Ranska, Condé-Sur-Marne
16 vuoden ajan Champagnen maita viljellen olemme vuodesta 2015 lähtien ryhtyneet pastanvalmistajiksi, brändillämme Les Nominettes. Pastamme valmistetaan pehmeästä ja kovasta vehnästä, joka on kasvatettu paikan päällä, kestävästä maataloudesta. Les Nominettes on 100 % paikallista tuotantoa, joka korostaa yksinkertaisuuden erinomaisuutta. Valmistusatelierimme sijaitsee Reimsin vuoren juurella. Säily...
Portfolio (17)
Italia, Acquaviva Delle Fonti (ba)
Pastificio Bruno valmistaa intohimolla pastatuotteita, jotka on valmistettu aidoista, maukkaista ja perinteisistä raaka-aineista, taaten Made in Italy -keittiön korkeat standardit. Yrityksen tavoitteena on laatuvalvonta, joka alkaa raaka-aineiden tiukasta valinnasta ja nykyaikaisten teknologioiden käytöstä. Juuri asiakaille tarjottavien korkeiden laatuvaatimusten, ympäristön kunnioittamisen ja ter...
Portfolio (4)
Italia, Bassano Del Grappa
Italialainen elintarvikealan yritys, joka on johtava kuivatun munapastan (lasagne, cannelloni ja tagliatelle) ja muiden erikoismuotojen tuotannossa ja jakelussa. Perustettu vuonna 1960, Pastificio on kasvanut vuosien varrella tärkeäksi viitepisteeksi sekä Italian että kansainvälisillä markkinoilla. Huolellinen toimittajien ja raaka-aineiden valinta, prosessi- ja tuotevalvonta sekä modernit tilat h...
Italia, Chiuro
Pasta Negri -pastatehdas sijaitsee Chiuron kylässä Valtellinassa, laaksossa, joka ulottuu Italian Alppien juurelle. Tässä puhtaassa paikassa, yli 1200 metrin korkeudessa, pulppuaa vesi, jota käytämme italialaisen luomuvehnäjauhon vaivaamiseen. Pasta muotoillaan edelleen pronssimuoteilla ja sen jälkeen se levitetään käsin puukehikoille, joissa se saa kuivua hitaasti alhaisessa lämpötilassa. Käsityöläisyys on läsnä kaikessa, mitä teemme, ja spagetin leikkaaminen, joka tehdään edelleen käsin, on selkeä todiste tästä. Anna itsesi upota käsityöperinteen luksukseen.
Italia, Prata Camportaccio
... pöydillesi erilaista tattaripastaa, joka on täynnä makua ja ravintoarvoja. Pastatehdas haluaa tänä päivänä edustaa huippuosaamista: eettinen koodi, kestävyys, ekologia, huomiota raaka-aineisiin ja innovaatioihin, jotka tuovat pöydillesi ainutlaatuisia, perinteisiä mutta myös innovatiivisia makuja.
Varreddesissä, Île-de-Francessa sijaitseva maatilamme on sitoutunut viljelemään durumvehnää vastuullisesti luodakseen lyhyen toimitusketjun artisaanipastaa. Perustettu useiden sukupolvien ajan viljelijäperheen toimesta, viljelemme durumvehnää ja muita kulttuureja ympäristöä kunnioittaen. Vuonna 2020 aloitimme pastan valmistustoiminnan tilalla, käyttäen kivimyllymenetelmää. Tämä menetelmä, yhdistet...
Portfolio (43)
Italia, Altamura
Altamuran alueella, Apulian ja Lucanian rajalla, vihreässä Murgian alueessa, valmistetaan PASTA JESCE -pastaa, joka on pääasiassa käsityönä valmistettua. Huolellinen ja tarkka valinta raaka-aineista, jotka kaikki ovat kansainvälisesti sertifioituja, antaa makua ja laatua pastallemme. Käytämme pitkää kuivausprosessia, joka vaihtelee 12:sta 18:een tuntiin, alhaisissa lämpötiloissa, jotka vaihtelevat...
Yritys LE CHAMP DES MILLE PATES, jonka on perustanut herra ZUNINO Samuel, syntyi perhesiteistä. Yhtiö on ollut läsnä luomukuivapastamarkkinoilla vuodesta 2019. Yritys toimii elintarvikealalla suunnittelemalla puolikuitupastoja sekä pastasta valmistettuja pillereitä. Yrityksen perustamisesta lähtien olemme sitoutuneet kehittämään tuotteita, jotka perustuvat luomuviljelyyn käyttäen vain ranskalaisi...
