Casearia crotonese Chiellino muuttaa maidon laadukkaiksi tuotteiksi käsityöläismenetelmillä, jotka huomioivat tuotteen huolenpidon. Tavoitteemme on arvostaa oman maamme tuotteita; teemme sen yhdistämällä paikalliset tilat korostaaksemme alueen erityispiirteitä eläinten ja ympäristön kunnioittamiseksi. Uskomme, että jokaisella teolla, jopa yksinkertaisimmilla, voi olla suuri merkitys laadulle; siks...
Roverbasso Maitotila perustettiin vuonna 1980 omistaja Modolo Dinon intohimosta juustonvalmistukseen. Hyödyntäen yli kahdenkymmenen vuoden kokemustaan, hän on tänään saanut aikaan huipputeknologian tuotantolaitoksen. Yritys käyttää hyväkseen äskettäin rakennettua käsittelytilaa. 3 500 neliömetrin alueella sijaitsevat moderni tuotantolaboratorio, uusi suolausosasto, jossa käytetään ehdottomasti hui...
Espanja, Coreses-Zamora
Raaka lampaanmaidosta valmistettu juusto. Pehmeä-puolikypsä-kypsä-varasto-suuri varasto juusto.
Olemme yritys, joka on perustettu Barcelonassa ja joka keskittyy ravintola-alan ja suurten jakelualojen tuotteiden jakeluun. FAMYFO on rekisteröity brändimme vuodelta 2018, joka syntyi yhteistyössä käsityöjuuston valmistajan kanssa, ja se on yksinomaan meidän brändimme ITFDFOOD-myynnille. Juuremme ovat siis perheyrityksissä, joissa on suuri työskentely- ja jatkuvan parantamisen henki. Olemme Domin...
Portfolio (1)
Ranska, Aurillac
Yli 20 vuoden ajan LE PALAIS DES SAVEURS on yritys, joka on erikoistunut juustojen leikkaamiseen ja myyntiin kaupalliselle ravintolalle ja teollisuudelle: viipaloidut juustot, minijuustot, lastut, julienne, murut, chiffonnades. Yritys tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä juustoja erilaisiin käyttötarkoituksiin: aamiainen, catering, välipalat, valmiit juustotarjottimet, pikaruokaravintolat, teoll...
Ranska, Roquefort
Perustettu vuonna 1906, perheyritys GABRIEL COULET siirtyy sukupolvelta toiselle. Yritys tuottaa lampaanjuustoa, Roquefortia, ja tarjoaa laajan valikoiman juustoja. Laatu ja osaaminen ovat ensisijaisia, ja juustot valmistetaan tarkkaa valmistusprosessia noudattaen. Laatutodistuksena GABRIEL COULETin Roquefort on säännöllisesti palkittu Ranskan ja Euroopan kilpailuissa.
Ranska, Les Aldudes
LA FROMAGERIE DES ALDUDES ja Baskimaan Maitok Cooperative yhdistävät noin sata lampaan- ja lehmänkasvattajaa, jotka kaikki ovat kotoisin Baskimaasta. Näin ollen tarjoamme laajan valikoiman ainutlaatuisia juustoja, jotka koostuvat lampaan-, vuohen- ja lehmänjuustosta. Lampaan kasvattajamme ovat sitoutuneet AOP Ossau-Iraty -menettelyyn ja lehmän kasvattajamme Bleu-Blanc-Coeur -menettelyyn.
Italia, Pienza
MONACI REMO S.r.l on perheyritys, joka sijaitsee PIENZAssa, kauniissa Val d'Orciassa Sienan maakunnassa. Tietoisena lukuisista tekijöistä, jotka vaikuttavat extra-neitsytöljyn laatuun, yritys valvoo henkilökohtaisesti kaikkia tuotantoketjun vaiheita, viljelystä puristamiseen. Hyvän öljyn perusta on ennen kaikkea terve oliivi, joka on kerättävä oikeassa kypsyysasteessa (pullotus) ja puristettava 24...
Ranska, Roquefort Sur Soulzon
Vuodesta 1906 juustola PAPILLON on erikoistunut juustojen tuotantoon. Juustola tuottaa Roquefort-juustoa, puhdasta lampaanjuustoa sekä myös luomuoliiviöljyä. Laatutakuuna yrityksellä PAPILLON on useita sertifikaatteja, kuten "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Suojattu alkuperänimitys" ja "Luomuviljely".
