Ranska, Signes
Olemme käsityöyritys, joka sijaitsee Varissa. Tuotamme valikoiman provencelaisia erikoisuuksia: tapenadeja, antipastoja, keittoja, hillottuja valkosipuleita, hillottuja sipuleita, tomaattikastikkeita... Olemme tunnettuja ja tunnustettuja hedelmälihavinaarin asiantuntijoina: laajin valikoima, korkein hedelmälihapitoisuus, vertaansa vailla oleva maku. Jakelimme tuotteitamme suoraan asiakkaillemme Ranskassa ja vientiin. Olemme aktiivinen jäsen Gourmet Provence -makutuottajien verkostossa.
Espanja, Pobladura de Pelayo García
... makkaranvalmistajan ohjauksessa. Takuu, maku ja sopeutuminen nykyaikaisiin järjestelmiin tiloissamme varmistavat Ferjun makkaroiden ja suolatuotteiden erittäin korkean laadun. Kaikki tuotteemme on valmistettu ilman gluteenia, säilöntäaineita tai väriaineita. Joitakin tuotteitamme ovat: Cecina de León IGP, kotitekoinen extra chorizo (sarta, cular ja vela), kotitekoinen extra salchichón (sarta ja cular), serranokinkku, täytetty lapa, luonnollinen pekoni (savustettu ja maustettu), kypsytetty kieli (sian ja naudan), maustettu kylki, savustettu lapa.
Ranska, Toulon
... siitä ainutlaatuisen ja hienostuneen. Se tulee olemaan erittäin arvostettu erikoiskokemusten ystävien keskuudessa. Vodka Templar "RED" Huippuluokan vodka, joka on ensiluokkainen maku- ja ulkonäköihmisille. Täydellinen juoma, nautit tästä vodkasta suussa, kirkas, täyteläinen ja harmoninen.
Italia, Torino
...Meille on tärkeää yhdistää erilaisten oluttyyppien maku erityisiin ja tyypillisiin ruokiin, jotka tarjoavat makunautintoja. Kokkiemme kokemuksen ansiosta tarjoamme maukkaita annoksia, jotka on valmistettu huolella ja tarkkuudella, valiten henkilökohtaisesti vain korkealaatuisia raaka-aineita. Keittiömme tarjoaa tyylikkäitä reseptejä, yhdistäen aina uusia makuja, jotta voimme tarjota sinulle...
Belgia, Gembloux
... laatukoodille: tuotteemme tulevat joko Belgiasta tai naapurimaista ja ne täyttävät vaativimmat laatutestit. Tämä mahdollistaa myös hiilijalanjäljen vähentämisen ja tuo siten vielä ekologisemman sävyn tuotantoomme. Vaikka tuote on korkealaatuinen, pyrimme takaamaan kohtuulliset ja saavutettavat hinnat. "Pieni ekologinen jalanjälki, äärimmäinen maku!"...
Saksa, Pulheim
Käsityön taide. Tuotteidemme luominen on ainutlaatuinen prosessi, jossa käsityöläisemme, asiantuntijat, jotka ylläpitävät ainutlaatuista perinnettä, käyttävät parasta laatua olevaa nahkaa, jota he leikkaavat, työstävät ja ompelevat käsin. Italian tyylin tunnistamaton hyvä maku. Italian Style -laukkumme tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, joissa on suosittuja tyylejä. Vakuutamme, että kaikki...
Yhdistynyt kuningaskunta, Swindon
Osta verkosta joitakin parhaista Alankomaista tuoduista lakritseista. Korkealaatuista lakritsia eri maku- ja makuelämyksissä, jotka stimuloivat makunystyröitäsi. Tuore, pureskeltava, makea ja suolainen, jokaiselle löytyy jotakin.
...ruokinnan optimointia ja bufaloiden terveydentilan seurantaa sekä modernin ja tehokkaan juustolan perustamista. Bufalomaito, joka tuotetaan yksinomaan Salernon maakunnassa, kerätään yhtiön omistamilla moderneilla välineillä ja toimitetaan juustolaan parhaissa hygienia- ja lämpötiloissa, missä se käsitellään paikan vanhimmalla juustonvalmistusperinteellä ja mahdollistaa Mozzarella di Bufala Campana D.O.P:n tuotannon, jolla on myyttinen ja tunnistettava maku.
