Le chocolat des Français on uusi brändi, joka tarjoaa käsintehtyjä suklaata, 100% puhdasta kaakaovoita ja valmistettu Ranskassa.
Ranska, Toulouse
Suklaayhtiö perustettiin vuonna 1994 Vincent Puyuelon toimesta Toulousessa. Isabelle ja Vincent Puyuelon intohimo ja käsityötaito ovat käytettävissänne herkuttelun iloksi! Valmistamme suklaalevyjämme, fudgejamme, suklaataulujamme, jätti-orangettejamme, praliini-kivimme ja suklaamuottejamme ihmisten edessä myymälä-ateljeissamme. Aloitamme suklaalla päällystettyjen kuivattujen hedelmien tuotannon ...
Suklaan tuotantotapa, jonka koneita suunnittelemme ja valmistamme tehtaallamme. Tämä toteutetaan parhaissa ja hienoimmissa suklaatehtaissa Turkissa, kuten ULKER, ŞIMŞEK, BIFA... (joiden kanssa meillä on pitkäaikaisia sopimuksia). Tapa riippuu seuraavista: 1 - raaka-aineiden säilytyssäiliöt 2 - Turbo-sekoitin 3 - kaksisylinterinen jauhinkone 4 - viisisylinterinen jauhinkone 5 - Conching-kone 6 - Te...
Belgia, Knokke-Heist
Suklaat, nougat ja makeiset.
Saksa, Aschheim
Die Zuckersucht GmbH perustettiin kesäkuussa 2000 Bernd Dostlerin toimesta. Perustamisen taustalla oli ainoastaan yritysten palveleminen tapahtumissa, promootioissa ja postituksissa lahjojen ja makeiden leivonnaisten avulla sekä uusien innovaatioiden kehittämisessä tukeminen. Zuckersucht vakiinnutti nopeasti asemansa yhtenä johtavista mainoslahjatuotannosta erikoistuneessa makeisalueessa. Aluksi t...
Italia, Gussago
Weataly on ilmentymä erittäin ammattitaitoisesta tiimistä, johon kuuluu suunnittelijoita, viestijöitä, luovia ihmisiä, markkinointiasiantuntijoita, käsityöläisiä ja italialaisia yrittäjiä, jotka ovat kehittäneet projektin, joka liittyy kykyyn viedä Italian kulttuurin monipuolisuus ja sen edustaminen maailmalle. Resurssien ja ammattitaidon keskittyminen italialaisessa Weataly-yrityksessä auttaa luo...
Saksa, Braunschweig
Heimbs Kaffee GmbH & Co. KG on yksi Saksan vanhimmista paahtimoista – ja yksi harvoista kahvitehtaista. Heimbs Kaffee tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuista kahvia, teetä ja suklaata.
Belgia, Wauthier-Braine
Kauempana pelkästä suklaamerkistä, Café-Tasse on elämänlaadun, ylellisyyden ja herkuttelun ilmentymä. Aitoisuus on brändin perusarvo, ja perheyrityksemme käsityöperinne valmistuksessa on sen vahvuus. Suklaamme ovat saatavilla parhaissa herkkukaupoissa, paahtimoissa, "elämänlaatu" -liikkeissä tunnetuimmissa ketjuissa ja tietenkin parhaissa hotelleissa ja ravintoloissa sekä lentokentillä.
Ranska, Bracieux
MAX VAUCHE CHOCOLATIER on yritys, joka on erikoistunut suklaatuotteiden suunnitteluun ja tuotantoon. Suklaan historiasta sen nauttimiseen, Max Vauché -suklaatehdas symboloi suklaakulttuuria. Vuonna 2003 Max Vauchésta tuli mestarileipuri-suklaantekijä. 1. elokuuta 2008 Max Vauché laajensi osaamistaan tuottamalla omaa suklaata. Suklaantekijöiden laboratorioon lisättiin peittauksen laboratorio, joka ...
Ranska, Marssac Sur Tarn
YVES THURIES -suklaat edustavat perinteisen ranskalaisen suklaanvalmistajan, Yves Thurièsin, osaamista. Suklaatehdas tuottaa puhtaasta kaakaovoista valmistettuja suklaatuotteita. Se valmistaa suklaalevyjä, suklaarasiaa, suklaamakroneja, suklaaherkkuja ja muita hienostuneita suklaatuotteita, joissa on ainutlaatuisia reseptejä. YVES THURIES -suklaat ovat erinomaista laatua ja poikkeuksellisen aitoja...
