Torrefazione Paranà on vuodesta 1960 keskittynyt kahvin suurmyyntiin sekä papuina että pusseissa HORECA-kanavalle, baareille, ravintoloille ja hotelleille koko Italiassa ja Euroopassa, säilyttäen muuttumattomina ne perinteet, jotka mahdollistavat erinomaisia tuloksia, ilman että italialaisen kahvin aromi, laatu ja maku kärsivät. Jokainen työvaihe on erikoistuneen henkilöstön valvonnassa. Asiantunt...
Portfolio (17)
Italia, Castel Volturno
...Decaffeinato, joka ei menetä kahvin tyypillistä täyteläisyyttä ja intensiivisyyttä? Kokeile, jos et usko. Perinteinen maku, jossa kahvipitoisuus ei ylitä 0,1 %. Kofeiini uutetaan vielä vihreästä ja paahdetusta pavusta ilman haitallisten liuottimien käyttöä. Kaikki pehmeä ja samettinen kahvin maku ilman kofeiinia. Vivahteina karamellia, maitosuklaata ja kuivattuja hedelmiä.
Portfolio (68)
Italia, Andalo Valtellino
...Miedosti makea sekoitus parhaista Arabica- ja Robusta-kahveista, joissa on voimakas maku ja tuoksu. Se on todellakin perinteinen ja olennaisesti italialainen espresso! Brasilia: Sujuva ja hyvin tasapainoinen kahvi, jossa on puhdas ja hieno aromi. Erittäin aromaattinen sekoitus, jossa on suklaamainen jälkimaku. Costa Rica: Korkealaatuinen kahvi, jossa on rikas hasselpähkinän värinen crema ja...
Portfolio (44)
ufs.country_names.RU, Smolensk
...Yhdistelmä, jossa on voimakas ja rikas maku. Perinteinen paahtaminen tuo esiin Lalibela Coffee Lunch -kahvin syvän maun ja intensiivisen aromin. Kahvi on ihanteellinen klassisen vahvan ja virkistävän juoman tuntijoille. Nettopaino: 200 Bruttopaino: 212 Maksimilämpötila: 27 Säilytysohjeet: Säilytä lämpötilassa, joka ei ylitä 27 °C ja suhteellisessa kosteudessa, joka on enintään 75% Paahtotaso: Keskitaso Makuintensiivisyys: Keskitaso...
Portfolio (9)
Turkki, Sinop
...Sinope Türk Kahvesi valmistetaan korkealaatuisista Arabica-lajikkeen kahvipavuista ja se tarjoillaan erityisessä pakkauksessa. SINOPE KAHVIA JAUHETAAN PERINTEISESTI KIVIMYLLYISSÄ. Turkkilainen kahvi on ollut vuosisatojen ajan alueemme ylpeys ja kulttuurimme huolellisesti vaalittava aarre. Perinteinen makumme, joka on sekoitettu Brasilian alueen pavuista. Pehmeä maku, täyteläinen... silmäterämme.
Portfolio (5)
...Turkkilainen kahvi (100 g) - Perinteinen jauhettu kahvi, joka valmistetaan ensiluokkaisista kahvipavuista. Sopii keitettäväksi turkkilaisessa kahvipannussa ja kahvinkeittimissä. Kahvipavut: Brasilialaiset Arabica paahtotaso: Keskitaso - yli keskitaso Mardin Dibek -kahvi koostuu luonnollisesta salepista, terebintistä, kardemummasta, mahalebista ja kahvisurmasta, ja se yhdistetään turkkilaiseen...
Portfolio (10)
Portugali, Conde
...15 BAR - KAUPPATASON KAHVI - EI PAINEEN MENETYSTÄ - YHDEN NAPIN KÄYTTÖ (PIENI KUPPI, SUURI KUPPi JA SÄÄDETTÄVÄ KUPPIVOLYYM - VÄLITÖN LÄMMITYSKEITIN - RUOSTUMATON TERÄS VESIPUTKI - TARKKA NTC-LÄMPÖTILAOHJAUS - VIRTAUSMÄÄRÄ MITTAUS TARKKAA KAHVIVOLYYMIÄ VARTEN - ESILÄMMITYSAIKA: < 50s - SOPII PIENILLE, KESKIKOKOISILLE JA SUURILLE KUPPILLE - IRROTETTAVA MAITOASTIA (500 ml) - IRROTETTAVA VESIASTIA (1,7 L) - KANAVA JA SUODATINVARASTO ** Pyydä jo tarjous **...
