Ranska, Marseille
...- Maitotuotteet (juustot, jogurtit, maidot, kerma...), - Lihatuotteet ja suolatut tuotteet, - Leivonnaiset ja makeiset, - Halal-tuotteet, - Kuivaelintarvikkeet, - Merituotteet, - Pakastetut tuotteet. Voimme tarjota erilaisia elintarviketuotevalikoimia. SOMEXPORT on vientikumppanisi. Itse asiassa autamme sinua löytämään parhaat tuotteet jokaiselta maailman alueelta, jotka vastaavat tarpeitasi ja...
Ranska, Laissac
...kuivattu kinkun pähkinä, kuivattu Aubrac-naudanliha, chorizo, guanciale, kuivattu makkara, saucisson, muodostavat nitriittivapaan lihatuotteiden valikoimamme, joka on valmistettu työpajassamme Laissacissa Aveyronissa. COTE2BOEUF on myös Popinejen keksijä: ohuesti viipaloitua lihatuotetta 100% kierrätettävässä ja pantillisessa lasipurkissa. Kun Popine on pakattu alipaineeseen, se säilyy kolme kuukautta huoneenlämmössä. Saatavilla kolmessa koossa (Popine, Marmite, Chaudron), se täydentää talven raclette-illallisia ja kesäisiä lihatarjottimia.
Portfolio (29)
Ranska, Sarrola-Carcopino
... perinteitä kunnioittaen. Yritys toimii sekä tuotannossa, pakkaamisessa että tuotteidensa lähettämisessä. Huolehtien tavaransa laadusta, Salaisons Joseph Pantaloni takaa kuljetuksen parhaissa olosuhteissa. Lähetykset tapahtuvat Ranskaan ja Eurooppaan maantie- tai merikuljetuksilla. Ajaccion lähellä sijaitseva kauneuden saaren lihatuotteiden toimittaja Salaisons Joseph Pantaloni on työskennellyt...
Portfolio (8)
Ranska, Carpentras
... erinomaisuuden tarjotaksemme teille parhaat makkarat. Verkkosivustomme on suunniteltu vastaamaan yksityishenkilöiden tarpeita, samalla kun tarjoamme tilan ammattilaisille: jakelijat, kumppanit, juustolat, lihapuodit, herkkukaupat, pienet liikkeet ja supermarketit.
Portfolio (16)
Ranska, Rabastens De Bigorre
... sianlihaa tunnetulta toimittajalta alueella, joka tunnetaan Label Rouge -lihoistaan. Menestyksemme avaimet ovat: maku, makujen tasapaino ja houkutteleva koostumus! Perinteitä sukupolvelta toiselle siirtäen, tuotteet valmistetaan puhtaimman perinteen mukaisista resepteistä. Yritys on ylpeä voidessaan tarjota kuluttajilleen luonnollisia tuotteita. Vuodesta 2021 lähtien Conserverie du Sud on saanut IFS version 8 -sertifikaatin. IFS FOOD on kansainvälinen viitekehys, joka mahdollistaa tuotteiden ja prosessien arvioinnin elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun osalta.
Portfolio (27)
Ranska, Aix En Provence
... CAS’AIACCINA:ssa rakastamme hyviä asioita, miksi et hyödyntäisi niitä?! Laadukkaita tuotteita niille, jotka nauttivat niiden maistamisesta… Olemme onnistuneet ympäröimään itsemme alamme pätevillä ammattilaisilla, jotka ovat sitoutuneet ainoastaan tyydyttämään teidät. Olemme myös tiukasti sitoutuneet noudattamaan tiettyjä laatuvaatimuksia ja toimimaan HACCP-, IGP-, VPF- ja BIO-standardeja noudattaen. Seurantaa ja valvontaa toteutetaan näin ollen jokaisessa valmistusvaiheessa, raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme laadukasta lihatuotetta.
Ranska, Saint-André-Le-Puy
... kuivuvat hitaasti perinteistä kypsytystä kunnioittaen. Yli 9 kuukautta kypsytettyinä ne paljastavat kaikki hienoutensa. MAUSTEVARRET Panostamme siihen, että valitsemme parhaat palat makkaramme valmistamiseen. Ne ovat peräisin olkapäästä, rinnasta tai kinkusta, pääasiassa Auvergnen tai Rhône-Alpesin alueelta, ja jokainen valittu liha liittyy taitavaan sekoitukseen. Näin varmistamme, että jokaisessa reseptissämme on sekä mureutta että voimakasta aromia. Luonnollinen suolitus tehdään käsin.
