Bytomin Świetlik-ravintola on paikka, joka on syntynyt intohimosta jakaa herkullisia ruokia ja perhekeskeistä tunnelmaa. Ravintolan kokit ovat ammattilaisia alallaan, ja yhdessä tarjoiluhenkilökunnan kanssa he pystyvät kutsumaan Teidät nauttimaan herkullisesta lounaasta, järjestämään juhlia tai tarjoamaan catering-palveluja. Lisäksi Świetlik Bytom on hotelli, joka majoittaa kaikki, jotka tarvitsevat mukavaa yöpymistä alueella. Tervetuloa itse kokemaan, miksi Świetlik on oikea valinta!
Italia, Caserta
Campania Gold Cook tarjoaa parasta ruokailu- ja viiniturismia Napolissa ja sen ympäröivällä Campanian alueella. Sen pakettimatkat sisältävät italialaisia kokkauskursseja, joita pitävät korkeasti koulutetut kokit. Opi Välimeren suuren keittiön salaisuudet viehättävällä Amalfin rannikolla tai kauniissa Sorrentossa nauttien Etelä-Italian upeasta maaseudusta ja kristallinkirkkaasta merestä. Tarkista oppituntikalenteri verkossa ja varaa viiden tähden italialainen lomasi.
Kreikka, Athens
JOBFORYOU-ONLINE TYÖPAIKKAHAASTO - LUOTETTAVAT PALVELUT TYÖNANTAJILLE JA TYÖNTEKIJÖILLE -OMAKOTITALOUKSIEN HENKILÖSTÖ Vanhustenhoitajat, kotiapulaiset, lastenhoitajat, yksityiset jne. -TURISMIAMMATTIEN HENKILÖSTÖ Siivoojat, vastaanottovirkailijat, hotellityöntekijät jne. -RAVINTOLAHENKILÖSTÖ Kokit, kokin apulaiset, astiahuoltajat, keittiöapulaiset jne. -KAHVILAHENKILÖSTÖ Tarjoilijat jne...
Espanja, Blanes
... valmistaa myös sokerikukkia, ja ehdotamme erilaista yksityiskohtaa mihin tahansa tapahtumaan tai juhlaan. Tutustu sokerikukkiin, joita ehdotamme, mutta ole varovainen, sillä kaikki kukat eivät ole syötäviä; on tärkeää tietää niiden alkuperä. Sokerikukkien käyttö keittiössä on resurssi, jota monet kokit alkavat hyödyntää antaakseen ruuille upean maun ja ainutlaatuisen tai alkuperäisen koristelun. Kukka-terälehtien syömisen tärkeys ei perustu vain annosten esteettisyyteen, vaan myös siihen, että ne ovat...
Italia, Firenze
Luca Salamini ja Enrico Furno, Chef2:n omistajat, ovat kaksi ammattikokkia, jotka tarjoavat hotelli- ja ravintola-alan yrittäjille ammatillista neuvontaa liiketoiminnan hallinnassa, kustannusten rationalisoinnissa ja ruokalistan laatimisessa. Erityisesti kokit keskittyvät kustannusten hallintaan, henkilöstön koulutukseen keittiökoulutusten ja ammattilaiskurssejen kautta, operatiiviseen neuvontaan...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play