...Rypäle: 100% Nebbiolo. Viininvalmistus: perinteinen fermentointi, jossa macerointi kestää noin 21 päivää. Kypsytys: 36 kuukautta suurissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Väri: syvän rubiininpunainen, joka kallistuu granaattiin. Tuoksu: intensiivinen ja monimutkainen, pienien marjojen ja makeiden mausteiden vivahteilla. Maku: kuiva ja täyteläinen, harmoninen ja hyvässä kestävyydessä. Alkoholi...
Portfolio (10)
...Cantina Pertinace tuottaa korkealaatuisia viinejä: Barbaresco, Barolo, Dolcetto d'Alba, Nebbiolo, Barbera, Chardonnay, Roero Arneis, Moscato ja Grappa.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play