Italia, Castellamare
Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI on käsityöyritys, joka sijaitsee Piemonte alueella, ja se on erikoistunut vuodesta 1997 päivittäiseen tuorepastan, raviolien, lasagnen ja korkealaatuisten gourmet-annosten valmistukseen elintarvikealan ammattilaisille (HORECA) sekä vähittäismyyntiin, niin itsenäisille kuin organisoiduillekin. Jokainen tuotteemme on tulosta jatkuvasta huomiosta raaka-aineiden tutkimiseen ja valintaan,...
Portfolio (21)
Italia, Sassano
Sassanon sydämessä, Cilenton kansallispuiston keskellä, I Sapori del Vallo on käsityöyritys, joka valmistaa pastaa vanhojen reseptien mukaan. Tuotanto on siirtynyt äidiltä tyttärelle, jossa perinne ja laatu ovat salaiset ainesosat lähes 30 vuotta kestäneessä menestyksessä. I Sapori del Cilento perustettiin vuonna 1994 omistaja Salvatore Calandriellon oivalluksesta, joka yhdessä vaimonsa Francesc...
Portfolio (4)
Italia, Villafranca
... ovat todella monikäyttöisiä: ne sopivat erinomaisesti sekä kastikkeiden että vihannesten, lihan tai kalan kanssa. Paccheri Del Vesuvio ovat tunnistettavia, riittää kun maustat ne hyvällä liharaguulla tai uunipaistoksella, jotta ne vapauttavat herkullisen pehmeytensä ja ainutlaatuisen, tunnistettavan maun. Vastine tuorepastan ja kuivatun pastan välillä: Laadun tekeminen valinnaksi paremman elämän puolesta. 270 kcal/100g tuorepastalle 350 kcal/100g kuivatulle pastalle Tuore Välimeren Pasta Made In Italy "Napoli" Kylmäkuljetukset Stef...
Portfolio (4)
Ranska, Moustoir-Ac
...Penne, fusilli, paccheri, conchiglioni, pesät ja lasagne: SHORTPASTALINE mahdollistaa tuotteidesi valikoiman erottamisen huomattavasti eri muodoilla, tuotantomäärien ollessa 100–1200 kg/h. Pastan valmistus PREMIX®-esisekoittimella ja täysin tyhjöteknologialla varustetulla säiliöllä antaa pastalle upean värin, kun taas erityinen puristusruuvin profiili minimoi pastan lämpenemisen, mikä varmistaa...
Portfolio (190)
Italia, Messina
...Se ei ole pelkkää pistaasipastaa, vaan perinne, joka syntyy Sicilian durumvehnästä ja suotuisista ympäristöolosuhteista. Luonnollinen, hidas kuivaus antaa sille vertaansa vailla olevan maun ja aromin. Käsityötuotanto takaa aitouden, pronssipursotus erinomaisen kypsennysominaisuuden ja ”otteen” kastikkeista. Vain sicilianvehnää ja korkealaatuista pistaasia ainutlaatuisen ja tunnistettavan maun saavuttamiseksi, aina. Eri muotoja: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Durumvehnästä valmistetut Penne: Se on pasta, joka on valmistettu yksinomaan Volterran kukkuloilta kerätystä durumvehnästä, jota viljelevät osuuskunnan maanviljelijät. Valmistus tapahtuu käsityömenetelmien mukaan, pronssikuvioinnilla ja matalassa lämpötilassa kuivaamalla. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani - käsintehtyä tuorepastaa.
Portfolio (7)
Eli.S.An Natural Food on nuori yritys, jolla on innovatiivisia ideoita, mutta syvään juurtunut uskomus: olemme sitä, mitä syömme. Näin syntyy Pastaelisan, tuote, joka on tiukasti made in Italy, yhdistäen perinteet, innovaation ja tutkimuksen. 100 % italialaista durumvehnää, pronssimuotit, mikrobiologisesti puhdasta vettä, hidas kuivaus, käsityötuotanto ja uudet ideat: nämä ovat hyvinvointiruokiemm...
Italia, Montecorvino Rovella
Montecorvino Rovellassa on pastatehdas, ei kovin suuri, joka on jo vuosia pitänyt laatua taistelun ja voiton välineenä globaalilla markkinalla. Joten, laadukas kampanjapasta ei ole vain gragnanese-tuotantoa. Picentini-alueella, vain muutaman kilometrin päässä Pontecagnanosta, sijaitsee tehdas, jossa intohimo ruokaan ja omistautuminen työlle ovat aina olleet ainoat punaiset langat, jotka mahdollist...
Vastaavat tuotteet
Calamarata rigata
Calamarata rigata
Muut tuotteet
pennette rigate
pennette rigate
Portfolio (2)
Italia, Fidenza
... 30:stä 1 000 kg:aan/tunti, sisältävät jatkuvasti toimivia automaattisia puristimia, jotka on yhdistetty matalalämpöisiin staattisiin kuivausjärjestelmiin tai jatkuvaan kuivaamiseen. Monilinja, yksi järjestelmä, joka tuottaa lyhyttä pastaa, pitkää pastaa, solmuja, lasagnea ja erityismuotoja (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, aaltoilevat ja juhlalliset lasagnet jne...
Saksa, Berlin
Tuorepastan ja pakastetun tuorepastan valmistus: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, täytetyt Gnocchit, käsintehdyt täytetyt nuudelit, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Tuorepastat erityisellä laadulla. Valmistamme eksklusiivista pastaa parhaista raaka-aineista ja erityisistä valmistusmenetelmistä.
Italia, Milano
Osteria Maurino syntyy omistajan Maurinon kokemuksesta ja intohimosta kotiseutunsa, Rooman, keittiöön. Maurino tarjoaa kaikille vierailleen aitoa roomalaista ruokaa, herkullisilla muunnelmilla, mutta pysyen aina uskollisena perinteelle. Erikoisuuksia ovat: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri carciofi guanciali ja oliivit, gnocchi alla romana, abbacchio allo scottadito...
... tyypillisiä Vietri sul Maressa ja Amalfin rannikolla. Nämä perinteet yhdistävät viisaasti meren tuotteiden tyypillisen tuoksun mausteiden ja Amalfin sekä Sorrenton sitruunoiden tunnistettavan tuoksun kanssa. Ravintola tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden nauttia vietreseiden ja Amalfin rannikolle tyypillisistä ruoista, jotka laadukkaiden aitojen tuotteiden ja kokin mestaruuden ansiosta muuttuvat erityisiksi: gnocchi tai cannelloni sorrentolaisittain, scialatielli merenelävillä, paccheri tai risotto kalastajan tyyliin tai herkkusienillä, spagetti simpukoilla, kala.
... tuntiin. Alueelliset tyypit: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. Pronssitransferoidut: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Lisäksi alueelliset muodot, jotka on valmistettu "SENATORE CAPPELLI" -semolasta, ovat jo saatavilla.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play