...Pähkinärouhe on tuote, joka saadaan valitsemalla erinomaisia pähkinöitä, paahdettuina, rouhittuina ja karamellisoituina. Pähkinä on aina ollut osa konditorian ja jäätelön valmistuksessa käytettäviä kreemejä, perinteisessä yhdistelmässä suklaan kanssa. Karamellisoitua paahdettua pähkinärouhetta käytetään yleensä herkullisten valmistusten koristeluun ja koristeluun, taaten optimaaliset ja tasaiset tulokset.
Jo kolme sukupolvea Beatrice-tilalla on tuotettu korkealaatuista kylmäpuristettua extra virgin -oliiviöljyä (kivimylly) yhdessä harvoista perinteisistä öljynpuristamoista Italiassa.Öljyn nimi on "l’oro de o’Munaciello", ja se on omistettu herra Antonio Beatricelle, joka perusti tilan suuren sodan jälkeen. Tila sijaitsee yli 500 metrin korkeudessa merenpinnasta, valtavalla terassoidulla ja kivisell...