yhteistyötuottajat, joilla on 15 tuntia kasvien tuotantoa: dipladenia, hibiscus, argyranthemum, dianthus, rosmarinus, thymus, jasminum, bougainvillea, antirrhinum, viola, joulutähti jne. Viikoittaiset lähetykset paikallisesti sekä Ranskaan, Belgiaan ja Alankomaihin.
...Nous sommes créateurs de boissons sans alcool sous la marque Supreme boissons et basés à Bordeaux. Nos boissons sont 100% Naturelles et biologiques pour certaines, sans colorant ni conservateur.
Nous proposons plusieurs saveurs :
Supreme bissap (hibiscus), framboise, menthe
Supreme gingembre, ananas, citron vert
Supreme pomme bissap
Supreme bouye (pain de singe) melon
Nous n'utilisons que la matière brute que nous broyons, pressons ou faisons infuser/macérer.
Nous proposons également un sirop naturel d'hibiscus, des infusions d'hibiscus, un gros sel à l'hibiscus et des super aliments.
BISCUS on nimi, joka on annettu pienelle käsityöyritykselle, joka valmistaa vain hibiscus sabdariffa -kukan (karkadé, carcadé, bissap, Guinean sorrel) terälehdistä valmistettuja elintarvikkeita. Hibiskuskukan terälehdet nautitaan kuumana, kylmänä tai jääteetä. Tästä terälehtiteestä syntyi ajatus edetä erilaisten elintarvikkeiden valmistamisessa: hillot, siirapit, balsami, etikka, likööri,...
... saanut innovaatiorahoitusta ja on kehittänyt kaksi juomatuotetta, jotka ovat lanseerausprosessissa. Tuotteemme sisältävät Pink Hibiscus -alkoholitonta inkivääriolutta ja Hibiscus Hard Rum Seltzeriä. Olemme myös lanseeranneet kolme uutta porsaan rasvapalasta, joissa on rohkeita innovatiivisia makuja, ja kehittelemme myös upeita kastikkeita sekä uutta viinivalikoimaa. Tavoitteemme on kasvattaa brändiä ja tuoda tuotteemme eri markkinoille yhdistämällä brittiläisiä tuotteita ja ripauksen jamaikalaista persoonallisuutta.