Ranska, Saint-Pee-Sur-Nivelle
Tutustu Egiazki Spiritueux -tislaamoon, joka on intohimoinen ja sitoutunut luomaan poikkeuksellisia väkeviä juomia. Yrityksemme edustaa vuosisatojen perinteiden perintöä ja korostaa ainutlaatuisen maaperämme luonnollisia raaka-aineita. Jokainen tippa väkeviä juomia kertoo tarinan, herättää aistit ja kutsuu unohtumattomaan makuelämykseen. Huolellinen valmistusprosessimme, joka kattaa panemisen ja ...
Portfolio (58)
Saksa, Bad Bramstedt
Wehdeler Gewürzmühle GmbH on jo vuosikymmenten ajan edustanut korkeinta laatua ja innovaatioita mausteseosten valmistuksessa. Tarjontamme kattaa laajan valikoiman kulinaarisia mausteita elintarviketeollisuudelle sekä erityisiä yrttiseoksia ja öljyjä hevosruokaan Hippoforte-brändin alla. Tuotteemme: Elintarvikemausteet: Klassikoista eksoottisiin mausteseoksiin tarjoamme kaiken, mikä hienontaa ruo...
Portfolio (89)
Ranska, Condom
Belgia, Liège
...NIGHT ORIENT LIQUEUR ANISÉ 70 CL ILMAN ALKOHOLIA Alkoholiton pastis-maku Night Orient Anisé ilman alkoholia tarjoaa virkistävän vaihtoehdon perinteiselle pastikselle. Sen anisinen maku ja raikkaus tekevät siitä täydellisen tulkinnan ranskalaisesta klassikosta. Ihanteellinen nauttia tätä aperitiivia terassilla, jakaa mukavia hetkiä ulkona ja luoda tyypillisesti provencelainen tunnelma.
Portfolio (19)
Ranska, Le Lauzet Ubaye
...Pastis « le p’tit jaune, ensimmäinen pitkä juoma ranskalaisittain » Hyvästi absintti (vihreä keiju, jota syytetään mielenvikaisuudesta, kiellettiin vuonna 1915) ja eläköön Pastaga! Anis, tähtianis, lakritsi ja aromikkaat yrtit, pastiksemme valmistetaan perinteisen reseptin mukaan. Sitä nautitaan kaikissa tilaisuuksissa … Sekoita hyvin kylmään veteen, kolme jääpalaa ja heti … tuoksuu Provencelta ja petankilta!
Portfolio (41)
Ranska, Qimperlé
...Héroultin tislaamo on kehittänyt tämän alkuperäisen ja ainutlaatuisen bretonilaisen pastiksen! Tattarista, merivedestä ja mustikka- sekä kastanjahunajasta syntyy poikkeuksellinen pastis, joka täydentää kaikki juhlalliset ja jakamisen hetket!
Portfolio (8)
Soline Camart: Räätälöitävissä Olevien Rannekkeiden Valikoima Ammatillisiin Tarpeisiinne Tutustu Soline Camartiin: Kumppanisi räätälöitävissä oleville rannekkeille. Erikoistumme henkilökohtaisiin viestirannekkeisiin ja tarjoamme valikoiman, joka on suunniteltu vastaamaan yritysten, tapahtumaorganisaatioiden, tukkukauppiaiden ja jälleenmyyjien erityistarpeita. Tuotteemme ovat ihanteellisia brändi...
Portfolio (100)
Ranska, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Käsintehtyjä calissoneja, herkullisen pehmeitä fondantissa. Ainesosat: Hedelmäkarkit (melonit ja appelsiininkuoret), mantelit, sokeri, kananmunan valkuainen, ohut leipä (perunatärkkelys, auringonkukkaöljy), pastis.
Portfolio (142)
Ranska, Brive La Gaillarde
...Corrèzen Pastis... Yksi Distillerie Belletin lippulaivatuotteista. 70 cl.
Portfolio (71)
Ranska, Fontenay Sous Bois Cedex
LATIM, ranskalainen valmistaja, on myynyt vuodesta 1931 lähtien kaikenlaisia teknisiä ja ammatillisia kankaita ja kankaita. Laaja valikoima vedenpitäviä, mätänemättömiä ja/tai palamattomia kankaita suojaamaan auringolta, sateelta ja tulelta. Kankaat ovat valmistettu puuvillasta, puuvilla-polyesteristä, pellavasta, massavärjätystä akryylistä, massavärjätystä polyesteristä, FR-polyesteristä, PVC-pin...