Portfolio (2)
Italia, Ceglie Messapica
Tuotanto ja myynti tuorepastasta ja kuivatusta pastasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Tuore pasta paahdetusta vehnästä, tuore pasta senatore cappellista, tuore munapasta. Ulkomaat, Saksa, Englanti, Ranska, Pastificio SUMA yhdistää korkean laadun ja aitouden, ja syntyy rakkaus pastaan parhaista durumvehnäseoksista. Orecchietten rikas ja tunnistettava maku, yrityksen todellinen...
Portfolio (1)
Ranska, Garches
Tiimimme voi tukea sinua jokaisessa vaiheessa makutuotteidesi luomisessa, niin uuden tuotteen kehittämisessä kuin reseptin muokkaamisessa (vähennetty sokeri-, suola- ja rasvapitoisuus jne.). Aromi ja maku kokonaisuudessaan ovat keskeisiä tekijöitä asiakkaidesi ostopäätöksissä. Tämä on siis vaihe, jota ei kannata jättää huomiotta reseptiesi luomisessa tai muokkaamisessa: hyödynnä ammattilaisten apua, luota asiantuntemukseemme ja kokemukseemme sekä aromimaailmassa että elintarviketeollisuudessa yleisesti. Olemme tukenasi jokaisessa vaiheessa, ideasta tuotteen lopulliseen kehittämiseen.
Italia, Trecastagni
Olemme perheyritys, joka sijaitsee Trecastagnissa (CT) Sisiliassa, Etna-vuoren juurella. Sukupolvien ajan olemme omistautuneet säilykkeiden ja erikoisruokien tuotannolle käyttäen vain parhaita paikallisia raaka-aineita. Uskomme aitoihin ja korkealaatuisiin tuotteisiin, jotka on valmistettu kunnioittaen perinteitä ja ympäristöä. Valitsemme huolellisesti raaka-aineemme, jotka kaikki ovat peräisin paikallisesta ja kestävästä maataloudesta. Tuotteemme valmistetaan käsityönä, ilman säilöntäaineita tai keinotekoisia lisäaineita, jotta niiden aito maku ja ravintoarvot säilyvät.
Portfolio (2)
... viimeisintä teknologiaa, ja ilman kosketusta täytetään 200 ml - 250 ml lasivettä, 0.33 - 0.5 - 1.5 - 5 - 19 litran PET-pulloja ja 19 litran polykarbonaatti (PC) kanistereita, jotta veden luonnollisuus säilyy ja se saavuttaa arvokkaat asiakkaamme. Asya Su, jolla on ainutlaatuinen maku ja kuluttajien makutottumuksiin sopiva kovuus, on ainutlaatuinen vesi, joka työskentelee yhdessä EU-yhteensopivuusprosessin...
Portfolio (1)
Espanja, Cumbres Mayores
... luonut maailman ensimmäisen halal-luonnollisen kuivaamon, jossa kypsytetään kaikkia tuotteitamme. Tämä "Bodega" mahdollistaa säilykkeidemme perinteisen kuivaamisen kylän viereisen vuoren tuulen avulla. Balkis Gourmetin tuotteet valmistetaan perinteisen käsityön mukaan, ja niiden erityispiirteenä on ainutlaatuinen maku perinteisten ja ikiaikaisten valmistusmenetelmien ansiosta. Kaikki lihamme tulee eläimistä, jotka on kasvatettu luonnollisella ravinnolla ja laiduntavat alueen niityillä ja vuorilla. Luomme kaikki mausteseokset itse.
Miten muistat menneitä kokemuksiasi ja elät niitä uudelleen? No, ARESA-perheenä autamme asiakkaitamme käyttämään kahta heidän vahvinta aistiaan, hajua ja makua, päästäkseen käsiksi muistoihinsa ja elääkseen uudelleen elämänsä parhaat ja värikkäimmät hetket. Aresa Food Flavours and Essences on yksi Itä-Turkin johtavista maku- ja tuoksuyrityksistä. ARESAn perustaja, herra Deniz Özatıcı, on yli 20...
Portfolio (4)
Saksa, Markkleeberg
... verensiirtoastioissa) sekä teollisuudessa, kaupankäynnissä ja kotitalouksissa (esimerkiksi elintarvikkeille soveltuvissa pakkauksissa) ja sillä on kaikki elintarvikelainsäädännön mukaiset sertifikaatit. Pullomme ovat maku- ja hajuneutraaleja, iskunkestäviä, paineenkestäviä ja astianpesukoneen kestäviä. Kaikilla pulloilla on 1 barin paineenkestävyys, joten ne soveltuvat hiilihappopitoisten juomien täyttämiseen. Suuri lämpötilankestävyys (jopa 100 °C) mahdollistaa myös käytön kuumien juomien kanssa. Pullot ovat saatavilla 1 litran (pyöreä), 1 litran (kulmikas) ja ½ litran (pyöreä) kokoisina.
