...- Maitotuotteet (juustot, jogurtit, maidot, kerma...),
- Lihatuotteet jasuolatut tuotteet,
- Leivonnaiset ja makeiset,
- Halal-tuotteet,
- Kuivaelintarvikkeet,
- Merituotteet,
- Pakastetut tuotteet.
Voimme tarjota erilaisia elintarviketuotevalikoimia.
SOMEXPORT on vientikumppanisi. Itse asiassa autamme sinua löytämään parhaat tuotteet jokaiselta maailman alueelta, jotka vastaavat tarpeitasi ja...
...kuivattu kinkun pähkinä, kuivattu Aubrac-naudanliha, chorizo, guanciale, kuivattu makkara, saucisson, muodostavat nitriittivapaan lihatuotteiden valikoimamme, joka on valmistettu työpajassamme Laissacissa Aveyronissa.
COTE2BOEUF on myös Popinejen keksijä: ohuesti viipaloitua lihatuotetta 100% kierrätettävässä ja pantillisessa lasipurkissa. Kun Popine on pakattu alipaineeseen, se säilyy kolme kuukautta huoneenlämmössä. Saatavilla kolmessa koossa (Popine, Marmite, Chaudron), se täydentää talven raclette-illallisia ja kesäisiä lihatarjottimia.
... perinteitä kunnioittaen. Yritys toimii sekä tuotannossa, pakkaamisessa että tuotteidensa lähettämisessä. Huolehtien tavaransa laadusta, Salaisons Joseph Pantaloni takaa kuljetuksen parhaissa olosuhteissa. Lähetykset tapahtuvat Ranskaan ja Eurooppaan maantie- tai merikuljetuksilla.
Ajaccion lähellä sijaitseva kauneuden saaren lihatuotteiden toimittaja Salaisons Joseph Pantaloni on työskennellyt...
... erinomaisuuden tarjotaksemme teille parhaat makkarat.
Verkkosivustomme on suunniteltu vastaamaan yksityishenkilöiden tarpeita, samalla kun tarjoamme tilan ammattilaisille: jakelijat, kumppanit, juustolat, lihapuodit, herkkukaupat, pienet liikkeet ja supermarketit.
... sianlihaa tunnetulta toimittajalta alueella, joka tunnetaan Label Rouge -lihoistaan. Menestyksemme avaimet ovat: maku, makujen tasapaino ja houkutteleva koostumus!
Perinteitä sukupolvelta toiselle siirtäen, tuotteet valmistetaan puhtaimman perinteen mukaisista resepteistä. Yritys on ylpeä voidessaan tarjota kuluttajilleen luonnollisia tuotteita.
Vuodesta 2021 lähtien Conserverie du Sud on saanut IFS version 8 -sertifikaatin. IFS FOOD on kansainvälinen viitekehys, joka mahdollistaa tuotteiden ja prosessien arvioinnin elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun osalta.
...
CAS’AIACCINA:ssa rakastamme hyviä asioita, miksi et hyödyntäisi niitä?!
Laadukkaita tuotteita niille, jotka nauttivat niiden maistamisesta…
Olemme onnistuneet ympäröimään itsemme alamme pätevillä ammattilaisilla, jotka ovat sitoutuneet ainoastaan tyydyttämään teidät.
Olemme myös tiukasti sitoutuneet noudattamaan tiettyjä laatuvaatimuksia ja toimimaan HACCP-, IGP-, VPF- ja BIO-standardeja noudattaen.
Seurantaa ja valvontaa toteutetaan näin ollen jokaisessa valmistusvaiheessa, raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme laadukasta lihatuotetta.
... kuivuvat hitaasti perinteistä kypsytystä kunnioittaen. Yli 9 kuukautta kypsytettyinä ne paljastavat kaikki hienoutensa.
MAUSTEVARRET
Panostamme siihen, että valitsemme parhaat palat makkaramme valmistamiseen. Ne ovat peräisin olkapäästä, rinnasta tai kinkusta, pääasiassa Auvergnen tai Rhône-Alpesin alueelta, ja jokainen valittu liha liittyy taitavaan sekoitukseen. Näin varmistamme, että jokaisessa reseptissämme on sekä mureutta että voimakasta aromia.
Luonnollinen suolitus tehdään käsin.
...teurastajina ja lihamyyjinä olemme aina puolustaneet paikallisia ja käsityöläisperinteitä.
MAISON VOISINE:lla on kaksi paikkaa, jotka ovat perhesuhteiden tulosta: tuotanto PAU:ssa Frédéric Lacosten, mestarileipurin ja catering-ammattilaisen kanssa, sekä tuotevalintapaikka, kylmäsäilytys ja tilausten valmistus AUROS:ssa, lähellä BORDEAUX'ta. Olemme kehittäneet markkinointityökalun, joka on myös...
...SA SALAISONS PYRENEENNES on yritys, joka on erikoistunut erinomaisista kinkkujen suolaamiseen.
