Ranska, Auros
...teurastajina ja lihamyyjinä olemme aina puolustaneet paikallisia ja käsityöläisperinteitä. MAISON VOISINE:lla on kaksi paikkaa, jotka ovat perhesuhteiden tulosta: tuotanto PAU:ssa Frédéric Lacosten, mestarileipurin ja catering-ammattilaisen kanssa, sekä tuotevalintapaikka, kylmäsäilytys ja tilausten valmistus AUROS:ssa, lähellä BORDEAUX'ta. Olemme kehittäneet markkinointityökalun, joka on myös...
Portfolio (31)
...SA SALAISONS PYRENEENNES on yritys, joka on erikoistunut erinomaisista kinkkujen suolaamiseen. Salaisons Pyrénéennes soveltaa aitoa osaamista erinomaisien kinkkujen ja suolausten tuotannossa. Kuten suurten viinien kohdalla, nämä suolatut tuotteet valmistetaan laadukkaasta "rypäleestä": Lounais-Ranskan sertifioidusta valkoisesta porsaanlihasta. Valkoisesta porsaanlihasta valmistetut tuotteet esitellään "SALAISONS PYRENEENNES" -merkin alla.
Belgia, Sint-Niklaas
...Cock's Vleeswaren on belgialainen kolmen parhaan hienojen lihatuotteiden (BBQ, charcuterie, ...), salaattien ja valmiiden ruokien tuottaja.
Belgia, Nassogne
Magerotte on perheyritys, joka tarjoaa yli sata erilaista liharuokaa, lihajalosteita ja suolatuotteita, jotka ovat päivittäin myynnissä heidän myymälässään. Jatkuva pyrkimys erinomaisuuteen, huolellinen huoli säilyttää menneiden aikojen arvokkaat perinteet, sitoutuminen ardennien alueen kulttuuriin, avarakatseisuus ja konformismia vastaan taistelu muodostavat yrityksen filosofian, joka on aina ohjannut tätä vanhaa perinteistä taloa.
Belgia, Alken
... moderneimpiin tuotantomenetelmiin ja -välineisiin.  Tuloksena on monipuolinen valikoima lihatuotteita, joita yhä useammat gourmandit - jopa ulkomailla - nauttivat. Myös räätälöityjen ratkaisujen osalta, asiakkaidemme tarpeiden mukaan, meillä on kuunteleva korva ja sopiva ratkaisu. Schepers NV tarjoaa täydellisiä valikoimia savulihaa, pekonilajeja, kanaleikkeitä ja keittokinkkua.
Belgia, Oosterzele
Brackenier LBC on ollut yli viisikymmentä vuotta mestari käsityöläislihojen valmistuksessa. Perinteisten tuotantomenetelmien ja tiukkojen hygienia- ja valvontakäytäntöjen ansiosta lihatuotteemme ovat parasta laatua.
Alankomaat, Almere
... näkyväksi tekemiseksi. Voit myös helpommin nähdä, mitä haluat tilata. Nice to Meat on jakanut koko valikoimansa kolmeen kategoriaan: Classic Label, Select Label ja Gold Label. Vienti Alankomaiden kulinaarinen huippu tietää onneksi jo, mitä Nice to Meat tarjoaa. Itse asiassa koko ravintola-ala maassamme on tietoinen Nice to Meat:in laadusta ja palvelusta. On myös tiedossa, että erilaisia...
Belgia, Lovendegem
Vaikuttava valikoima laadukkaita hienoja lihatuotteita! Imperial Meat Products on johtava toimija Belgian lihateollisuudessa ja sillä on kattava valikoima salameja, raakoja ja kypsennettyjä kinkkuja, siipikarjatuotteita, keittotuotteita ja pateita. Imperial kehittää hienoja lihatuotteita lihakauppiaille ja tuo markkinoille huolellisesti valmistettuja, maukkaita esipakattuja leikkeleitä ja makkaroita. Meidän brändimme: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Belgia, Gent
Erikoistunut lihaan ja kanaan. Asetatko korkeita laatuvaatimuksia lihavalmisteille ja kanavalmisteille? Fiers on tehnyt niin jo yli 50 vuotta. Meillä on ihmiset ja resurssit korkealaatuisten lihavalmisteiden ja siipikarjavalmisteiden tuottamiseen. Usein tapahtuvilla toimituksilla saat ne tuoreina. Jatkuvalla innovoinnilla seuraamme uusimpia trendejä alalla puolestasi. Näin tarjontamme kasvaa, ja...
