" juontaa juurensa charki-sanasta, joka on peräisin Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen Quechua-kielestä ja tarkoittaa "kuivattua, suolattua lihaa".
Romania, Constanta
... ja vuohenlihaa; Koko ruho Koko ruho tai kuuden osan leikkaukset; Luuttomat tai luulliset hartiat, Jotkut leikkuumme sisältävät seuraavat; Kyljykset, Rack, Shank, Kaula, Loin Chop, Rump Sivutuotteet; Ruoho, Suolisto, Rasva, Munuainen, Maksa, Sydän, Kivekset, Kieli, Trimmaus, Pään trimmaus Brändimme la Dragalina tarjoaa sinulle makua rikkaasta romanialaisesta keittiöstä lampaan, pässin...
Portfolio (1)
Puola, Leszno
... leikkeitä kuten: ribeye, bavetta, potka, kaula, silmäpyörykkä, kylki, olkapää ja sisäfilee. Tarjoamme myös paahtopaistia, siipiä, rintalihaa, leikkuujätteitä, siemeniä, mahalaukkua, maksaa ja kylkiä. Sianlihan osalta tarjoamme leikkeitä kuten: – rasva, – puolikkaat ruhoja, – nahkoja, – pehmeää ja kovaa rasvaa, – 4D kinkkua, – luutonta sian kaulaa, – luutonta selkää, – 4D olkapäätä. Tarjoamme myös...
Saksa, Aldenhoven
Me puramme kokonaisia sonneja, vasikoita ja lampaita haluttuihin osiin. Toimitamme koko Euroopassa tuotantolaitoksille ja ravintoloille. Tuotamme omaa tuotemerkkiämme - Kebap Lorenz. Vahvimmat tuotteemme ovat naudanfilee, paahtopaisti, sisäfilee, vasikanfilee, vasikan selkä, naudan ja vasikan osat, rasva, liha, sonnin ja vasikan etujalat, lapaluut, niska, olkapää.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play