Portfolio (10)
Italia, Sassano
Sassanon sydämessä, Cilenton kansallispuiston keskellä, I Sapori del Vallo on käsityöyritys, joka valmistaa pastaa vanhojen reseptien mukaan. Tuotanto on siirtynyt äidiltä tyttärelle, jossa perinne ja laatu ovat salaiset ainesosat lähes 30 vuotta kestäneessä menestyksessä. I Sapori del Cilento perustettiin vuonna 1994 omistaja Salvatore Calandriellon oivalluksesta, joka yhdessä vaimonsa Francesc...
Portfolio (4)
Ranska, St Sulpice De Faleyrens
Olemme ollut artisaanijauhojen ja pastojen tuottaja ja valmistaja kahden vuoden ajan Saint Sulpice de Faleyrens 33:ssa. Erityispiirteemme on, että hallitsemme tuotantoamme pellolta lautaselle asiakkaidemme ranskalaisten iloksi. Viljelemme erilaisia viljoja kestävässä maataloudessa (HVE3-sertifioitu vuodesta 2019), mukaan lukien pehmeä vehnä ja suuri speltti. Säilytämme osan sadosta jauhojemme ja ...
Portfolio (10)
Italia, Montecorvino Rovella
Montecorvino Rovellassa on pastatehdas, ei kovin suuri, joka on jo vuosia pitänyt laatua taistelun ja voiton välineenä globaalilla markkinalla. Joten, laadukas kampanjapasta ei ole vain gragnanese-tuotantoa. Picentini-alueella, vain muutaman kilometrin päässä Pontecagnanosta, sijaitsee tehdas, jossa intohimo ruokaan ja omistautuminen työlle ovat aina olleet ainoat punaiset langat, jotka...
Portfolio (2)
Italia, Gragnano
Pasta kuningas on pastatehdas, joka sijaitsee Gragnanossa, joka on pitkään ollut tunnettu korkealaatuisista pastatuotannostaan. Se sai 9. lokakuuta 2013 Euroopan yhteisöltä IGP-merkinnän. Ideamme on tuottaa kuin tuote olisi suunnattu perheellemme; asiakas on maailmamme keskipiste. Ennen kuin tuotetta tuodaan markkinoille, on perinteistä, että koko henkilökunta maistaa sitä, ja vasta positiivisen...
Italia, Brusaporto
... pakkaukset ja vahva logistinen verkosto. Yksityisbrändituotteiden ja 360 asteen yhteistyön avulla pastatehdas takaa asiakkailleen parhaan asiakaspalvelun tarjoamalla laadukasta tuotetta, joka pystyy kilpailemaan markkinoilla ja täyttämään loppukäyttäjän maun ja odotukset.
Portfolio (10)
Turkki, Ankara
Palkokasvitehdas Bulguritehdas Linssitehdas Rehu-tehdas Öljytehdas Pastatehdas Avaimet käteen -ratkaisut ja koneen valmistus Projektineuvonta...
Portfolio (1)
Korkealaatuisten pastojen valmistus! Tuotteemme: munanuudelit, italialaistyylinen pasta, speltti- ja täysjyvänuudelit sekä värikäs nuudelivalikoima!
Ranska, Bonneuil Sur Marne
Carniato Europe on suurten italialaisten elintarvikeryhmien ranskalainen tytäryhtiö. Carniato on johtava italialaisten viinien ja elintarvikkeiden jakelussa Ranskassa ammattilaisille. 20 tuoteryhmän ja noin 3 000 tuotteen valikoimalla Carniato Europe tarjoaa tuotteita, jotka vastaavat jokaisen ammattilaisen erilaisiin odotuksiin. Yli 6 500 säännöllistä asiakasta luottaa Carniatoon ympäri Ranskaa.
Espanja, Daroca-Zaragoza
Laatupastat ja erikoispastat: conchitas, spiraalit, tähti, farfalle, hiusnuudeli, keskipaksu nuudeli, paksu nuudeli, fideua, galets, kirjaimet, makaronit, ihme, siemenet, mäntä, sulka, spaghetti, tallarín, hai. Kova vehnäjauho, vihanneksilla, kananmunalla, täysjyvä, pinaatilla, ekologinen, mustekalan musteella. Myös lasagnepasta, kanelloni, korppujauho ja jauho. Valmistamme suurkulutukseen, Food S...