Portfolio (4)
...Hän on TEH Energy-Drink ja piristäjä teen joukossa – matcha tee. Se piristää kuin kahvi, maistuu hyvältä ja on myös terveellistä. Tämä kolmoisvaikutus kokonaispaketissa on harvoin toisen juoman saavutettavissa. Kirkkaan vihreä ja täynnä antioksidantteja oleva matcha tee voittaa yhä enemmän ystäviä ympäri maailmaa. Perinteinen valmistus on yksinkertaista ja muunneltavaa. Aluksi noin kaksi...
Portfolio (13)
Ranska, Montfort Sur Meu
...Tänä kautena toivotamme tervetulleiksi Belgian käsintehdyt jäätelöt Gilfi! Gilsonin veljekset laittavat kaiken intohimonsa ja osaamisensa makunystyröidemme hyväksi. Pienet purkit, jotka keskittyvät belgialaisiin makuihin, täydentävät nykyistä vohvelien tai crepesien tarjontaa! Saatavilla olevat maut: - BOURBON-VANILJA VOILLA - PERINTEINEN VANILJA - SUKLAA - SPECULOOS - MOKKA - MAITOHERNE - CUBERDON - VALKOINEN DAMEN - VATTU - LIEGE-KAHVI Saatavilla myös 5L ruostumattomassa teräksessä. viite: P16300...
Portfolio (58)
Turkki, Istanbul
...Turkkilainen kahvi - Perinteinen jauhettu kahvi, joka on valmistettu korkealaatuisista kahvipavuista. Sopii keitettäväksi turkkilaisessa kahvipannussa ja kahvinkeittimissä. Kahvipapu: Brasilialainen Arabica Paahdon taso: Keskitaso - Yli keskitaso Mardin Dibek -kahvi koostuu luonnollisesta salepista, menengiçistä, kardemummasta, mahalebista ja kermasta, jotka on yhdistetty dibek-kivellä...
Portfolio (9)
Espanja, Benidorm
... perinteisten baarien ja kahviloiden käsityksen. Perinteinen italialainen kahvilakonsepti. Baristakurssit: tehokas työkalu opettaa kahvin valmistamisen hyviä tapoja. Työpajat, joissa opitaan täydellisen espresson reseptit, tuottavat pätevän ja osaavan henkilökunnan. Suunnittelu, toteutus, remontointi ja uudistaminen kahviloille ja baareille: A-Z kahvilakonsepti, joka auttaa parantamaan kilpailijoiden edessä. Myynti ja tekninen palvelu: kahvikoneet, ammattikäyttöön tarkoitetut kahvinkeittimet, kahvimyllyt, monodosis- ja kapselikahvinkeittimet, sekä muut kahvinvalmistuslaitteet.
Portfolio (1)
Ranska, Brignais
... Nespresso-yhteensopivissa kapseleissa. Nämä valmistetaan maissitärkkelyksestä Ranskan lounaisosassa. Kahviverstas on ECO CERT -sertifioitu luomupaahdamo. Kahvi-tilauspalvelut ovat huipputuotteita suurten kahvien ystäville. "Tutustumistilaus" antaa sinulle mahdollisuuden nauttia joka kuukausi poikkeuksellisesta kahvista, jonka Romain on valinnut. Ja jos olet erityisen innostunut jostakin kahvista...
Italia, Torrenova
..."Caffè Latella" on Espresso Siciliano Srl:n brändi. Yrityksemme sijaitsee Sisiliassa Eolian saarten edustalla ja toimittaa ensiluokkaista kahvia hotelleille, ravintoloille, Carrefourille, automaattikaupoille, tukkukauppiaille jne. Käsityötuotteemme laatu tekee eron paahdetun kahvin markkinoilla. Caffè Latella on teknologisesti moderni ja samalla perinteinen, jonka korkea laatu on yrityksen tavoite. Liiketoimintatyyli perustuu raaka-aineiden huolelliseen valintaan ja tuotantoprosessin erinomaisiin hallintakäytäntöihin.