Salaisons Pyrénéennes soveltaa aitoa osaamista erinomaisien kinkkujen ja suolausten tuotannossa. Kuten suurten viinien kohdalla, nämä suolatut tuotteet valmistetaan laadukkaasta "rypäleestä": Lounais-Ranskan sertifioidusta valkoisesta porsaanlihasta.
Valkoisesta porsaanlihasta valmistetut tuotteet esitellään "SALAISONS PYRENEENNES" -merkin alla.
...Quillardin talo allekirjoittaa taidolla ja vilpittömyydellä "kotituotteita", jotka vastaavat uusia odotuksia: perinteet, osaaminen ja aitous.
Jokainen tuotesarja on valmistettu yksinomaan raaka-aineista, jotka on valittu vaatimusten mukaisesti ja käsitelty perinteisen prosessin mukaan.
Makkaratuotteet:
* Kinkku: Vanhan ajan Vendée-kinkku IGP, vanhan ajan savustettu kinkku
* Vanhan ajan makkarat...
... valmistetaan kunnioittaen perinteitä ja etelä-länsi ranskalaisen gastronomian osaamista.
Ilman väriaineita tai säilöntäaineita, kaikki tuotteemme valmistetaan työpajassamme Auchin tiellä Beaumont de Lomagnessa, GERSin ja TARN & GARONNE'n välillä.
... valmisruokateollisuudelle, säilykkeille ja kuivatuotteille. Meillä on kaksi tuotantolaitosta, yksi raakojen tuotteiden valmistukseen ja toinen kypsien ja jalostettujen tuotteiden valmistukseen, ja nämä tilat mahdollistavat meille 6500 tonnin valmiiden tuotteiden tuotannon vuosittain, mikä tuo noin 21 miljoonan euron liikevaihdon.
... lihamyyjiä ottamassa tämän paikallisen seikkailun haltuunsa ja viemässä sitä kauemmas horisonttiin. Sillä täällä Ariègessä, kuka ei tunne Commengesin lihatuotteita? Laatu kulkee suusta suuhun! Ja matkailu muuttaa näkemyksiämme, edistäen lihatuotteiden tunnettavuutta. Itse asiassa asiantuntevat ja laadukkaita lihatuotteita arvostavat ihmiset, jotka ovat maistaneet tuotteitamme Ariègessä, pyytävät...
Vuodesta 1962 lähtien SACOR on erikoistunut Ranskan lounaisosan kuivalihoihin.
SACOR tarjoaa elintarvikkeita, jotka perustuvat perinteisiin ja alueellisiin resepteihin. Yhtiö tarjoaa muun muassa kuivalihaa, kuivasalamia, leikkelelaattoja, chorizoa, kuivattua kinkkua, coppaa, pancettaa, salamia, savustettua pekonia jne.
Yritys sitoutuu läpinäkyvyyteen ja makujen erinomaisuuteen.
BERJAC-yhtiö on erikoistunut lihatuotteiden ja kalojen tukkukauppaan ravintola-alan ammattilaisille (ravintoloitsijat, lihamyyjät, catering-yritykset, ruokakaupat, pienet yhteisöt) ja tarjoaa myymäläpalveluja sekä toimituksia Loire-Atlantique-, Vendée- ja Maine-et-Loire-alueilla: liha (nauta, vasikka, lammas, sika), sisäelimet, lihatuotteet, siipikarja, tuoretuotteet (hedelmät ja vihannekset, elintarvikkeet), kalat.
BERJAC-yhtiö kuuluu perheyritys CADEGAU:hun, joka toimii BtoB-tuoretuotteiden (liha ja kala) parissa Nantesissa (Berjac), Rennesissä (TG Viandes ja Marée) ja Saumurissa (Savia).
Vuonna 1956 perustettu OBERTI-yhtiö on erikoistunut lihatuotteisiin ja suolatuotteisiin. 60 vuoden kokemuksella OBERTI yhdistää osaamisen, perinteiset reseptit ja modernit laitteet. Lihatuotteiden valmistuksessa käytetään laadukkaita alueellisia lihoja. Yritys tuottaa ja tarjoaa muun muassa makkaraa, coppaa, pekonia, suolattuja ja kuivatettuja kinkkuja jne.
Vuodesta 1966 lähtien Bahier on ollut tunnettu toimija lihatuotteiden markkinoilla. Ranskan ykkönen valkoisen ja mustan verimakkaran markkinoilla sekä kakkonen rillette-markkinoilla. Jatkuvassa innovaatiossa Bahier tarjoaa tänään viisi tuoteperhettä: Verimakkarat, Rillette, Possutuotteet, Sisäelintuotteet ja Kanatuotteet. Ranskalaisten rillettejen valmistaja.
