Belgia, Habay-La-Neuve
Avoinna helmikuusta 2003 lähtien, ja alun perin nimeltään Théobroma cacao, Jean Le Chocolatier jatkaa itsensä ylittämistä, jotta voit löytää uusia makuja... Työpaja-myymälä, jossa valmistetaan käsityönä useita kymmeniä erilaisia suklaatyyppejä. Löydä sieltä mielenkiintoisia sekoituksia teistä, mausteista, eteläisistä hilloista ja hedelmistä suklaan kanssa.
Yhdistynyt kuningaskunta, Greater London
Yrityksemme toimittaa kaakaota ja kahvia yrityksille Euroopassa ja muualla maailmassa. Olemme strategisesti asemoituneet palvelemaan merkittäviä asiakkaitamme, jotka tarvitsevat palvelujamme. Tämän vuoden ennusteemme on metritonneina toimituksia organisaatioille, jotka haluavat hankkia tuotteitamme. Emme rajoita maatalouslähteitämme vain Afrikan maihin, vaan hankimme myös eteläamerikkalaisista mai...
Carline yhdistää uudistuksen, hienostuneisuuden ja käsityön ainutlaatuiseksi ja monipuoliseksi suklaatuotteiden valikoimaksi. Kiinnitämme suurta huomiota raaka-aineiden valintaan, joista monet valmistetaan erityisesti meille. Suklaakuorrutteemme sisältävät vain aitoa kaakaovoita ja luonnollista vaniljaa. Reseptejamme kehitetään jatkuvasti ja niitä sovelletaan tarkasti ammattitaitoisten työntekijöi...
Belgia, Antwerpen
Bossuyt on leipomo ja suklaatehdas. He valmistavat: käsintehtyjä ja sokerittomia luksuspralineja - valokuvapralineja, suklaahahmoja - marsipaanihahmoja, ranskalaista leipää - kahvileivonnaisia - petit fours, kakkuja valokuvilla - häälakkoja, morsiuskakkuja - jäätelökakkuja - rippikakkuja, spekuloosileivonnaisia, tilaisuuspaketteja ja, asiakaslahjoja (Pyhä Nikolaus - pääsiäinen), petit fours.
Meille on kutsumus ja elävä intohimo luoda tuotteita vaativille makuille. Intohtimomme on heijastaa kaakaota ja suklaata kaikissa niiden muodoissa ja käsitellä niitä nautinnollisiksi kompositioiksi käyttäen parhaita luonnollisia raaka-aineita. Korkein laatu ja yksilöllisyys, innovaatio ja muotoilu kulkevat mukanamme kaikessa tekemisessämme. Mahdollistamme ihmisille elämän ilojen löytämisen, jotka ...
Espanja, Villajoyosa
Chocolates Marcos Tonda on perinteisen ja arvostetun suklaan perijä, joka on ollut alalla vuodesta 1793. Se on aina erottunut asiakasläheisyydellään ja tuotteen laadulla. Nyt se katsoo tulevaisuuteen aikomuksenaan lisätä innovaatioita, laatua ja tehokkuutta arvoihinsa, yhdistäen menneisyyden ja tulevaisuuden.
Belgia, Beveren
Delafaille tarjoaa teille ja asiakkaille laajan valikoiman suklaatuotteita (praliinit, merenelävät, sydämet, mini-twist,…), jotka pakataan houkuttelevaan lahjapakkaukseen, sekä elegantisti painettuihin laatikoihin.
Ranska, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER on yritys, joka on erikoistunut suklaan tuotantoon ja markkinointiin. Yritys tuottaa laajan valikoiman erinomaisen laadukkaita käsintehtyjä suklaatuotteita.
Corné Port-Royal... oli alun perin 'Corné', kun Maurice Corné perusti sen. Mutta suklaanvalmistamon loistava menestys antoi ideoita muille perheenjäsenille. Nähtyään menestyksen, hänen sisarensa ja veljensä alkoivat myös valmistaa pralineja. Erottuakseen muista, suklaatehdas päätti lisätä nimen eteen partikkelin: näin syntyi Corné Port-Royal. Valloittaakseen asiantuntijoiden makuhermot, parhaat ka...
Belgia, Schepdaal
Vuodesta 1978 lähtien perheyrityksemme "Valentino" on kasvanut yhdeksi parhaista käsintehtyjen belgialaisten pralineiden tuottajista. Tänään Valentino työllistää noin 25 henkilöä suklaapajassamme Schepdaalissa, 5 km päässä Brysselistä. Pysyen alkuperäisessä laadussa ja käsityötaidossa, erikoistumme hauskojen ja yllättävien suklaalahjojen luomiseen.
