Ranska, Peyruis
...Sisätilat PAISTETUT RUOKAT, KANANMUNAT, HEDELMÄTÄYTE, PRALIINI, NOUGAT...
Portfolio (51)
Ranska, Sarcelles
Les folies de Nicole on yritys, joka perustettiin vuonna 2022 intohimolla tuoksukynttilöihin. Se, mikä tekee Les folies de Nicole -yrityksestä niin erityisen, on heidän sitoutumisensa luontoon ja tuotteidensa laatuun. Kaikki heidän kynttilänsä ja vahansa valmistetaan soijavahasta, joka on kestävä ja ympäristöystävällinen kasvimateriaali. Käytetyt tuoksut tulevat Grasse'sta, maailman tuoksupääkaupu...
Portfolio (45)
... (huonon kolesterolin väheneminen) - antioksidantteja, kuten E-vitamiinia. Kuorittuja hasselpähkinöitä voi nauttia monella tavalla: - Sellaisenaan - Alkupalana - Makeissa valmisteluissa (browniet, levitteet, praliini...) CROC'ELLA on käsityötehdas, joka valmistaa kuivattuja hedelmiä Ranskassa PACA-alueella, Bouches-du-Rhône -departementissa Marseille'ssa. Jakaamme myös oliiveja (italialaisia ja marokkolaisia) sekä italialaisia tuotteita (antipasti). CROC'ELLA:sta löydät kuivattuja hedelmiä: - Kuivattuja - Kuorittuja - Suolattuja paahdettuja - Suolattuja paahdettuja.
Portfolio (145)
Ranska, Talant
...kellot...), täytetyt aiheet (praliini munat, friteeratut herkut, tikkarit...), alkuperäiset aiheet (kultamuna, herkullinen pupu...), leikkisät aiheet (lehmä, lintu...). Jokainen resepti ja tekniikka esitetään vaihe vaiheelta. Kirja on suunnattu suklaateollisuuden ammattilaisille, ja se vastaa yrityksen vaatimuksiin. Viite: BEL34 Varastossa: 3 tuotetta Mitat: 170 sivua Kieli: Ranska ja englanti...
Portfolio (192)
...Käyttämällä laitteitamme suklaan tuotantoon voit: - Tuottaa laajan valikoiman suklaatyyppejä yhdellä tuotantolinjalla, - Tuottaa suklaata eri väreissä ja muodoissa, - Vaihtaa nopeasti yhdestä tuotteesta toiseen, - Laajentaa massojen monimuotoisuutta keskenään sekä waferin, keksejen ja muiden yhdistelmien kanssa lisäämällä muotojen vaihtelua, valmistamalla täytteitä ja makeisia. Kaikkia massoja voidaan käyttää: suklaa, karamelli, praliini, nougat, halva, marsipaani, kuivatut hedelmät, fondant, soufflé, marmeladi jne. - Lähes täysin vapaa manuaalisesta työstä.
Portfolio (9)
Ranska, Saint-Didier-En-Bresse
...Kynttilä klassikot Ferrero Rocher Tuoksunuotit: Gourmand Ylinuotit: Suklaa, mantelit, kaakaopapu Sydännuotit: Praliini, hasselpähkinä Pohjanuotit: Vanilja, musk Väri: Kultainen, Punainen Paino: 180 grammaa, 70 grammaa...
Portfolio (47)
Alankomaat, Boxtel
DeLeyer Food perustettiin vuonna 1914 keksitehtaaksi. Vuonna 2006 kehitimme tuotteen "ChocoWriters" ja tuotamme tällä hetkellä laajan valikoiman kakkujen koristelutuotteita ja ainesosia, suurimmaksi osaksi yksityisellä merkillä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat elintarvikevärit, suklaavärit, fondantikuorrutus, glittergeeli (mirror glaze), koristelutput ("Choco Writer", tai koristelupennit, jotka on tä...
Portfolio (10)
Ranska, Villefranche Sur Mer
.../denatoitu alkoholi, vesi/aqua, tuoksu/fragrance, bentyyli alkoholi, sitraali, kumariini, eugenoli, heksyyli kanelialdehydi, limoneeni, puu sammal Tarjouskoodi: 2plus1 (kirjoita ennen maksamista) Ylätuoksu: Bergamotti, Mustaherukka Sydäntuoksu: Persikka, Passion, Praliini Pohjatuoksu: Patchouli, Vanilja, Tonka...
Portfolio (81)
Belgia, Gierle
Ranska, Thiaucourt-Regnieville
...Tutustu uuteen kuuma suklaa kynttiläämme :D Paino: 70g Palamisaika: +- 15h Tuoksu: praliini kivi Soijakasvivaha, puuvillawick...
