Ranska, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA on käsityöläisyritys, joka valmistaa foie gras -tuotteita, pateita ja valmiita ruokia. Tuotteet ovat korkealaatuisia, perinteitä kunnioittaen, ilman väriaineita tai säilöntäaineita. BIO-sertifiointi on saatavilla pateille sekä omenasoseelle. Valikoimassa on kolme kasvismuhennosta. Tarjoamme gastronomisia paketteja kunnille ja yritysneuvostoille. Vienti ja suurtilaukset ovat mahdollisia.
Portfolio (1)
Ranska, Hagetmau
Vuodesta 1929 BESSE FOIE GRAS -yhtiö on erikoistunut foie gras -tuotantoon ja -myyntiin. Yritys tarjoaa puolikypsää foie gras -tuotetta, ankka- ja hanhifoiota sekä foie gras -erikoisuuksia. Se tarjoaa myös terriinejä, pateita, ankka-konserveja, Landais-tyylisiä cassouletteja sekä herkullisia lahjapakkauksia yritysneuvostoille.
SUDREAU on yritys, joka on erikoistunut foie gras'n, ankkarintojen, sisäelinten, ankkarillettien, ankkaconfitin ja Lounais-Ranskan tyypillisten ruokien, kuten Cahorsin Coq au Vin tai cassouletin, tuotantoon ja myyntiin.
Belgia, Ronquières
Landrifossen tila on pääasiassa erikoistunut foie gras -tuotteisiin (raaka ja puolikypsä foie). Se tarjoaa myös mulard-sorsan rintafileitä, pateita (sian-, vasikan- ja sorsanlihasta), sorsan rillettejä, joulupuddingeja, confit-sorsanjalkoja, confit-sorsan mahanpaloja, cassouletia, hilloja (sipuli, sikuri, šalottisipuli, chutney), juustoja, hunajaa, öljyjä, etikoita,…...
Ranska, Figeac
Jean LARNAUDIE -talo on erikoistunut valmistamaan alueellisia erikoisuuksia ankkanlihasta. Näin ollen yritys tuottaa foie gras -sydämiä, confit'ja, terriinejä ja valmiita ruokia. Jean Larnaudie -yrityksessä kokonainen foie gras valmistetaan edelleen käsin ja perinteisesti. Yli 60 vuotta Lotissa Quercyssa juurtuneena Jean Larnaudie edustaa ennen kaikkea miehiä ja naisia, jotka ovat sitoutuneet alu...
Ranska, Frespech
Perheyritys SOULEILLES FOIE GRAS on tuottanut foie gras -tuotteita sukupolvien ajan. Perinteinen kasvatus, terveellinen ravinto, eläintä kunnioittava ruokinta ja ainutlaatuinen osaaminen mahdollistavat yrityksen tuottaa korkealaatuisia tuotteita. Foie gras -tuotteiden lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen terriinejä, pateita, foie gras -kermoja, rintafileitä, makkaroita, rasvaa, sisäelimiä, ankka...
Belgia, Wommelgem
Verso Food on kauppajärjestö, joka toimii myymäläkonseptien (De Beenhouwers, Vleesmeester ja Ikana) kautta yhteistyössä jakelun, teurastamoiden ja ruokakauppojen kanssa. Yhdessä 280 työntekijämme kanssa, jotka ovat jakautuneet ympäri Flanderia ja Brysseliä, ylläpidämme kolmekymmentäseitsemää myymälää.
MASSE La Maison du Foie Gras vuodesta 1884. MASSE-talo on raaka foie gras -asiantuntija ammattilaisille. Se on läsnä koko Ranskassa, Euroopassa ja sen ulkopuolella, ja se osaa tunnistaa jokaisen tarpeet tarjotakseen tarkkoja ja laadukkaita vastauksia. Vankan kokemuksensa ansiosta ja asiakkaidensa kuuntelun myötä MASSE-talo on myös kehittänyt valikoiman tuoreita tuotteita, käytännöllisiä pakastettu...
Ranska, PEYREHORADE
Perustettu vuonna 1929, Maison BARTHOUIL tuottaa ja myy savustettuja lohia ja foie gras -tuotteita. BARTHOUILin ankat tulevat yksinomaan läheltä yritystä sijaitsevilta kasvattajilta. Erityistä huomiota kiinnitetään ankkojen hoitoon kasvatuksesta teurastukseen, kypsentämiseen, maustamiseen ja kypsyttämiseen. Lohien savustaminen tapahtuu perinteisten tanskalaismenetelmien mukaan. Tämän osaamisen j...
Alimentation Fine de France on ranskalainen gourmet-tukku, joka tunnetaan tiukasta laadunvalvontapolitiikastaan: tuotteet valitaan vaativien maku- ja laatukriteerien mukaan, minimoiden lisäaineiden, väriaineiden ja säilöntäaineiden käyttöä, sekä suosien helppokäyttöisyyttä ja innovaatioita ranskalaisen kulinaarisen perinteen kunnioittamiseksi. Tuotteiden täydellinen jäljitettävyys (HACCP-standardi...