Portfolio (2)
... - naudanlihan halal-fuet - naudanlihan halal-bacon / halal-pancetta - naudanlihan halal-pasterma - lampaanlihan halal-kinkku Tarjoamme halal-makkaraamme tukkumyyntinä paloina tai viipaloituina pakkauksina. Kaikki tuotteemme ovat halal-sertifioituja ja EIAC-akkreditoituja. Toimitus Ranskan mantereelle, ei Korsikalle.
Portfolio (4)
Ranska, Auros
...teurastajina ja lihamyyjinä olemme aina puolustaneet paikallisia ja käsityöläisperinteitä. MAISON VOISINE:lla on kaksi paikkaa, jotka ovat perhesuhteiden tulosta: tuotanto PAU:ssa Frédéric Lacosten, mestarileipurin ja catering-ammattilaisen kanssa, sekä tuotevalintapaikka, kylmäsäilytys ja tilausten valmistus AUROS:ssa, lähellä BORDEAUX'ta. Olemme kehittäneet markkinointityökalun, joka on myös...
Portfolio (31)
Ranska, Carquefou
...Quillardin talo allekirjoittaa taidolla ja vilpittömyydellä "kotituotteita", jotka vastaavat uusia odotuksia: perinteet, osaaminen ja aitous. Jokainen tuotesarja on valmistettu yksinomaan raaka-aineista, jotka on valittu vaatimusten mukaisesti ja käsitelty perinteisen prosessin mukaan. Makkaratuotteet: * Kinkku: Vanhan ajan Vendée-kinkku IGP, vanhan ajan savustettu kinkku * Vanhan ajan makkarat...
Ranska, Rungis
... valikoimamme: Bresse-linnut, Gersin ulkona kasvatetut linnut, maatilalinnut ja punalaput, luomulinnut, perinteiset maatilalinnut. Halal-linnut: COURTIN HERVOUET on foie gras -tukkukauppias ja lintujen vientitoimittaja, ja tarjoaa lintujen vientitoimituksia sekä foie gras -myyntiä vientiin. Vientiasiantuntijana lintujen, foie gras'in ja riistan alalla voimme tarjota sinulle tuotevalikoiman...
Portfolio (62)
Ranska, Beaumont De Lomagne
... valmistetaan kunnioittaen perinteitä ja etelä-länsi ranskalaisen gastronomian osaamista. Ilman väriaineita tai säilöntäaineita, kaikki tuotteemme valmistetaan työpajassamme Auchin tiellä Beaumont de Lomagnessa, GERSin ja TARN & GARONNE'n välillä.
La Maison Laborie, joka perustettiin vuonna 1932, on erikoistunut Auvergnen lihajalosteisiin. Laborien tuotteet valmistetaan käsityönä, ne ovat aitoja ja maukkaita. Lihat ovat ranskalaista alkuperää ja useat Laborien tuotteet ovat palkittuja. La Maison tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä lihajalosteita, mukaan lukien: Auvergnen kuivia kinkkuja, kuivia makkaroita, kuivia makkaraa, pekonia, purkkeja, säilykkeitä, lahjapakkauksia jne.
...SA SALAISONS PYRENEENNES on yritys, joka on erikoistunut erinomaisista kinkkujen suolaamiseen. Salaisons Pyrénéennes soveltaa aitoa osaamista erinomaisien kinkkujen ja suolausten tuotannossa. Kuten suurten viinien kohdalla, nämä suolatut tuotteet valmistetaan laadukkaasta "rypäleestä": Lounais-Ranskan sertifioidusta valkoisesta porsaanlihasta. Valkoisesta porsaanlihasta valmistetut tuotteet esitellään "SALAISONS PYRENEENNES" -merkin alla.
Ranska, Rungis Cedex
... vientikumppaneiden kautta, mikä mahdollistaa tuotteidemme läsnäolon kaikilla mantereilla. Tämä konteksti on antanut meille mahdollisuuden rakentaa vankka maine vuosien varrella, sekä myytävien tuotteiden laadun että palveluidemme tehokkuuden osalta. Erikoistuneena tuoreiden tuotteiden jakeluun, pystymme vastaamaan pyyntöihisi juustotoimittajasta tai tuoretuotteiden jakelijasta, mutta myös muihin tuotteisiin, kuten erityisiin pyyntöihin maitotuotteiden ja kuivatuotteiden tukkukauppiaista laajan tuoreiden ja kuivien tuotteidemme valikoiman ansiosta.
