Ranska, Cholet
CHARAL on alusta asti ollut sitoutunut tarjoamaan parasta lihaa muodoissa, jotka joka päivä sopeutuvat kuluttajien makujen ja elämäntapojen kehitykseen. CHARALin tuotteiden maku ja mureus ovat tulosta tinkimättömästä ja jatkuvasta laadun ja turvallisuuden prosessista. Se sitouttaa päivittäin, minuutti minuutilta, kolme tuhatta CHARALin miestä ja naista. Lihahyllyllä tavallisessa myymälässäsi...
... % Arbequina, varhaiskorjuu ja yhdeltä tilalta. Käytämme moderneimpia keräysjärjestelmiä varmistaaksemme, että oliivien vaurioituminen ennen puristusta on minimaalista. Öljymme valmistetaan alle 8 tunnissa keräyksestä. Se yhdistää Arbequina-lajikkeen ominaismakujen, kuten omenan ja banaanin, mutta niiden täydessä loistossaan. Jokaisen sadon ensimmäiset vihreät oliivit luovat arvokkaimman Extra Virgin -öljymme. Ulkonäkö: intensiivinen vihreä väri. Tuoksu: tuoreiden hedelmien aromi. Maku: intensiivinen, tasapainoinen ja täyteläinen.
Ranska, Six Fours Les Plages
Péchés Gourmand on keksi- ja makeistehdas. Sen mainetta on luonut tuotteidensa laatu sekä valmistustapa. Itse asiassa, noudattamalla perinteisiä valmistusmenetelmiä, maku ja tuotteiden laatu pysyvät ainutlaatuisina.
Belgia, Vichte
... tunnistettava maku. Erityisolut "Duchesse de Bourgogne", rubiininpunainen vanha flaamilainen ale, joka on kypsytetty tammitynnyreissä ja valmistettu eteläisen Länsi-Flanderin tyypillisen perinteisen panimomenetelmän mukaan, on tästä elävä todiste. Panimo tuottaa myös Cambrinusta, Barbea, Verhaege Pilsia ja muita.
... pehmentämiseksi. Tuloksena on mineraalipitoista vettä, jossa on erinomainen maku. Näiden teknologioiden sovellukset ovat moninaiset: automaatit, kuumat juomat, yhdistelmähöyryuunit & uunit, pesutekniikka ja vesijäähdyttimet.
Belgia, Baileux
Chimacien alueen sydämessä löydät Chimay Tradition -yhtiön. Tutustu paikallisiin lihatuotteisiimme, jotka on valmistettu käsityönä. Valikoimaamme kuuluvat: makkarat, pastat ja keitetyt kinkut sekä siipikarjatuotteet. Kaikki lihat valmistetaan käsityönä raaka-aineita ja perinteitä kunnioittaen. Jokaisella tuotteella on ainutlaatuinen luonne, korkea laatu sekä rikas ja ainutlaatuinen maku.
Turkki, Istanbul
... supermarketketjuille, jotka ovat parhaita alallaan; ja viennämme niitä myös ulkomaille, saavuttaen monia maita herkullisten tuotteidemme avulla. Valmistamme tuotteemme hygienisessä tehtaassamme, jota tarkastavat riippumattomat tahot, käyttäen parasta laatua olevia raaka-aineita ilman lisäaineita, tavoitteenamme on tyydyttää jokaisen maku; ja jatkamme samalla innolla, jota tunsimme ensimmäisenä päivänä. Tuotteemme, jotka valmistetaan tinkimättä laadustamme, säilytetään pikajäähdytettyinä -40°C:ssa ja pidetään erityisissä laatikoissaan. Nauttiaksesi onnellisimmista hetkistäsi: N’tatlım...