Portfolio (121)
Ranska, St Léger de Linières
Ranska, Malataverne
...Ehdotamme tarjoamaan Côtes de Bergerac Blanc -makeaa tai -makeaa viiniä seuraavien kanssa: - Possupata. - Chouquettes. - Makeat fouaces aveyronnaises. - Gascon-pastis. - Kermakastikkeessa valmistetut vasikan kivekset. - Kullanruskeat vasikan kivekset kermassa. - Salaatti tai landaise-lautanen. Côtes de Bergerac blanc -makea tai -makea viini on Ranskassa, Etelä-Lännen alueella tuotettu viini. Suositellaan tarjoamaan lämpötilassa, joka on 6–8 °C.
Portfolio (188)
Ranska, MONTREDON CORBIERES
Erikoistunut merenelävien käsittelyyn, MERISUD markkinoi tuotteitaan kahdella brändillä: Richesses de la Mer tuoretuotteiden osastolla ja Armand Blot herkkuruokien osastolla. Noin viisikymmentä tuotetta edustaa eteläistä keittiötä. Pastis, konjakki, tomaatti, sahrami, fenkoli, valkoviini, oliiviöljy... Vähintään 50 % kalasta koostuvista tuotteista, kuten merisiilien korallikeitosta, zarzuela...
Ranska, Saumur
VAL DE LOIRE -tislaamo perustettu vuonna 1834. Käsityönä valmistettuja siirappeja, digestifejä, korkealaatuisia hedelmäkermoja. Absinthien valmistaja, GUIGNOLET, vanhan ajan pastis. Hedelmäkermat pulloissa, hedelmäkermat pienissä pulloissa, hedelmäliköörit pulloissa tai pienissä pulloissa. Kaakaoliköörit, vihreä ja valkoinen minttulikööri, kahviliköörit, ruusuliköörit, hasselpähkinäliköörit...
...Saumoneraie Saint Martin -perinteisessä savustamossa kunnioitamme suurta perinnettä, jotta voimme esitellä todellisille ystäville aitojen lohien makua. Jokainen lohi käsitellään yksilöllisesti, se on valittu tuoreena (eikä pakastettuna), suolattu kuivasuolalla Guérande "Nature&Progrès", herkullisesti kylmäsavustettu pyökki- tai koivupuun savussa, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Tarjoamme myös herkullisen valikoiman savustettuja ja marinoituja lohia, pastis fenouil, Bourbon-pippuri, Vodka tilli.
Belgia, Diepenbeek
...Voitte valita etiketin, pullon, reseptin,... (lastenjuoma, kuplajuoma, kuohuviini, gin, likööri, rommi, tequila, vodka, viski, kerma-likööri, brandy, jenever, pastis). Ammattilaisista koostuva tiimi opastaa teitä tässä prosessissa, jotta lopputuote vastaa täysin odotuksianne.
Belgia, Bruxelles
...CHAI & BAR Total Wine Experience on suurten viinien, samppanjojen ja väkevien alkoholijuomien jakelija. Viiniluettelo: Haut-Médoc, Saint-Julien, Saint-Estèphe, Margaux, Pauillac, Pessac-Léognan, Saint-Emilion, Sauternes, Médoc, Moulis, Pessac-Léognan, Pomerol,… Alkoholijuomat: viski ja bourbon, rommi, konjakki, armagnac, portviini, gini, vodka, tequila, chartreuse, pastis, calvados, kirsch, eau...
Ranska, ARTHEZ D'ARMAGNAC
Absintin, pastiksen, armagnacin, armagnac-pohjaisten aperitiivien ja ARTEZ-päärynäviinan tuottaja ilman väriaineita tai säilöntäaineita etsii maahantuojia, jälleenmyyjiä, jakelijoita ja asiakkaita kaikissa maissa. Tuotevalikoimassamme LA MUSE VERTE: absintti 68% - Pastis d’autrefois LA MUSE VERTE: pastis ilman lisättyä sokeria - L’ARTEMISE: valmistettu armoisista ja noin kahdestatoista eri...
Käsityöleipomo. Valmistamme ja jaamme tuotteitamme tarjoten ammattimaista palvelua ja kilpailukykyisiä hintoja leipomoille, konditorioille, ravintoloille ja majoituspalveluille. Jälkiruokamme, laadun ja monipuolisuuden ansiosta, ovat täydellinen lisä leipomoiden ja konditorioiden tuotteisiin. Ne ovat takuu menestyksestä ravintolan jälkiruokalistalla ja täydellinen päätös häiden juhlavastaanotolle.
Provensaalisten tuotteiden kauppa, kuten laventeli, oliiviöljy, saippuat, mausteet, tapenadit ja muut levitteet, hunaja, pastis, santonit, pöytäliinat, etiketti, Clisson ja nougat. Myös merellisiä tuotteita.
Ranska, Bastia
Tšekki, Decín
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play