Alankomaat, Amsterdam
...Olemme catering-asiantuntijoita ja työskentelemme vain tuoreiden tuotteiden kanssa, jotka valmistetaan samana aamuna, ja takaamme kattavan palvelun toiveidenne mukaan. Kaikille yhteistyökumppaneillemme, jotka huolehtivat tapahtumienne cateringista, tarjoamme laatutakuun. Tunnetaan laadukkaan ruoan maku ja meillä on omaa kokemusta keittiöstä. Varmistaaksemme esimerkiksi, että häiden catering on...
Kreikka, Thassos
...Velouitinos on yritys, joka sijaitsee Kreikan pohjoisessa Egeanmeren saarella Thassoksessa. Me kasvatamme, keräämme ja valmistamme erikoisoliiveja "Olive Throumba Thassos PDO", sekä luomu- että biodynaamisina, vähemmällä suolalla ja minimoidulla käsittelyllä. Tuote on rikas antioksidanteista, sopii raakaravintoa syöville, ei pastöroitu ja terveellinen. Täältä löydät myös luomu- ja biodynaamista "Early Harvest Olive Oil of Thassos PGI". Se on vapaasti valuvaa kelta-kultaa olevaa öljyä, jossa on mieto hedelmäinen maku ja mausteinen maku, myös rikas antioksidanteista.
... ja hyvä maku. "Tuotamme kestävästi tuoreesta, paikallisista teurastamoista saatavasta lihasta, ja saavutamme näin huippulaadun tuotteillemme. Kokeneena markkinatoimijana pystymme käsittelemään myös suuria tilauksia ongelmitta. Olitpa sitten laadukkaan makkaran ystävä, joka elää mottoa "vähemmän on enemmän", tai kaipaat hyviä vanhoja aikoja, jolloin makkara maistui oikeasti makkaralta - tulet...
Unkari, Budapest
... unkarilaisten jalostettujen hunajatuotteiden tuotanto ja vienti, kuten akasia-, sekoitettu maku-, auringonkukka-, liperi-, kultakukka-, rypsihunaja, phacelia ja muita lajikkeita. Olemme yksi Unkarin suurimmista hunajantuottajista ja pakkaajista, käsitellen noin 3500 tonnia erilaisia hunajia vuosittain. Raaka-aineet tulevat valvotuista kentistä, valitaan ja käsitellään modernissa IFS-sertifioidussa tehtaassamme, jonka kokonaispinta-ala on 4000 neliömetriä.
Portfolio (1)
Yhdistynyt kuningaskunta, London
... suussa, jättäen makean, pähkinäisen maun. Oscietra Caviar - Venäläinen Sturgeon Caviar on silkkisen pehmeä maku, joka muistuttaa meitä Venäjän tsaareista, loistosta ja venäläisen rikkaan kulttuurin eksklusiivisuudesta. Sen pehmeys ja herkkä maku, joka on verhottu helmiharmaaseen ja joskus kultaisiin sävyihin, tarjoaa ainutlaatuisen lopetuksen annokselle.
Espanja, Andoain
... caramel on valmis versio, jossa on karamellointi. Briochelle caramel mahdollistaa erittäin laadukkaan jälkiruoan tarjoamisen ilman muuta työtä kuin uudelleenlämmitys. Parhaiden raaka-aineiden kirkas ja samalla yksinkertainen maku yhdistettynä sen erottuvaan käsityöläisyyteen tekee briochellesta kultajälkiruoan, joka kruunaa parhaat tapahtumat "kotitekoisella" jälkiruoalla. - Erottuva...
Tšekki, Brno
... tuotteissasi. Voimme myös tarjota sinulle miellyttävän rapeita hedelmiä, joissa on ensiluokkainen maku ja herkkyys. Lisää tuotteidesi kilpailukykyä ja hanki luotettava raaka-aineiden toimittaja, joka täyttää kaikki Euroopan lainsäädännön vaatimukset. Inspiroidumme lapsistamme, jotka rakastavat kotikuivattuja hedelmiä. Tämän vuoksi halusimme kehittää terveellisten välipalojen ideaa edelleen. Ja niin syntyi ainutlaatuinen kuivausteknologian konsepti. Teknologia, joka pitää hedelmät täynnä makua, samalla kun se tekee niistä miellyttävän rapeita ja niin herkkiä, että ne kirjaimellisesti sulavat suussa.