Turkki, Avcilar
... tuli arvokkain omaisuutemme, se muuttui vuosien kovan työn, ponnistelujen ja näin saadun asiantuntemuksen myötä kaukaa tulevaksi makukupiksi. Kahve Tiryakisi -brändimme syntymisen tärkein syy on perinteinen, sukupolvelta toiselle siirtynyt rakkaus Turkkiin kahvia kohtaan.
Portfolio (9)
Italia, Palestrina
... mahdollistaneet yrityksen säilyttää tuotteen laatu muuttumattomana ajan myötä. Velluti-sekoitukset syntyvät parhaiden kahvien paahtamisesta, jotka on valittu Etelä-Amerikan, Intian ja Afrikan maista, ja ne ovat RIGOROOSISTI pestyjä kahveja, joissa 75 % on arabica-laatua. Kahvi on täyteläistä ja sen väri muistuttaa suklaata.
Muut tuotteet
Kahvi Italia
Kahvi Italia
Portfolio (1)
Italia, Buggiano
... MiKoffee on perinteinen tuote: käytämme 65 vuotta vanhaa Vittoriaa kahvin paahtamiseen ja käytämme edelleen samoja perinteisiä menetelmiä. MiKoffee on rajoitetun tuotannon tuote, johtuen tuotantorajoituksistamme ja siitä, että 1952 Vittoria -koneita ei ole enää saatavilla, joten kahvin paahtamisen määrä on rajallinen verrattuna muihin paahtimoihin. MiKoffee on gourmet-brändi, joka on valmistettu...
Tuotteen laatu ja tuoreus, ilmentyneenä sekä Bar-ympäristössä että Perhe-sekoituksissa, päivittäisen sitoutumisen ja jatkuvan tutkimuksen kautta, joka koostuu investoinneista ja intohimosta. Huolellinen valinta parhaista vihreistä kahveista, erillinen paahtaminen ja sekoituksen hoitaminen ovat määrittäneet tuotteitamme ja sijoittaneet yrityksen Italian kymmenen parhaan paahtimon joukkoon. Quarta Caffè on läsnä omilla tuotteillaan sekä Elintarvike-kanavassa (perinteinen, GD ja GDO) että Ho.Re.Ca.-kanavassa, toimittaen yli 5.000 asiakasta koko Apulian alueella sekä useilla eri alueilla Italiassa.
Saksa, Hamburg
Myymme korkealaatuisia kahveja ja espressoja kofeiinilla ja ilman. Kaikki kahvit sekoitetaan ja paahdetaan meillä. Paahdettavamme keskittyy täysin perinteiseen rumpupaahdettamiseen, joka yhdistetään pitkäaikaiseen paahdettamiseen matalissa lämpötiloissa. Tämä tarkoittaa, että paahtaminen - riippuen kahvista - kestää noin 15 - 20 minuuttia (vähintään kuitenkin 12 minuuttia) ja paahtomestari valvoo prosessia jatkuvasti. Paahtolämpötila on noin 240 °C. Tämä perinteinen paahtoprosessi mahdollistaa paahtajalle kaikkien aromien hellävaraisen esiin tuomisen, jotka antavat kahveillemme erityisen luonteen.
Ranska, Thonon Les Bains
... alla, joka takaa tuotteiden korkean laadun ostajalle. Laaja valikoima kahveja on tarjolla yleisölle. Perinteinen valikoima, joka on sekoitus Arabicaa ja juuri sopivasti Robusta -a, korostaa ja vahvistaa tämän kahvin aromeja ja makuja, jota nautitaan mihin aikaan päivästä tahansa. Tästä valikoimasta löytyy kahvipapuja ja jauhettuja kahveja, jotka sopivat suodatin- ja Moka-kahvinkeittimiin sekä...
Espanja, Chantada
... - Suolatut sianlihaproduktit - Galicialainen naudanliha - Galicialainen lacon - Valkoisen sian tai Durocin serranokinkku - Ekologiset merilevät - Ekologiset kasvissäilykkeet - Meren säilykkeet - Galicialaiset juustot - Ekologiset hillot ja hunajat - Öljyt ja kastikkeet lihoille - UHT-maito - Kahvi - Suklaa - Viinit ja liköörit ja paljon muuta!
Suositut maat tälle hakutermille