Ranska, Aurillac Cedex
... kypsytys kestävät 7 kuukautta. Makkarat ja makkarat valmistetaan vanhan perinteen mukaan samalla osaamisella. La Maison yhdistää moderneja tekniikoita ja vanhan ajan osaamista tuottaakseen poikkeuksellisia tuotteita.
Ranska, Wissous Cedex
... valmisruokateollisuudelle, säilykkeille ja kuivatuotteille. Meillä on kaksi tuotantolaitosta, yksi raakojen tuotteiden valmistukseen ja toinen kypsien ja jalostettujen tuotteiden valmistukseen, ja nämä tilat mahdollistavat meille 6500 tonnin valmiiden tuotteiden tuotannon vuosittain, mikä tuo noin 21 miljoonan euron liikevaihdon.
Ranska, Pamiers
... lihamyyjiä ottamassa tämän paikallisen seikkailun haltuunsa ja viemässä sitä kauemmas horisonttiin. Sillä täällä Ariègessä, kuka ei tunne Commengesin lihatuotteita? Laatu kulkee suusta suuhun! Ja matkailu muuttaa näkemyksiämme, edistäen lihatuotteiden tunnettavuutta. Itse asiassa asiantuntevat ja laadukkaita lihatuotteita arvostavat ihmiset, jotka ovat maistaneet tuotteitamme Ariègessä, pyytävät...
Ranska, Villefranche De Rouergue
Vuodesta 1962 lähtien SACOR on erikoistunut Ranskan lounaisosan kuivalihoihin. SACOR tarjoaa elintarvikkeita, jotka perustuvat perinteisiin ja alueellisiin resepteihin. Yhtiö tarjoaa muun muassa kuivalihaa, kuivasalamia, leikkelelaattoja, chorizoa, kuivattua kinkkua, coppaa, pancettaa, salamia, savustettua pekonia jne. Yritys sitoutuu läpinäkyvyyteen ja makujen erinomaisuuteen.
Ranska, LA ROCHETTE
...-Savoissa ja kuivataan hitaasti vuoristossa, minkä jälkeen ne viipaloidaan Savoijin työpajoissamme. Olemme Savoijin Diot-markkinoiden johtajia, perinteisen savolaismakkaran valmistajia, ja meillä on teollinen laite, joka on täydellisesti sovitettu Diotien tuotantoon kunnioittaen käsityöosaamista ja mahdollistaen hygienian ja houkuttelevan pakkaamisen. Meillä on myös luomu-makkaroita ja -makkaroita...
Portfolio (1)
Ranska, Nantes
BERJAC-yhtiö on erikoistunut lihatuotteiden ja kalojen tukkukauppaan ravintola-alan ammattilaisille (ravintoloitsijat, lihamyyjät, catering-yritykset, ruokakaupat, pienet yhteisöt) ja tarjoaa myymäläpalveluja sekä toimituksia Loire-Atlantique-, Vendée- ja Maine-et-Loire-alueilla: liha (nauta, vasikka, lammas, sika), sisäelimet, lihatuotteet, siipikarja, tuoretuotteet (hedelmät ja vihannekset, elintarvikkeet), kalat. BERJAC-yhtiö kuuluu perheyritys CADEGAU:hun, joka toimii BtoB-tuoretuotteiden (liha ja kala) parissa Nantesissa (Berjac), Rennesissä (TG Viandes ja Marée) ja Saumurissa (Savia).
Ranska, Luc La Primaube
...BOUSQUET-yritys on erikoistunut lihan leikkaamiseen, muuntamiseen ja laadukkaan lihan kaupallistamiseen RHF/BCT:lle. Se tarjoaa naudanlihaa, sianlihaa, lampaanlihaa, vuohenlihaa ja vasikanlihaa. Laadun takeena yrityksellä on vuodesta 2010 ollut hyväksynnät luomulihan ja Label Rouge -lihan jakeluun.