Portfolio (1)
Turkki, Istanbul
... tuotteitamme huipputeknologisessa laboratoriossa, APILABissa, joka on myös kansainvälisesti akkreditoitu ISO/IEC 17025 -standardin mukaisesti. Balparmak on voittanut monia kansallisia ja kansainvälisiä maku- ja laatupalkintoja vuodesta 1980 lähtien. Yhtiön tuotteita löytyy jokaisesta kaupasta Turkissa. Vientiä varten yli 20 maata palvelee kansainvälisesti Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, MENA-alueella ja Aasiassa. PÄÄTUOTTEET Mäntymetsähunaja Kukkahunaja Propolishunaja Propolishunaja ja yrtit, APITERA Vesiin perustuva propolis Hunajalevite Suklaahunajalevite...
Belgia, Tielt
... vahvuus. Perunoiden istuttaminen ja viljeleminen, peseminen, pakkaaminen ja kuljettaminen supermarketteihin on päivittäinen toimintamme. De Aardappelhoeven perunat on viljelty kestävyys, puhdistettavuus, laatu ja maku huomioiden.
Turkki, Koşuyolu/ Istanbul
... %. The Millin ekstra-neitsytoliiviöljy yhdistää vuosisatoja vanhan oliiviöljyn maun moderniin muotoiluun. Edremitin oliiveilla on ainutlaatuinen maku. Ne kerätään huolellisesti vuosisatoja vanhoista oliivipuista Kaz-vuorilla Egean alueella ja puristetaan kylmässä. Tämän prosessin ansiosta oliiviöljyn happamuustaso on melko alhainen. The Millin moderni muotoilu herättää huomiota, ja se on...
Yhdistynyt kuningaskunta, Birmingham
Vuonna 1981 perustettu Tasty Bake on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan johtavista makkaravalmistajista. Käyttäen uusinta teknologiaa ja parhaita raaka-aineita, Tasty Bake tuottaa valikoiman IQF-makkaroita ja saveloyja (maustettu porsaanmakkara, kirkkaan punainen, ja tyypillisesti tarjoillaan Yhdistyneen kuningaskunnan kalastus- ja perunapaikoissa, joskus taikinassa paistettuna. Maku on samanlainen kuin salamin.)...
Pakastussulatus on yksi menetelmistä, joita käytetään elintarvikkeiden suojaamiseen. Tämän prosessin aikana ruoan sisältämä vesi poistetaan jäätyneessä tilassa prosessilla, jota kutsutaan sublimaatioksi. On mahdollista jättää pakastussulatettu elintarvike säilytettäväksi vuosiksi, ja kun sitä syödään, alkuperäinen maku on nautittavissa ilman, että mitään menetetään. Ero pakastussulattamisen ja...
Italia, Montelupo Fiorentino
...pistaasit ja suklaan, luoden uusia ja epätavallisia yhdistelmiä. Herkulliset ja yllättävät maut esitetään huolellisesti ja modernisti pakatuissa pakkauksissa, jotka pitävät sisällön aina hyvin näkyvissä. Kaikki tuotantovaiheemme ovat täysin käsityötä, taikinan valmistamisesta keksien leikkaamiseen ja lopulliseen pakkaamiseen. Keksemme maku tulee yksinomaan käytetyistä ainesosista, sillä emme käytä lainkaan keinotekoisia aromeja tai vanilliinia, eikä tietenkään väriaineita tai säilöntäaineita. Vain luonnollisia ainesosia, paljon huolenpitoa ja intohimoa.
Ranska, St Clement Sur Valsonne
...Leivonnaiset, Sablé, Piirakka, Piirakkapohjat, Bugne, Donitsit, Keksit, Muffinit, Alueellinen tuotevalikoima. Kiinnitämme erityistä huomiota raaka-aineidemme valintaan ja yhteistyökumppaneidemme valintaan. Suurin osa näistä raaka-aineista tulee Euroopasta ja mahdollisuuksien mukaan Ranskasta. Tehtaissamme valmistamamme tuotteet tunnetaan maku-, visuaalisista ja kuluttajien odotusten mukaisista...
Turkki, Istanbul
Tréscol Kahve -yrityksenä olemme ylpeitä voidessamme toimittaa korkealaatuisimmat kahvipavut, jotka on kasvatettu kahvivyöhykkeellä. Paahdamme hitaasti premium-papujamme, jotka ylpeydellä asetamme jokaiseen pussiin, pienissä erissä kaupungin paahtolämpötilassa 219° säilyttääksemme optimaalisen maun ja huipputuoreuden. Liity meihin ja koe tuoreiden aromien ja täydellisesti paahdetun kahvin maku...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play