Belgia, Essen
Chocolaterie Ickx on käsityönä valmistettujen, eksklusiivisten ja korkealaatuisten belgialaisten pralineiden tuottaja. Olemme jo monien vuosien ajan valmistaneet ja jakaneet herkullisia ja eksklusiivisia suklaatuotteita, joilla voit yllättää asiakkaasi joka kaudella ja jokaisessa tilaisuudessa. Toimitamme leipomoille, suklaakauppoihin, herkkukauppoihin, tukkukauppaan ja parempiin tavarataloihin.
Belgia, Braine L' Alleud
Uusien ja käytettyjen koneiden toimittaja suklaa-, keksi- ja makeisteollisuudelle.
Saksa, Schmalkalde
Löydä meiltä hienoja suklaata, sulavaa nougatia, erikoisia konvehteja, herkullista marsipaania ja muita ainutlaatuisia ja sukupolvien ajan suosittuja makeisia. Yhdistämme premium-laadun erinomaiseen makuun - klassisesta moderniin - valmistettuna Saksassa. Viban ja HEILEMANNin tuotteita arvostetaan Saksassa ja monissa maissa ympäri maailmaa. Makeispäällysteemme valmistetaan perinteisten reseptien j...
Ranska, Quiberon
Tutustu Caramélier®-konvehtimestari Henri Le Rouxiin, joka on yksi Ranskan parhaista suklaantekijöistä ja joka loi vuonna 1977 Quiberonissa kuuluisan CBS®:n (suolainen voikaramelli), joka on maku, jota ei voi jäljitellä! Suuri suklaamestari Henri Le Roux on luonut yli 80 teosta! Hän valitsee parhaat kaakaopavut ja parhaat suklaat luomuksiinsa, joissa on hienostuneita täytteitä, kuten praliineja, g...
Luonnonmukaisia perusmiksauksia käsityöjäätelön valmistukseen. Luonnonmukaisia makuaineita, kuten hasselpähkinä-, pistaasi-, saksanpähkinä- ja mantelimassaa. Luonnonmukaisia hedelmäsoseita, seminaareja ja jäätelötekniikkaa. Brändin 32°Fahrenheit luonnonmukaiset jäätelökomponentit tarjoavat käsityöjäätelön valmistajalle helpon tavan valmistaa hienoa luonnonjäätelöä luonnonmukaisessa laadussa. 32°...
Ehenbachtaler Spezialitäten -yritys on valmistanut kotitekoisia erikoistuotteita yli 15 vuoden ajan. Näihin kuuluvat herkulliset hillot, levitteet ja pestot, erilaiset siirapit, makeiset, hyytelöt ja yrttipastat. Kaikki tuotteemme valmistetaan omien reseptiemme, oman kokemuksemme ja eri puolilta maailmaa saatujen tietojen perusteella, joita huippukokit, yrttiasiantuntijat ja shamaanit ovat opetta...
Belgia, Kalmthout
Smet on arvostettu belgialainen yritys, jolla on erittäin laaja valikoima, erikoistunut laadukkaisiin tuotteisiin, jotka koostuvat puolivalmisteista, kuten suklaasta, sokeroiduista hedelmistä ja lastuista, mutta myös valmiista tuotteista, kuten suklaamuoteista kaikissa muodoissa ja kooissa. Smet on ollut johtava koristeiden toimittaja ja ongelmanratkaisija teollisuudelle jo 50 vuoden ajan. Toimipi...
Belgia, Antwerp
Chococonsult on yritys, joka tarjoaa neuvoja uusille yrityksille suklaasektorilla. He tarjoavat räätälöityjä koulutuksia.
Belgia, Wilrijk
Markelbach & Corne perustettiin vuonna 1901 ja siitä on kasvanut johtava raaka-aineiden tuontiyritys elintarviketeollisuudelle. Yrityksen vuosiliikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa, ja se tarjoaa laajan valikoiman hedelmiä, kala- ja vihannes säilykkeitä, pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, marsipaania ja tuotteita suklaantekijöille. "Marcor" suuntautuu elintarviketeollisuuteen, HoReCa-sektorille s...
