Italia, Ventimiglia Di Sicilia
...Oro di Calamigna -yrityksen tuottama extra virgin -oliiviöljy on valmistettu kokonaan italialaisista oliiveista, jotka tulevat Ventimigliasta Sisiliasta. Tämän öljyn puristus tapahtuu 12 tunnin kuluessa sadosta, ja tätä käsittelytapaa kutsutaan "kylmäpuristukseksi". Öljyn väri on smaragdinvihreä kultaisilla vivahteilla. Tämän extra virgin -öljyn maku on keskitäyteläinen hedelmäinen, jossa on...
Portfolio (2)
Espanja, Jabalquinto
Aires de Jaén on erinomainen esimerkki korkealaatuisen extra-neitsytoliiviöljyn (AOVE) tuotannosta. Yli 60 vuoden kokemuksella tämä perheyritys yhdistää oliiviviljelyn perinteet innovatiivisiin tekniikoihin sekä vahvaan sitoutumiseen kestävyyteen ja ympäristön kunnioittamiseen. Heidän oliivinsa, jotka on huolellisesti valittu käsin omilta oliivitarhoiltaan Espanjassa, korjataan niiden optimaalisen...
Portfolio (22)
Ranska, Malataverne
... poikkeuksellinen puu oli monien rituaalien keskiössä. Itse asiassa sen historia näyttää kietoutuvan Mare Nostrumin, Välimeren, historiaan. Pian oliivipuun palvojat huomasivat sen hedelmien ja siitä puristetun öljyn lukuisat hyödyt. Egyptiläiset ovat olleet suuria oliiviöljyn kuluttajia faaraoiden ajasta lähtien. Tuolloin Egyptissä ei ollut oliivipuita, ja maa toi oliiviöljyä suoraan Kreetalta hautajaisrituaaleihinsa.
Portfolio (188)
...". Öljyn viljely-, keruu-, puristus-, säilytys- ja pullotusvaiheet toteutetaan kaikki tiukasti noudattaen EU:n sääntöjen asettamia standardeja luomutuotannossa. Jo paikallisten ravintoloiden huippuosaajien arvostama, tarkoituksenamme on tehdä tuotteemme tunnetuksi koko kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.
Portfolio (6)
Italia, Silvi
... mahdollisimman pian sadonkorjuun jälkeen perinteisessä myllyssä graniittikivillä. Öljy valuu "ensimmäisestä kylmäpuristuksesta", joka säilyttää kaikki ylimmän luokan oliiviöljyn aitojen organoleptisten ominaisuuksien, ja se saadaan ainoastaan mekaanisin menetelmin, aivan kuin oikea oliivien puristus.
Italia, Biancavilla
... itseään. Puristus tapahtuu kylmäpuristamalla 8-12 tunnin kuluessa sadonkorjuusta. Tämä on keskeinen vaihe korkealaatuisen tuotteen takaamiseksi. Varastointi tapahtuu erityisissä aseptisissa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä, joissa tapahtuu luonnollinen sedimentaatio; sen jälkeen extra virgin oliiviöljy varastoidaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin siloihin odottamaan pakkaamista. Historiallinen Cuscunà on ainoa, joka tarjoaa mahdollisuuden adoptoida yksi tai useampi oliivipuu.
Portfolio (8)
...jotka on tunnustettu kansainvälisesti, mikä on mahdollistanut SAOV:lle tulla korkealaatuisen viittausmerkiksi Portugalissa. Toimimme oliiviviljelyn, viininviljelyn ja oliiviöljyn puristamisen aloilla. Koska SAOV on pääasiassa keskittynyt erinomaisiin oliiviöljyihin, se tekee yhteistyötä tärkeiden portugalilaisten, chileläisten ja australialaisten tuottajien ja pakkaajien kanssa. Tämä yhteistyö kehittyy teknisen tuen, konsultoinnin ja oliiviöljyn puristus-, toimitus- ja pakkauspalveluiden avulla.
Italia, Maruggio
... bonsai-järjestelmän mukaan, joka on juurtunut yli kaksituhatta vuotta sitten kreikkalaisten toimesta, mikä tuo mieleen viehättäviä muistoja. Oliiviöljyn puristus tapahtuu kahden kylmäpuristuslinjan avulla, ja käytössä on edelleen kuusi mustasta graniitista valmistettua myllyä, joiden ansiosta on mahdollista puristaa kylmää öljyä erinomaisella laadulla. Oikean kypsyyden saavuttaneet oliivit...
Portfolio (8)
Yrityksemme sijaitsee Cilenton vihreillä kukkuloilla Roccadaspidessa, Salernon maakunnassa. Perheemme on tuottanut öljyä yli 70 vuotta, ja meidän extra-neitsytoliiviöljymme on 100 % italialaista. Oliivien puristus tapahtuu alle 24 tuntia sadonkorjuun jälkeen.
Portfolio (1)
Italia, Capriglia Irpina
...puristus ja pakkaus. Jokainen vaihe on herkkä ja tärkeä korkealaatuisen extra virgin -oliiviöljyn saamiseksi. Oliivit, joista saamme öljymme, kerätään käsin, käyttäen vanhaa "baccatura"-menetelmää, ja ne murskataan kivimyllyillä. Saadun massan kylmäpuristus, joka toteutetaan ainoastaan mekaanisin menetelmin, tuottaa öljyä, jonka happamuus on alhainen (max 0,5 %). Kaikki tämä tapahtuu Capriglia Irpinassa, ja suuremman takuun vuoksi voimme majoittaa kaikki, jotka haluavat nähdä prosessin livenä.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play