Belgia, Gosselies
Belgialainen suklaatehdas vuodesta 1909, Bruyerre tuottaa yli 80 erilaista pralineja, joiden ainutlaatuiset maut ovat tunnettuja ympäri maailmaa. Suklaatehdas Bruyerre vie tuotteitaan yli 38 maahan, ympäri Eurooppaa, Japaniin ja Pohjois-Amerikkaan. Suklaatehdas Bruyerre on tunnettu pralinejensa ja käsintehdyn hasselpähkinäpraliinin poikkeuksellisesta laadusta, joka valmistetaan perinteisen prosess...
Belgia, Groot-Bijgaarden
Puratos on kansainvälinen konserni, joka tarjoaa kattavan valikoiman innovatiivisia tuotteita, raaka-aineita ja sovellusosaamista leipomo-, konditoria- ja suklaasektoreilla. Tuotteet ja palvelut ovat saatavilla yli 100 maassa ympäri maailmaa, ja monissa tapauksissa ne tuotetaan siellä tytäryhtiöidemme toimesta. Asiakkaitamme ovat käsityöläiset, teollisuus, vähittäiskauppa ja ruokapalvelut. Tavoitt...
Belgia, Lokeren
Korkealaatuiset suklaaveistoksemme ja lahjapakkauksemme ovat tulosta tinkimättömästä huomiosta jokaiseen yksityiskohtaan.
Tanska, Skive
Osoitteessa www.chokolet.dk voit löytää herkullisimmat italialaiset erikoisuudet. Kokeile esimerkiksi valkoista suklaata ruusunterälehtien kanssa tai herkullista italialaista kahvia. Vieraile meillä jo tänään.
Stunnigsea LDA on osa EPHOKA-ryhmää, joka sijaitsee Ivoirissa, missä kaakaopähkinät käsitellään ja syntyy kolme tuotetta: likööri, voi ja kaakaotäyte. Tehtaamme Portugalissa, joka sijaitsee MARF - Farossa, on vastuussa kaakaotäytteen mikronoinnista ja tuotteiden jakelusta koko Euroopassa.
Le chocolat des Français on uusi brändi, joka tarjoaa käsintehtyjä suklaata, 100% puhdasta kaakaovoita ja valmistettu Ranskassa.
Ranska, Toulouse
Suklaayhtiö perustettiin vuonna 1994 Vincent Puyuelon toimesta Toulousessa. Isabelle ja Vincent Puyuelon intohimo ja käsityötaito ovat käytettävissänne herkuttelun iloksi! Valmistamme suklaalevyjämme, fudgejamme, suklaataulujamme, jätti-orangettejamme, praliini-kivimme ja suklaamuottejamme ihmisten edessä myymälä-ateljeissamme. Aloitamme suklaalla päällystettyjen kuivattujen hedelmien tuotannon ...
Suklaan tuotantotapa, jonka koneita suunnittelemme ja valmistamme tehtaallamme. Tämä toteutetaan parhaissa ja hienoimmissa suklaatehtaissa Turkissa, kuten ULKER, ŞIMŞEK, BIFA... (joiden kanssa meillä on pitkäaikaisia sopimuksia). Tapa riippuu seuraavista: 1 - raaka-aineiden säilytyssäiliöt 2 - Turbo-sekoitin 3 - kaksisylinterinen jauhinkone 4 - viisisylinterinen jauhinkone 5 - Conching-kone 6 - Te...
Belgia, Knokke-Heist
Suklaat, nougat ja makeiset.
Saksa, Aschheim
Die Zuckersucht GmbH perustettiin kesäkuussa 2000 Bernd Dostlerin toimesta. Perustamisen taustalla oli ainoastaan yritysten palveleminen tapahtumissa, promootioissa ja postituksissa lahjojen ja makeiden leivonnaisten avulla sekä uusien innovaatioiden kehittämisessä tukeminen. Zuckersucht vakiinnutti nopeasti asemansa yhtenä johtavista mainoslahjatuotannosta erikoistuneessa makeisalueessa. Aluksi t...
Ranska, Fecamp
Olivier HAUTOT ja hänen tiiminsä, mestarit uusien makujen ja hienostuneiden aromien yhdistämisessä, tarjoavat teille maisteltavaksi koko valikoiman puhdasta kaakaovoita sisältäviä suklaata, joka on luotu vain aistienne iloksi.Käsintehdyn suklaan ilot.Maku kunnioittaa perinteitä. Tutustu suklaakonvehtiemme luomuksiin ja anna itsesi vietellä Hautot-konvehtikokoelmallamme.