Belgia, Duisburg
Muutaman vuoden kokeilujen ja trendien seuraamisen jälkeen voimme - sanoa sen suoraan - olla itse trendinluojia Belgian suklaamaailmassa. Yksilöllisen tietämyksemme, omaperäisyytemme ja mustan kullan vaalimisen yhdistelmän ansiosta tarjoamme asiakkaillemme enemmän kuin pelkän suklaan. Siinä on myös sisältöä! Meidän speculaas-praliinimme voitti kultamitalin Englannissa "the great taste award of the...
Belgia, Eeklo
Cavalier on belgialainen perheyritys, joka on vuodesta 1996 lähtien kehittänyt, valmistanut ja jakanut ainoastaan sokerittomia suklaatuotteita. Cavalier suuntautuu suklaan ystäville, jotka haluavat tai tarvitsevat välttää sokeria nauttiakseen suklaasta entistä terveellisemmin, säilyttääkseen hoikkuutensa tai lääkinnällisistä syistä, kuitenkaan makua tinkimättä. Stevian avulla Cavalier vie asiat vi...
Belgia, Hoeselt
C.V.O. International on laadukkaiden suklaakonvehtien valmistaja. Kiitos tämän OVIDIASin patentoidun, alkuperäisen pakkauksen, kuluttajat ympäri maailmaa voivat nauttia supertuoreista belgialaisista konvehdeista milloin tahansa.
Belgia, Turnhout
Edistyksellinen belgialainen suklaatuottaja, joka valmistaa pralineja, pääsiäismunia ja hahmoja, jouluhahmoja sekä syksyn ja ystävänpäivän pralineja. Pralinejamme on saatavilla irtotavarana tai esipakatuissa valikoimissa, sekä yksityisbrändinä että Limar-brändin alla.
Italia, Eboli
Tammi- ja kaakaopapujen puuhiilillä paahdettujen kahvituottajien, joilla on paikallista, kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä. Heidän toimintansa rinnalla on sokerin kaupallistaminen, jossa asiakas voi räätälöidä pakkauksensa omalla brändillään. Yritys on sitoutunut automaattiseen jakeluun sekä erityisten sekoitusten tuotannossa että suoraan julkisten laitosten ja yksityisten yritysten jakeluk...
Belgia, Oud-Turnhout
Jo vuodesta 1990 on nimi Meynendonckx ollut vakiintunut nimi suklaan ja makeisten maailmassa. Vuonna 2001 perustettiin Chocolaterie Bakkershuys. Tässä valmistamme käsityönä suklaaholkkihahmoja, suklaakeppejä ja suklaapastaa. Nämä tuotteet valmistetaan parhaista raaka-aineista. Kokoelma on luotu yksinomaan Meynendonckx-yrityksen asiakkaille. Tämän ansiosta voimme aina vastata asiakkaidemme toiveisi...
Saksa, Walldorf
Makeisten valmistus sokerittomasta purukumista...
Portfolio (7)
Belgia, Kortrijk
Délice Chocolaterie -konsepti koostuu kahdesta herkullisesta pyöreästä suklaalevystä tai erilaisista muodoista, kuten joulukuusi, kukka, tähti jne., joiden välissä on maukkaita täytteitä, kuten hasselpähkinälevitettä, appelsiinia, vadelmaa, likööriä jne. Suklaa, jossa on valtavasti mahdollisuuksia!
Saksa, Wilhelmshaven
Johtava pienerätuotteiden suklaaspesialisti jalostusteollisuudelle jäätelön, pakastettujen kakkujen ja leivonnaisten, leivontasekoitusten, mysli/viljojen, leivonnaisten alalla, De...
Belgia, Moen
Duva on erikoistunut käsintehtyjen suklaatuotteiden valmistukseen, jotka on yhdistetty hedelmiin: Cerisettes, Orangettes, Citronettes, Suklaakuorrutetut appelsiiniviipaleet, Inkivääri,… Erinomainen palvelumme mahdollistaa asiakaskohtaiset mukautukset ja personoidut tuotteet.
Belgia, Oostende
Vain puhtaimmat ainesosat, sen maistat! Herman Desserts'in taivaallinen maku alkaa korkealaatuisista raaka-aineista. Siksi käytämme vain parhaita ainesosia, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde. Väri- ja säilöntäaineita sekä lisäaineita ei lisätä tuotteisiimme. Työskentelemme ainoastaan belgialaisen suklaan kanssa, jossa on 100 % kaakaovoita (ambao), aitoa kermaa, puhdasta proteiinia ja kananmun...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play