TEIGWARENFABRIK JEREMIAS GMBH on keskikokoinen yritys, joka sijaitsee Baden-Württembergin alueella. Jeremiasin hienot pastaspesialiteetit ovat korkealaatuinen lippulaivatuotteemme. Jeremias-pasta on saatavilla lähes 50 eri muodossa.
Italia, Ventimiglia
PASTA FRESCA MORENA on perheomisteinen pastatehdas, joka on toiminut yli 40 vuotta. Perinteisen käsityön ja laboratorioteknologian ansiosta se tuottaa loputtomasti tuorepastatuotteita sekä herkullisia ja luonnollisia mausteita.
EraOra luo makua, tuottaa ja myy korkealaatuista tuoretta munapastaa. EraOra:n tuore munapasta syntyy kylmämenetelmällä, ja se hyödyntää patentoituja teknologisia laitteita, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen aistinvaraisen tuloksen säilyttämisen, kunnioittaen samalla marchigiana-perinteitä. Jos tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Vieraile verkkosivustollamme: www.eraora...
Luxemburg, Esch-Sur-Alzette
Maxim Pasta on ensimmäinen pastatehdas Luxemburgin suurherttuakunnassa. Pastamme ravintoarvo on erittäin korkea ja tuotevalikoimamme on erittäin laaja: tuoreita munapastoja, luomupastoja, tomaattituotteita jne.
Italia, Valeggio Sul Mincio
Hyvä Tortellino on pastatehdas, joka perustettiin vuonna 2012. Valmistamme tortellinejä erilaisilla täytteillä, mutta myös paljon muuta, kuten Fesca-kananmunapastaa, lettuja, monipuolista gastronomiaa ja jopa sinappeja ja hilloja.
Pastatehdas, tortellini, mylly...
Romania, Miresu Mare, Maramures
Oma yrityksemme omistaa pastatehtaan, joka tuottaa 400 tonnia/kuukausi lyhyitä pastoja. Tehtaamme sijaitsee Pohjois-Länsi-Romaniassa.
Italia, Castellammare Del Golfo
Il nostro Pastificio nasce nel 2018 con vocazione prettamente tradizionale, allo scopo di produrre pasta di qualità superiore, con tecniche artigianali, vengono prodotte paste secche sia classiche che regionali, nel rispetto dell’ambiente e della salute delle persone. Il tutto parte da un’attenta selezione della semola Siciliana e Italiana e delle altre materie prime assemblate con le stesse tecn...
Meidän pastatehtaamme, vaikka se onkin perustettu äskettäin, hyödyntää kymmenen vuoden kokemusta perinteisen pakastetun tuorepastan alalta, ja sillä on vahva sitoutuminen tuotteiden laatuun ja innovaatioon, mikä on johtanut meidät johtavaksi toimijaksi tietyillä niche-tuotantoalueilla. Vuosien varrella olemme sopeutuneet markkinoiden vaatimuksiin, omaksuen perinteisyyden ja innovaatioiden periaatt...
Italia, Fanzolo Di Vedelago
Yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Fanzolo di Vedelagossa, on aktiivinen teollisten sähkökaappien suunnittelussa ja toteutuksessa; teollisissa sähköasennuksissa, tietokoneohjatuissa sähköasennuksissa automaattisten pastalinjojen hallintaan; etähuollossa; huolto- ja erikoispalveluissa. Yrityksemme kokemus ulottuu vuoteen 1990 elintarviketeollisuudessa (pastateollisuus), ja se liittyy kansallisten ...
Italia, Barletta
Pastaidicuonzo.it on brändi, joka kuuluu Angelo Raffaele Dicuonzon Pastificio Bolognese -pastatehtaalle, historialliselle käsityöpasta-tehtaalle Barlettassa.
Kauniin Itä-Ottawan Innviertel-alueen keskellä Diersbachissa sijaitsee Huber-pastatehdas. Tunnettujen pastatyyppien, kuten nauhojen ja spiraalien, lisäksi valmistamme yli 99 erilaista lajiketta.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play