Alankomaat, Haghorst
Olemme yritys, joka on aktiivinen lihan siojen, teurasnautojen, teurasposkien, lihaposkien lihantuotantotiloille ja jalostussiojen osto- ja myyntitoiminnassa. Toimimme Euroopassa Etelä-Alankomaista.
Espanja, Alhama De Murcia
Natural d’Mezclasin ammattilaisista koostuva tiimi tekee päivittäin intensiivistä ja huolellista työtä tarjotakseen valikoiman parhaita apuainetuotteita ja palveluja elintarvikealalla. Olipa kyseessä luonnonväriaineet, lisäaineet, raaka-aineet, lihavalmisteet tai elintarvikearomit, kaikki toimitetaan markkinoilta löytyvällä korkeimmalla laadulla.
Portfolio (7)
Lardo di Colonnata IGP viipaleina, esiviipaloituna ja jauhettuna Vergazzata Pancetta Steccata...
Italia, Langhirano
Barbieri Enzo -yritys on erikoistunut kinkkujen tuotantoon ja kypsyttämiseen, ja se on liitetty Parma-kinkku -yhdistykseen. Barbieri Enzo sijaitsee Langhiranossa, Parmassa, osoitteessa Case Schianchi 8. Toimintoihin kuuluu: kinkkujen tuotanto kinkkujen kypsyttäminen kinkkujen pakkaaminen kinkkujen myynti kinkkujen toimitus lihatuotantolaitokset kinkkutehtaat...
Belgia, Torhout
... suuri tilauksesi onkaan, voimme aina toimittaa volyymiä. Myös kiireisinä vuodenvaihteen aikoina. - Kunnioitus luontoa kohtaan: Emme käsittele riistaa, joka on peräisin salametsästyksestä. Pyrimme tuottamaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Torhoutin sivustomme toimii 100 % vihreällä energialla ja etsimme jatkuvasti uusia tekniikoita, jotka kuluttavat vähemmän energiaa.
Espanja, Bescano
Katalonialaisen lihatuotteen valmistaja, käsityöläinen ja jakelija: 110 g fuets -valikoima paloina, maalaissalamit, buchettet, 150 g fuets -valikoima; kinkunpähkinät, maalaiskinkku luullisena tai luuttomana, serranokinkku luullisena tai luuttomana, vakuumipakattu lomo. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Tiimi, joka kuuntelee sinua!
Vasikkaliha kaikissa sen muodoissa. Täydellisistä ruhosta osiin ja räätälöityihin pakkauksiin: löydät sen Vanlommelilta. Täydellä luottamuksella. Tarkastus, leikkaus, pakkaus: kaikki työskentelymme on täydellisesti sovitettu toiveisiisi. Syvällinen erikoistumisemme takaa sinulle vasikkalihaa parhaasta mahdollisesta laadusta.
Belgia, Brugge
Joka on eksklusiivisten belgialaisten ja ulkomaisten lihatuotteiden sekä herkkujen tukkumyynti- ja maahantuontiyritys. Erikoistuminen ja uudistaminen, parantaminen siellä, missä se on mahdollista, on Jokan päivittäinen haaste. Tutustu korkealaatuiseen ja eksklusiiviseen tuonti- ja belgialaiseen valikoimaan.
Espanja, Caldes De Montbui
... - Luonnollinen suoja, jota se tarjoaa. - Se on syötävää. - Lisäksi se on liitetty korkealaatuisiin tuotteisiin. Kaiken tämän vuoksi luonnollinen suoli on ihanteellinen materiaali kypsytetyille, keitetyille ja tuoreille makkaroille.
Italia, Chiuro
... De 'BAITA' ja Speck De 'BAITA' kypsyttämiseen, hyödyntäen korkeiden vuorten (1459 m merenpinnan yläpuolella) puhdasta ja raikasta ilmaa. Kiitos jatkuvan työn, vahvan intohimon ja perheen sekä yhtenäisen henkilöstön omistautumisen, tuotteemme saavuttavat sen tunnusomaisen ja ainutlaatuisen kosketuksen, joka määrittelee niiden ainutlaatuisuuden ja erinomaisuuden.
Belgia, Waterloo
...Foie gras-, terriini- ja artesaanimakkaratuottaja vuodesta 1984. Ammattilaisille tai yksityishenkilöille: tarjoamme laajan valikoiman kotitehtyjä tuotteita, jotta voitte nauttia mukavasta hetkestä vieraidenne kanssa. Quality & Traditionista löydätte monia huipputuotteita, kuten foie gras, terriinit, riista, rintafileet sekä lukuisia muita lisätuotteita.
