Ranska, Aix-En-Provence
...TUTUSTUKAA MUSTAAN VALKOSIPULIIN: UNIKKI MAUSTE RANSKALAISESTA OSAAMISESTA MITÄ MUSTA VALKOSIPULI ON? Mustan valkosipulin tuotanto on monimutkainen prosessi. Se on tavallista valkosipulia, joka kehittyy useiden viikkojen aikana höyryssä, ja saa ainutlaatuisen ulkonäön, tuoksun ja maun. Tuloksena on kumimainen rakenne, voimakas ja omalaatuinen tuoksu sekä karamellisoituneen valkosipulin maku...
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
... sitrushedelmien vivahteet. Tähtianiksen maku ja aromi paljastuvat täysin kuumennettaessa. Tämä tekee mausteesta korvaamattoman lisän leivonnaisiin ja hilloihin. Paksu tähtianis täydentää täydellisesti lampaan- ja sianlihan makua, harmonisesti täydentäen sipulin ja valkosipulin makua. Sitä käytetään raaka-aineena kastikkeissa ja marinadiissa. Tähtianiksen ystävät lisäävät sitä kahviin. Käyttö Liha-, kala...
Portfolio (178)
Ranska, Levallois Perret
...Makea chili on pieni punainen chili, jolla on pistävä, hieman karvas ja erittäin aromaattinen maku. Käyttömahdollisuudet keittiössä: Se sopii hyvin myös basilikan, fenugreekin, fenkolin, neilikoiden, inkiväärin, valkosipulin, korianterin, kummin, oreganon, persiljan, timjamin, kanelin ja sipulin kanssa. Se maustaa ja korostaa hienovaraisesti oliiviöljyjä, keittoja, kastikkeita, vihanneslisukkeita, punaisia lihoja, siipikarjaa ja kaloja... Makean chilin hyödyt: Rikas C- ja A-vitamiineista, foolihaposta, kaliumista ja E-vitamiinista.
Portfolio (28)
Ranska, Ham
... koostumus. Sen tasapainoinen ja harmoninen maku rikastuu karhunlaukasta tulevilla hienovaraisilla vivahteilla, jotka tuovat esiin kevyen tuoreen valkosipulin ja hienovaraisen sipulin maun. Se sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokiin, niin lämpimiin kuin kylmiin. Luomu oliiviöljymme tuotetaan tiukkojen luomuviljelystandardien mukaisesti, mikä takaa korkealaatuisen öljyn, joka on vapaa kemikaaleista ja geenimuunnelluista organismeista. Viite: AR802285 Tilavuus: 250ml...
Portfolio (127)
Ranska, Graulhet
... Maukas ja sulava suussa, mustan valkosipulin aromit vaihtelevat kuivausajan mukaan ja muistuttavat hieman balsamiviinietikkaa. Sen optimaalinen säilyvyysaika on 1 vuosi, mutta Japanissa jotkut säilyttävät sitä jopa 10 vuotta. Kuten hyvä viini, se paranee iän myötä; jos haluat pysäyttää kypsymisen, säilytä se jääkaapissa. Entä keittiössä? Suussa se vapauttaa upeaa pehmeyttä, hieman hapanta, joka tuo mieleen lakritsin; se kuuluu umami-makujen joukkoon. Sen maku on niin pehmeä, että voit nauttia siitä sellaisenaan, puhtaana ja kokonaisena, milloin tahansa.
Portfolio (1)
Espanja, La Lastrilla
... erityisen maun. - Tryffelijuusto - sen tunnistettava tuoksu ja maku tekevät siitä todella ainutlaatuisen. - Valkosipuliöljyjuusto - yhdistää kaksi ikonista Välimeren ainesosaa, extra-neitsytoliiviöljyn ja valkosipulin. Kiinnostaako teitä tuotteemme tai haluatteko lisätietoja? Ottakaa meihin yhteyttä, ja autamme mielellämme.
Alankomaat, Rotterdam
Berkely Foods on nuori yritys, jolla on rikasta kokemusta maku- ja elintarviketeollisuudesta. Tänään olemme tulleet maailman johtavaksi maku- ja ravitsemusyritykseksi elintarvike- ja juomateollisuudessa. ​ KUIVAT VIHANNEKSET Olemme yksi maailman suurimmista pystysuunnassa integroiduista kuivattujen valkosipulin, sipulin, porkkanan ja muiden vihannesten prosessoijista. Tuotevalikoimamme on...
Portfolio (1)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play