Italia, Bronte
...60 % pistaasipähkinä-pesto, eri kokoja. Ihana käsintehty pistaasipähkinä-pesto, täydellinen maustamaan pääruokia tai käytettäväksi pohjana luoville resepteille.
Portfolio (21)
Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI on käsityöyritys, joka sijaitsee Piemonte alueella, ja se on erikoistunut vuodesta 1997 päivittäiseen tuorepastan, raviolien, lasagnen ja korkealaatuisten gourmet-annosten valmistukseen elintarvikealan ammattilaisille (HORECA) sekä vähittäismyyntiin, niin itsenäisille kuin organisoiduillekin. Jokainen tuotteemme on tulosta jatkuvasta huomiosta raaka-aineiden tutkimiseen ja valintaan,...
Portfolio (57)
Italia, Paterno'
...Conserve Contissa suunniteltu ja luotu, tämä pesto sisältää aikojen saatossa kehittyneitä sicilialaisia perinteitä. "Finocchietto Selvatico", alueen villivihannes Etnan ympäriltä, on ainutlaatuinen, voimakas ja luonteenomainen maku, joka sopii erinomaisesti ensikurssien, kuten (pasta sardeilla), mausteeksi. Sitä käytetään usein myös kalapääruokien kanssa, mutta se on myös mainio lisä esimerkiksi palkokasvisoppaan, kuten kikherneisiin tai papuihin. Perinteitä kunnioittaen ja makua korostaen valmistamme sen yksinomaan extra-neitsytoliiviöljyssä. Kokeile sitä ja nauti aidosta sicilialaisesta perinteestä.
Portfolio (9)
Slovenia, Krmelj
... tarjoavat ravitsevan ja maukkaan vaihtoehdon. Olipa ne sitten sekoitettu kermaiseen pesto-kastikkeeseen, paahdettujen vihannesten kanssa tai värikkäisiin pastasalaatteihin, nämä vihreät herne-fusillit tuovat makua ja visuaalista viehätystä kulinaarisiin luomuksiisi. Lisäksi, kuten kaikki tuotteemme, ne ovat luomua ja vegaanisia, mikä takaa ravitsevan ja syyllisyydestä vapaan ruokailukokemuksen. Annoskoko: 100g Energiapitoisuus: 1541kj / 363 kcal Kokonaisrasva: 1,29g Tyydyttynyt rasva: 0,25g KOKONAISHIHIHIDRAATTI: 64,63g Sokerit: 4,45g Kuitu: 3,8g Proteiini: 22,82g SUOLA: 0,05g...
Portfolio (31)
...Tämä punainen pesto (kolmas Italian lipun väreissä oleva pesto, vihreän ja valkoisen jälkeen) maistuu kuin sekoitus suosikkimausteista arrabbiata-kastikettasi ja suolaista anjovis-valkosipulidippiä bagna cauda. Toisin sanoen, se on herkullista.
Portfolio (8)
Kreikka, Corinth
...Tagliatelle-pasta etanoilla, valkosipulilla ja persiljalla. Klassinen ja hienostunut ranskalainen maku! Rikkaamman maun saavuttamiseksi voit lisätä raastettua juustoa päälle, yhdistää sen meidän "Pesto-kastikkeen etanoilla" tai seurata laatikon reseptiä. Ilman keinotekoisia värejä, makuja ja säilöntäaineita. Valmis 6 minuutissa.
Portfolio (8)
Ranska, Ostwald
... suhteen, ja siinä on ihanteellinen suhde 1/3 näitä "hyviä" välttämättömiä rasvahappoja, joita kehomme ei voi tuottaa. Käyttöohjeet: älä kuumenna! Käytä raakana kylmissä ja lämpimissä ruoissa (vinaigrette, pesto, salaatit, kalat, leivät, tuorejuustot, vihannekset, riisi, pasta, makit ...) Sitä voidaan myös käyttää luomukosmetiikkana. Säilytys: suojassa valolta ja lämmöltä, sitten viileässä...
Portfolio (12)
Belgia, Herstal
...,…), tuoreita ja esikeitettyjä IQF-pastoja, esikeitettyjä pastoja ja tarjoamme myös esikeitettyjä IQF-pastoja, puolivalmiita IQF-tuotteita: cannellonit, lasagne ja rullat, valmiita kastikkeita: pesto, bolognese, napolilainen, carbonara ja neljä juustoa. Asiakkainamme on valmistajia (tuoreena, pakastettuna tai säilykkeenä) valmisruoista, suuria jakeluketjuja, tukkukauppiaita tai jakelijoita, yhteisöjä, ravintolaketjuja sekä ravintoloita ja catering-yrityksiä.
... oliiveista - Valmiit kastikkeet (pesto, amatriciana, tryffeli...) - Mozzarella - jne. Laaja valikoima aitoja italialaisia tuotteita, jotka on valittu ja tunnustettu ammattikokkien toimesta vähittäismyynnissä, suurissa jakelukanavissa ja Ho.Re.Ca-kanavissa. Sano EI valeitalialaiselle ruoalle! Valitse sertifioitu tuote!
Saksa, Bad Griesbach
Kodin valmistama pasta kaikissa muodoissa ja mauissa, pesto, talon omat kastikkeet. Onnea yli 80 eri variaatiossa.
Italia, Borgo San Dalmazzo
TUOTANTO JA MYYNTI: GENOVAN PESTO, KASTIKKEET, DIPSIT, ALKUPALAT, KANANMUNAPASTA, BRONSSIKÄSITELTY PASTA, TRYFFELIT JA SIENTEN...
... noudattaminen, jotka takaavat makuominaisuuksien maksimaalisen säilymisen, pakkaaminen muunnellussa ilmassa ja säilytyslämpötilan noudattaminen jakelussa mahdollistavat ravinteiden säilyttämisen ehjinä ruokapöydässämme. Toimintamme on erikoistunut täysjyväviljoista ja vihanneksista valmistettujen valmisruokien sekä tuoreiden kastikkeiden tuotantoon, joista Pesto alla Genovese on lippulaivatuotteemme.
Olemme yritys, joka on erikoistunut pistaasipähkinöiden käsittelyyn. Tuotteemme ovat: pesto, kerma, rapeat naposteltavat, nougat, likööri, pasta (pistaasifusilli) jne. Tule vierailemaan verkkosivustollamme www.iverisaporidelletna.com.
Italia, Genova (Ge)
Italia, Borgio Verezzi
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play