Ranska, Montréjeau
LES FROMAGERS DU MONT ROYAL on yritys, joka on erikoistunut juustojen tuotantoon ja jakeluun. Tuotamme laajan valikoiman juustoja, joita myymme Toulousain alueen markkinoilla, Saint Gaudensin Leclerc-ostoskeskuksen myymälässämme sekä ulkomailla yli 20 maassa.
LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE on juustola, joka on erikoistunut vuohen, lampaan ja lehmän juustojen tuotantoon, jotka on merkitty "luomuviljely" -sertifikaatilla. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita: tommeja, bucheja, crottineja, cabécouseja, camemberteja, tiiliä, tuorejuustoja... Juustola käyttää vanhojen mestarijuustontekijöiden menetelmiä tuottaakseen erinomaisen laadukkaita tuotteita. LA FROMA...
Espanja, Barcelona
Casa de Alba Fine Food tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nauttia heidän eksklusiivisimmista gourmet-tuotteistaan, jotka kuuluvat maailman parhaimpiin herkkuihin. Kaikki tuotteemme hankitaan 100 % Espanjan parhaimmilta maantieteellisiltä alueilta. - Extra neitsytoliiviöljy, joka on peräisin yli 500-vuotiaista oliivipuista. - Kinkut 100 % iberialaisista sioista. - Käsin viipaloidut makkarat, jotk...
... alhaisen rasvapitoisuuden ja kolesterolitason vuoksi) sekä villisian makkaroista, jotka valmistetaan perinteisesti laadun ja proteiinipitoisuuden säilyttämiseksi. Siksi voimme sanoa, että "El Gourmet de Luna Manchega" -yrityksen pääasiallinen tarkoitus on tuoda tuotteidemme kautta ja puhtaan, aidon ja helposti valmistettavan "La Mancha" -keittiön avulla herkullisimmat maut hienostuneille makuhermoille, yhdessä ainutlaatuisen maun ja laadun taidon kanssa, jota vain lampaanjuusto, hirvi ja villisika voivat tarjota.
Ranska, Bardos
Baskimaalla sijaitseva yritys BASTIDARRA tuottaa käsintehtyjä jogurtteja. Se valmistaa kattavan valikoiman jogurtteja, jotka sisältävät pastöroituja tai vatkattuja lehmänmaitojogurtteja, pastöroituja lampaanmaitojogurtteja ja lampaanjuustoa. Lampaanjuusto on tyypillinen tuorejuusto Baskimaalta. Lehmämme ovat Prim’Holstein-rotua. Lampamme ovat Manex-punapäärotua, joka on paikallinen rotu...
Espanja, RIOTUERTO - CANTABRIA
Yritys, joka on erikoistunut lihatuotteiden, makkaratuotteiden ja juustojen myyntiin. Kilpailukykyiset hinnat. Tarjoamme muotoja mukavaa käyttöä varten. Ja takaamme kaikkien tuotteidemme laadun. Meiltä löytyy vasikkaa, härkää, sianlihaa, kanaa ja iberialaista sianlihaa. Meillä on myös huipputason juusto, jonka maku on poikkeuksellinen, täydellinen tapas- ja tapahtumakäyttöön. Puhdas lampaanjuusto...
Ranska, LANNE EN BARETOUS
LAMMASJUUSTON MYYNTI (AOC OSSAU-IRATY), LEHMÄ, SEKOITUS (vuohi/lammasta), MAALAISVUOHENJUUSTO. Tuottajat 3 Béarnaise laaksosta: Aspe, Ossau, Barétous...
Saksa, Köln
...MAITO TUOTTEET. Bearnaise-kastike 1 litra. Creme Fraiche 38% 5 kg. Jogurtti / 5 kg ämpäri 3,5 % rasvaa. Jogurtti 10 % rasvaa. Juusto DOC 40 % ja 48 % rasvaa. Juusto MILRAM 48 %. Kombijuusto 16 kg. Maito 3,5 % rasvaa 1 ltr. Mozzarella (tankona) / 1 kg. Parmesanjuusto. Parmesanjuusto. Raesokeri / 5 kg ämpäri. Lampaanjuusto. Lampaanjuusto. Kermavaahto 30 % rasvaa. Keittiökermavaahto 20 % rasvaa...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play