Belgia, Beauvechain
Palais Gourmands edistää ja jakaa käsityöläisiä elintarvikkeita tai "herkkuja", erityisesti messuilla ja myös myymälöissä. Tämän vuoksi "herkkupalojen toimittaja" on valinnut ne käsityöläiset, jotka valmistavat näitä tuotteita niiden tarkkuuden ja jatkuvan laadunvalvonnan vuoksi. Palais Gourmands tarjoaa sinulle mahdollisuuden koota oma pakettisi sen valikoimasta tai valitsemistasi tuotteista.
Ranska, Foix
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ar...
Ranska, Castanet-Le-Haut
La Valtiere on perheyritys, joka perustettiin 25 vuotta sitten Etelä-Ranskassa. Kasvatuksesta säilykkeisiin, innovoimme laajassa valikoimassa tuotteita, jotka perustuvat rasvaiseen ankkaan, kanoihin ja foie grasiin, ja tarjoamme tunnustettua laatua Okserin alueella. Monet viittaukset, kuten ankka-merguez, chorizot, paneroitu kana, vartaat; ja lopuksi aito ja erityinen foie gras. Koko vuoden ympäri...
Haut-Pyrénéesin juurella, kolmannessa sukupolvessa "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS vaalivat perheemme vanhaa osaamista TOURNAYn XIV vuosisadan bastidissa. AITOUS: valikoidut hanhen- ja ankanmaksat, säilykkeet. PERINNE: ruokaa, jota nautittiin jo vuonna 1870 Lande-tilalla. LAATU: gasconin alueen ruokaa, haudutettuna teitä varten, käsityönä ja käsin purkitettuna.
Périgord on ennen kaikkea mielentila, elämänlaatu ja poikkeuksellinen gastronomia. Viime vuosina Patrice Gauvry on päättänyt elää intohimoaan. Tänään hän jakaa tätä hyvän maun rakkautta Embourgin Place Muschilla sijaitsevassa herkkukaupassaan, joka on osoite, jota liègeilaiset gourmeet jakavat mielellään. Jos joulukuu on täydellinen tilaisuus tutustua näihin herkkuihin, niin koko vuoden ajan her...
Ranska, Caylus
Vuodesta 1896 on kulunut 121 vuotta, ja Conserves d’Autrefois -yrityksen osaaminen rikastuu yhä. 121 vuotta olemme harjoittaneet ammattiamme intohimolla, tarkkuudella ja luovuudella… Rikas kulinaarinen perintömme, joka on syntynyt monista resepteistä, joita kokkimme ovat kehittäneet näiden vuosikymmenten aikana, antaa meille tänään arvokasta osaamista, joka perustuu tähän perintöön. Sijaitsee Qu...
Unkari, Jakabszállás
Olemme unkarilainen teurastamo. Tuotteisiimme kuuluvat rasvattu ankankivennäis, ankka magret, rasvattu hanhenmaksa ja hanhen magret. Vienti näitä tuotteita on osa toimintaamme. Meillä on omat kasvattajat mulard-ankkojen ja hanhien osalta, sekä haudontapaikat ja omat tilat, joissa linnut kasvavat. Tämä on integraatio, joka mahdollistaa meille kaikkien jalostus-, kasvatus- ja teurastusvaiheiden tarkistamisen. Meillä on ISO- ja HACCP-sertifikaatit.
Ranska, Castels
Ranska, Reims
Ranska, St Astier
artisan conserveur en perigord mme mudry elabore des recettes purement perigourdines dans le respect des traditions acquises au cours de ses trente années d experiences elaboration de conserves cuites ou mi cuit en foie gras de canard et oie derives tels que manchons confits rillettes etc, medaillés 12 fois en 4 ans dans differents concours tels que concours general agricole et concours national d...
Ranska, La Brede
Yli 30 vuotta sitten perustettu MOULIN DE LA MOLLE -yritys on erikoistunut ankka- ja hanhenmaksaruokien tuotantoon. Hanhet ja ankat ruokitaan ja valitaan huolellisesti, jotta niiden maksasta ei häviä rasvaa kypsennyksen aikana. Näin ollen MOULIN DE LA MOLLE tuottaa ankka- ja hanhenmaksaruokia eri muodoissa. Yritys tarjoaa koko asiantuntemuksensa asiakkaidensa käyttöön Ranskassa ja ulkomailla.
Ranska, Bosdarros
Ranska, Bischoffsheim
Ranska, Montesquieu Volvestre
Ranska, Le Lardin-Saint-Lazare
Ranska, Pomarez
Ranska, Monteils
Ranska, La Queue En Brie
Ranska, Osses
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play