Portfolio (26)
...Paino: 150 g vahaa + / - 30 h sulamista Soijavaha ja tuoksu valmistettu Grassessa, EU:n IFRA-standardien mukaisesti. Takuu ilman CMR-aineita (syöpää aiheuttavat, mutageeniset ja lisääntymiselle vaaralliset aineet). Ei sisällä ftalaatteja. *Kaikki kynttilät valmistetaan käsin, joten vastaanotettu tuote ei välttämättä näytä täsmälleen samalta kuin kuvassa. Hajupyramidi Nuotit: Ruokamainen, hedelmäinen, vihreä Pää: mustikka / mustaherukka Sydän: orvokki Pohja: vanilja / praliini...
Portfolio (14)
Ranska, Lamothe-Montravel
...Tutustu tähän pähkinäiseen pistaasipasta, joka on valmistettu kokonaisista pistaasipähkinöistä. Tämä intensiivinen praliini saa sinut haluamaan nauttia siitä silmät kiinni pienellä lusikalla! Se tuo myös viimeistellyn herkullisuuden kaikkiin leivonnaisiisi ja kohottaa matkakakkusi huippuunsa. Valmistaja: Délicatisserie, maailman parhaan kokin 2023 Nina Métayerin leipomo.
Portfolio (4)
...taucherli «maito» Venezuela 32 Juomashokki tikulla Taucherli on käsityönä valmistettu suuri praliini, joka on tehty äärimmäisellä huolella. "Maito" on klassikko taucherli-sarjassa. Vahva maku hienolla karamellimaisella vivahteella, puolimakea houkutus. Couverture Claire, jossa on 35% kaakaota Venezuelasta, tekee "maidosta" erityisen elämyksen. Tikun avulla taucherli sekoitetaan kuumaan maitoon, tarjoten uuden tavan nauttia kuumasta suklaasta. Kuumenna vain 2-3 dl maitoa 80°C:seen ja sekoita taucherli hitaasti. Sitten nautinto voi alkaa!
Portfolio (9)
Belgia, Goé-limbourg
Tuotteemme valmistetaan puhtaimmassa perinteessä, ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Etsimme jatkuvasti parhaita raaka-aineita tyydyttääksemme aidon suklaan ystäviä. Noin seitsemänkymmentä pralineja: voikreemi, praliini, marsipaani, ganache, likööri,... 10 itse valmistettua suklaatikkuamme: Praliini Fondant, Praliini Maitosuklaa, Praliini Valkosuklaa, Vanilja, Vadelma, Appelsiini, Marsipaani...
...Bernard Schonmacker on käsityöläiskondiittori. Perinteisten suklaiden (valkoinen, tumma ja praliini) lisäksi Bernard Schonmacker tarjoaa myös yllättäviä makuja: inkivääriganache, chilillä, maustepippurilla, Liège-siirappikermalla, orvokilla, ruusulla, laventelilla, kaikki nämä suklaat ovat lisäksi valmistettu 'puhtaasta kaakaovoista'. Schonmackerin myymälästä löydät laajan valikoiman käsityötuotteita sekä muita erikoisuuksia, kuten leivonnaisia, makeisia, kahvia, teetä, alkoholeja,…...
Ranska, Toulouse
Suklaayhtiö perustettiin vuonna 1994 Vincent Puyuelon toimesta Toulousessa. Isabelle ja Vincent Puyuelon intohimo ja käsityötaito ovat käytettävissänne herkuttelun iloksi! Valmistamme suklaalevyjämme, fudgejamme, suklaataulujamme, jätti-orangettejamme, praliini-kivimme ja suklaamuottejamme ihmisten edessä myymälä-ateljeissamme. Aloitamme suklaalla päällystettyjen kuivattujen hedelmien tuotannon marraskuussa uudessa myymälässä osoitteessa 9 rue du Taur.
Belgia, Liège
Caroline B. Chocolate on yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten praliinien valmistukseen ja jakeluun gourmet-ravintoloissa ja tähdissä olevissa hotelleissa, mutta myös yksityishenkilöille, jotka ovat kiinnostuneita uusista löydöistä. Kaikki tuotteemme valitaan huolellisesti. Käytämme korkealaatuisia raaka-aineita, luonnollisia aromeja ja tuoreita ainesosia. Jokainen praliini on todellinen hienostuneisuuden ja hienouden jalokivi. Se valmistetaan käsityönä, osittain tai kokonaan hienolla suklaalla päällystettynä ja aina 24 karaatin syötävällä kultalehdellä koristeltuna.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play