... valmistamme erillisissä tiloissamme. Tavoitteemme on varmistaa korkeimmat standardit laadun ja elintarviketurvallisuuden osalta (IFS, BRC). Luis Oliveras on läsnä Horeca-sektorilla ja vähittäiskaupassa. Saatavilla olevat muodot: - Koko kappale leikattavaksi työpajassa ja teollinen koko kappale viipalointialan ammattilaisille. - Viipaloituja paketteja 50g:sta 500g:aan. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portfolio (3)
Belgia, Poederlee
New ELV bvba -yritys perustettiin vuonna 1995 erikoistumaan lihapulliin ja lihatuotteisiin. He valmistavat tuotteensa perinteisellä tavalla pitkään olemassa olevien reseptien perusteella. He osaavat vaalia perinteistä käsityötä. Aitoina ammattilaisina takaamme tämän, sillä laatu on perinteisen käsityön velvollisuus.
Belgia, Noirefontaine
... yllättävän valikoiman että upean koristelun. Yrityksen inhimillinen koko mahdollistaa nopean reagoinnin asiakkaiden vaativiin tarpeisiin sekä toimitusaikoihin. 65 erilaista pateen makua. Teematerriinejä, hämmästyttäviä koristeita. Aina etsimässä uusia makuja ja innovaatioita.
Belgia, Florenville
... varrella tuoneet mainetta luxemburgilaiselle yritykselle. Laaja valikoima pateita täydentää tuotevalikoimaa: Semois-herkkupate, perinteinen pate, Orval-olutpate ja sesongin mukaan kaikki riistapateet. Nämä valmistetaan tuoreista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, ja ne paistetaan korkeassa lämpötilassa. Tämän perinteen kunnioittaminen vaatii osaamista, koulutettua työvoimaa ja monia vaiheita tuotannossa.
Ranska, Carquefou
...Quillardin talo allekirjoittaa taidolla ja vilpittömyydellä "kotituotteita", jotka vastaavat uusia odotuksia: perinteet, osaaminen ja aitous. Jokainen tuotesarja on valmistettu yksinomaan raaka-aineista, jotka on valittu vaatimusten mukaisesti ja käsitelty perinteisen prosessin mukaan. Makkaratuotteet: * Kinkku: Vanhan ajan Vendée-kinkku IGP, vanhan ajan savustettu kinkku * Vanhan ajan makkarat...
Italia, Langhirano
... ilmastossa tuuletetuissa tiloissa. Koko prosessi mahdollistaa markkinoille tuotteen tarjoamisen, jolla on korkeat laatuvaatimukset. Kaikki Monica & Grossin lihatuotteet ovat allergeenittomia, GMO-vapaita ja ne sopivat keliakiaa sairastaville kuluttajille. Markkinoilla lihatuotteet esitetään eri brändeillä, jotka tunnistavat tuotetyypin Monica & Grossin brändin alla.
Portfolio (3)
... ystäväperheen kanssa, jonka olemme saaneet Kroatiassa ja ympäri maailmaa. Jokapäiväisen yhteistyön kautta yli 650 työntekijän kanssa, jotka ovat työskennelleet Pivac Brothers Meat Industryssä (Mesna industrija braće Pivac) ja yli 1 000 työntekijän kanssa, jotka ovat työskennelleet Pivac Groupissa (Pivac Grupacija), muodostamme yhden arvostetuimmista ja suurimmista perheliha-alan yrityksistä tässä Euroopan...
Belgia, Koekelare
...Koekelare Länsi-Flanderi on 't Houtlandtin tukikohta, joka on hienojen lihatuotteiden tuottaja ja toimittaja. Tämän tukkukaupan kautta lihakauppiaat Itä- ja Länsi-Flanderissa saavat charcuterie-tuotteensa, ja suurin osa myytävästä on valmistettu itse.
Italia, Cremona
... ainesosia, mutta kaikki ovat korvaamattomia, kuten aikojen resepteissä. Pitkä kypsytys päivä päivältä "oikealla etäisyydellä" antaa ainutlaatuisen tuoksun ja maun suolaamisen ja käsin sitomisen avulla. Päivittäiset laatuvalvontakontrollit, pakkomielteinen huomio erinomaisuuden hoitoon, korkealaatuisten italialaisten jalojen lihavalintojen yksinoikeus. Arvokkaat ainesosat, joita lisäämme joka päivä...
Espanja, Muñana-Ávila
Kinkkutehdas, teurastamo ja leikkuuhuone, myymälä.