... paljastuu sinulle. Ei enempää, ei vähempää. Suuria sanoja ei tarvita kertomaan rakkaudestamme työhömme. Ja jos puhumme sukupolvien aikana opitusta ja siirretystä osaamisesta, lihoista, joita valitsemme tinkimättä, käsityöläismakkaratuotannosta, joka tulee aina käsistämme, alkuperäisistä mauista "vanhoista" paikallisista perinteisistä resepteistä, verkkokaupasta, aidoista laatu/hinta-suhteista... Ei...
Rougetissa, Cantalissa sijaitseva MAS-yhtiö on erikoistunut Massif Centralin perinteisiin lihatuotteisiin, suolatuotteisiin ja säilykkeisiin.
Yritys tarjoaa tuotteita, joiden reseptit ovat yksinkertaisia ja aitoja. Esimerkiksi se tarjoaa kuivattua kinkkua, joka on kypsytetty jopa 24 kuukautta heidän Rougetin kuivaamossaan, sekä käsin valmistettua puhtaasta porsaanlihasta tehtyä pasteijaa.
Maison MAS on tunnettu tuotteidensa laadusta ja aitoudesta.
PIERRE OTEIZA -yhtiö tuottaa alueellisia elintarvikkeita. Tarjoamme kinkkuja, vatsanlihoja, rintafileitä, makkaraa, chorizoa, garbureita, soseita, foie gras -sydämiä, rillettejä, pateita, säilykkeitä, cassouletia, juustoja ja viiniä. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ariègen alueella.
Le Séchoir des alpes on yritys, joka on erikoistunut elintarviketeollisuuteen, tarkemmin sanottuna lihatuotteiden ja suolatuotteiden tuotantoon. Perinteisen ja käsityöperinteen ansiosta, joka on siirtynyt isältä pojalle, Le Séchoir des alpes tarjoaa teille laadukkaita tuotteita, jotka edustavat kaikkia Provencen makuja.
... valmistamalla aitoja tuotteita. Hyvä maku menneisyydestä on säilytetty, mutta siihen on tuotu moderni kosketus.
Pitkästä perhesukupolvesta periytyneet taidot Lacaunen lihatuottajilta
Lacaune on kylpyläky village, joka sijaitsee Haut Languedocin luonnonpuiston sydämessä.
Sijaiten 800 metrin korkeudessa, sen ilmaston puhtaus ja raikkaus ovat ratkaisevia laadukkaiden lihatuotteiden, kuten kuivattujen kinkkujen, kuivattujen makkaran ja kuivatun makkaran valmistuksessa ja kypsyttämisessä. Juuri täällä, merituulien ja vuoristotuulien myötä, tuotteidemme kypsyminen tapahtuu hitaasti.
Spé ré -yhtiö sijaitsee Rungisissa. Tarjoamme alueellisia lihatuotteita, kuten foie gras, tuoreita tuotteita, valmiita salaatteja, lohta... Olemme aina olleet sitoutuneita parhaiden tuotteiden löytämiseen Ranskan ja ulkomaiden maakunnista. Yhtiö, joka on lihatuotteiden tukkumyyjä, perustettiin vuonna 1975 ja se aloitti toimintansa Rungisin MIN:ssä jo vuonna 1978. Erikoisuutemme ovat pääasiassa alueelliset lihatuotteet, foie gras, Label Rouge -lohi, tuoreet tuotteet ja myös valmiit salaatit. Gastronomia: Alueellisten ja ulkomaisten erikoisuuksien valmistus. Puh. : 01 46 87 33 00.
... vaihe, jolloin niitä hemmotellaan eniten, sillä niiden on sitten jäähdyttävä tarkasti aikarajoitettuina vaiheina. Sitten tulee kypsymisen aika kuivurissa, jossa lämpötila- ja kosteusolosuhteita valvotaan tiukasti useiden viikkojen ajan.
... toimittajien ja raaka-aineiden valintaan, tuotteiden jäljitettävyyteen ja teolliseen osaamiseemme. Tuotteemme ovat suoraan inspiroituneet Bressen alueen resepteistä ja valmistettu huolellisesti valituista ainesosista. Tuotamme kinkkuja, mustia ja valkoisia verimakkaroita sekä monia lihatuotteita, kuten päärynäjuustoja, Bressan civiers -makkaroita, Lyonin keittomakkaroita ja andouillettia.
...Les Salaisons de l’Adourin päätoiminta on Bayonnen kinkun ja poikkeuksellisen Mustan sian kinkun jalostus ja kypsytys. Hankkimalla laadukkaita raaka-aineita ja inspiroitumalla perinteisistä baski- ja bigourdanmenetelmistä, Les Salaisons de l’Adour takaavat tuotteidensa korkean laadun ja arvostuksen. Yhteistyössä paikallisten kasvattajien ja hyväksytyn leikkuupajan kanssa Les Salaisons de l'Adourilla on etu tarjota luomukinkkua, joka on luonnontuote, jonka valmistus kunnioittaa ympäristöämme.