Italia, Gussago
Weataly on ilmentymä erittäin ammattitaitoisesta tiimistä, johon kuuluu suunnittelijoita, viestijöitä, luovia ihmisiä, markkinointiasiantuntijoita, käsityöläisiä ja italialaisia yrittäjiä, jotka ovat kehittäneet projektin, joka liittyy kykyyn viedä Italian kulttuurin monipuolisuus ja sen edustaminen maailmalle. Resurssien ja ammattitaidon keskittyminen italialaisessa Weataly-yrityksessä auttaa luo...
Saksa, Braunschweig
Heimbs Kaffee GmbH & Co. KG on yksi Saksan vanhimmista paahtimoista – ja yksi harvoista kahvitehtaista. Heimbs Kaffee tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuista kahvia, teetä ja suklaata.
Belgia, Wauthier-Braine
Kauempana pelkästä suklaamerkistä, Café-Tasse on elämänlaadun, ylellisyyden ja herkuttelun ilmentymä. Aitoisuus on brändin perusarvo, ja perheyrityksemme käsityöperinne valmistuksessa on sen vahvuus. Suklaamme ovat saatavilla parhaissa herkkukaupoissa, paahtimoissa, "elämänlaatu" -liikkeissä tunnetuimmissa ketjuissa ja tietenkin parhaissa hotelleissa ja ravintoloissa sekä lentokentillä.
Ranska, Bracieux
MAX VAUCHE CHOCOLATIER on yritys, joka on erikoistunut suklaatuotteiden suunnitteluun ja tuotantoon. Suklaan historiasta sen nauttimiseen, Max Vauché -suklaatehdas symboloi suklaakulttuuria. Vuonna 2003 Max Vauchésta tuli mestarileipuri-suklaantekijä. 1. elokuuta 2008 Max Vauché laajensi osaamistaan tuottamalla omaa suklaata. Suklaantekijöiden laboratorioon lisättiin peittauksen laboratorio, joka ...
Ranska, Marssac Sur Tarn
YVES THURIES -suklaat edustavat perinteisen ranskalaisen suklaanvalmistajan, Yves Thurièsin, osaamista. Suklaatehdas tuottaa puhtaasta kaakaovoista valmistettuja suklaatuotteita. Se valmistaa suklaalevyjä, suklaarasiaa, suklaamakroneja, suklaaherkkuja ja muita hienostuneita suklaatuotteita, joissa on ainutlaatuisia reseptejä. YVES THURIES -suklaat ovat erinomaista laatua ja poikkeuksellisen aitoja...
Belgia, Essen
Chocolaterie Ickx on käsityönä valmistettujen, eksklusiivisten ja korkealaatuisten belgialaisten pralineiden tuottaja. Olemme jo monien vuosien ajan valmistaneet ja jakaneet herkullisia ja eksklusiivisia suklaatuotteita, joilla voit yllättää asiakkaasi joka kaudella ja jokaisessa tilaisuudessa. Toimitamme leipomoille, suklaakauppoihin, herkkukauppoihin, tukkukauppaan ja parempiin tavarataloihin.
Saksa, Schmalkalde
Löydä meiltä hienoja suklaata, sulavaa nougatia, erikoisia konvehteja, herkullista marsipaania ja muita ainutlaatuisia ja sukupolvien ajan suosittuja makeisia. Yhdistämme premium-laadun erinomaiseen makuun - klassisesta moderniin - valmistettuna Saksassa. Viban ja HEILEMANNin tuotteita arvostetaan Saksassa ja monissa maissa ympäri maailmaa. Makeispäällysteemme valmistetaan perinteisten reseptien j...
Belgia, Gent
cacaOh! on väsymätön etsimään uusia ainesosia, makuja ja luomuksia. Perinteinen tuotantoprosessi, kaakaopavut paahdettuna ja jauhettuna, aidon suklaan koostumus: kaakao, kaakaovoi ja tietenkin vanilja. Valinta luonnollisten ainesosien puolesta, hienovaraisesti valittuna, jotka antavat jokaiselle omat ominaisuutensa belgialaisille suklaatuotteillemme: herkullisia, aitoja ja yllättävällä vivahteella...
Ranska, Quiberon
Tutustu Caramélier®-konvehtimestari Henri Le Rouxiin, joka on yksi Ranskan parhaista suklaantekijöistä ja joka loi vuonna 1977 Quiberonissa kuuluisan CBS®:n (suolainen voikaramelli), joka on maku, jota ei voi jäljitellä! Suuri suklaamestari Henri Le Roux on luonut yli 80 teosta! Hän valitsee parhaat kaakaopavut ja parhaat suklaat luomuksiinsa, joissa on hienostuneita täytteitä, kuten praliineja, g...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play