Ranska, Les Mées
...Midi Charcuterie -yhtiö, joka markkinoi itseään Gil Traiteur -brändin alla, on yritys, joka on erikoistunut elintarviketeollisuuteen, tarkemmin sanottuna Välimeren keittiöön. Jättäen perinteisen lihajalostuksen taakseen, yhtiö on erikoistunut "Provence-makujen" valmistamiseen, kuten marinoidut vihannekset ja sienet, "Gil Traiteur" -erikoisuudet, öljyyn marinoidut merenelävät, levitteet (meidän "Taillas") ja ruoanlaittoapuvälineet.
Ranska, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille'ssa ammentaa rikkautensa osaamisestaan ja kehittää vaativasti jo monien vuosien ajan laadukkaita lihatuotteita, kunnioittaen perinteistä "Terroir". Yritys kehittyy korkealaatuisten tuotteiden, kuten: kuivia kinkkuja, makkaroita, tuoreita makkaroita jne....
Ranska, Lacaune
Vuonna 1956 perustettu OBERTI-yhtiö on erikoistunut lihatuotteisiin ja suolatuotteisiin. 60 vuoden kokemuksella OBERTI yhdistää osaamisen, perinteiset reseptit ja modernit laitteet. Lihatuotteiden valmistuksessa käytetään laadukkaita alueellisia lihoja. Yritys tuottaa ja tarjoaa muun muassa makkaraa, coppaa, pekonia, suolattuja ja kuivatettuja kinkkuja jne.
Ranska, Sceaux Sur Huisne
Vuodesta 1966 lähtien Bahier on ollut tunnettu toimija lihatuotteiden markkinoilla. Ranskan ykkönen valkoisen ja mustan verimakkaran markkinoilla sekä kakkonen rillette-markkinoilla. Jatkuvassa innovaatiossa Bahier tarjoaa tänään viisi tuoteperhettä: Verimakkarat, Rillette, Possutuotteet, Sisäelintuotteet ja Kanatuotteet. Ranskalaisten rillettejen valmistaja.
Ranska, Amancy
... paljastuu sinulle. Ei enempää, ei vähempää. Suuria sanoja ei tarvita kertomaan rakkaudestamme työhömme. Ja jos puhumme sukupolvien aikana opitusta ja siirretystä osaamisesta, lihoista, joita valitsemme tinkimättä, käsityöläismakkaratuotannosta, joka tulee aina käsistämme, alkuperäisistä mauista "vanhoista" paikallisista perinteisistä resepteistä, verkkokaupasta, aidoista laatu/hinta-suhteista... Ei...
... kypsennetyt erikoisuudet, joita valmistetaan Dijonissa jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä, jossa IFS-prosessi käynnistettiin vuonna 2006 ja ISO 8 -standardin mukainen puhdastila avattiin vuonna 2007. Tutkimus ja innovaatio ovat pääasiallisia kehityssuuntiamme niin tuotteiden, prosessien, pakkausten kuin pakkaussuunnittelun osalta. Tämä politiikka on mahdollistanut meille viime vuosina INNOVATION SIAL 2004 -palkinnon, SAVEURS DE L’ANNEE 2006 -palkitun tuotteen ja SAUCICREOR 2007 -kunniapalkinnon saamisen. Label rouge dijonilaisille lihatuotteille. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE on vuonna 1963 perustettu yritys, joka sijaitsee Castresissa Tarnin departementissa (81). Kokemuksensa ja asiantuntemuksensa ansiosta CHARCUTERIE ANTOINE on aina pitänyt tavoitteena perinteisten lihatuotteiden valmistuksen. CHARCUTERIE ANTOINE voi valmistaa kaikkia lihatuotteita; makkaroista suolatuotteisiin, leikkeleistä kypsennettyihin tuotteisiin ja jopa joihinkin säilykkeisiin.
Ranska, Le Rouget
Rougetissa, Cantalissa sijaitseva MAS-yhtiö on erikoistunut Massif Centralin perinteisiin lihatuotteisiin, suolatuotteisiin ja säilykkeisiin. Yritys tarjoaa tuotteita, joiden reseptit ovat yksinkertaisia ja aitoja. Esimerkiksi se tarjoaa kuivattua kinkkua, joka on kypsytetty jopa 24 kuukautta heidän Rougetin kuivaamossaan, sekä käsin valmistettua puhtaasta porsaanlihasta tehtyä pasteijaa. Maison MAS on tunnettu tuotteidensa laadusta ja aitoudesta.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play