Ranska, Fecamp
Olivier HAUTOT ja hänen tiiminsä, mestarit uusien makujen ja hienostuneiden aromien yhdistämisessä, tarjoavat teille maisteltavaksi koko valikoiman puhdasta kaakaovoita sisältäviä suklaata, joka on luotu vain aistienne iloksi.Käsintehdyn suklaan ilot.Maku kunnioittaa perinteitä. Tutustu suklaakonvehtiemme luomuksiin ja anna itsesi vietellä Hautot-konvehtikokoelmallamme.
Espanja, Elche (alicante)
Olemme perheellinen vuohenjuuston valmistajia, käsityöläisiä ja perinteisiä, joilla on kaikki se maku ja laatu, jota vuohenjuusto ansaitsee. Olemme kotoisin Elchestä, Alicantesta. Meillä on yli 30 vuoden kokemus alalta. Brändiemme joukosta löydät Caprillice-juustoja, kuten kypsytettyä oreo-juustoa, servietti-juustoa tai rosmariinilla maustettua vuohenjuustoa. Jakelimme juustoamme koko kansallisella ja kansainvälisellä alueella. Meillä on intohimo juustoon. Uskalla maistaa maailman parasta vuohenjuustoa!
... terveellisiä. Miksi puhuessamme Anadolu-ruoista ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, on maku, mutta älkäämme unohtako, että Anadolun ruoat tarjoavat myös parannusta, terveyttä ja onnellisuutta. Parhaat maut, jotka sopivat makuhermoillesi, löytyvät Anadolu-ruoista. Jatkamme Anadolun ruoan tarjoamista Istanbulin Taksimissä, missä paikalliset ja ulkomaalaiset turistit, sekä kaikki kansalaiset, saavat...
Espanja, Cuellar
... herkullista tuotetta muillekin? Ja tässä olemme, työn touhussa, valmistamassa makkaraa vanhan perinteen mukaan, käyttäen isoemme reseptiä, ilman mitään keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita tai makuaineita. Ilman gluteenia tai laktoosia. Uskomme, että on aika palauttaa perinteinen ravitsemus, aito maku, ja paeta kemiallisia lisäaineita, jotka vahingoittavat kehoamme. Ja tämä on tavoitteemme.
Issimo Home; Nimensä ja elämänsä tarinan alusta lähtien on se toteuttanut suunnitelmiaan hienolla maku- ja käsityötaidolla, ja siitä on tullut nykyään elämäntapa. Issimo Home heijastaa taiteelle antamaansa arvoa teema-pohjaisissa kokoelmissaan. Jokaisella kaudella asiakkaiden arvioitavaksi tarjotut kokoelmat valmistellaan määriteltyjen teemojen mukaisesti. Suunnittelijat, jotka luovat mallejaan...
Ranska, Pont à Mousson
... pastörointia; näin oluen alkuperäinen maku säilyy. Panimo, joka sijaitsee keskustassa, on sijoitettu 1800-luvun rakennukseen, jonka pinta-ala on 1500 m²: panimotila 40 HL, 6 kpl 80 HL yksikköfermentoreita, hiivasuodatin, CIP, puoliksi automaattinen tynnyrin täyttölaite, isobaarinen pullotuskone, jonka kapasiteetti on 8000 pulloa/tunti. Panimo on myös ammatillinen koulutuspaikka oluenpanijoille tai tuleville oluenpanijoille.
Alankomaat, Velserbroek
... valitun yrityksen vaativimmille asiakkaille, yrityksille, jotka toimivat huipputason markkinoilla ja tarvitsevat luotettavia koneita ja monimutkaisia ratkaisuja sekä optimaalista palvelua. Yli 60 vuoden asiantuntemus suunnittelussa ja insinöörityössä on johtanut kattaviin automaattisiin järjestelmiin sekoittamiseen, miksaukseen ja annosteluun maku- ja tuoksuteollisuudessa.
Ranska, Ivry Sur Seine
...boutargue säilyy kuivana tai viileänä (+6–8 °C) 6 kuukautta. Merituote, joka tekee ihmeitä aperitiiveillesi. Aperitiiviksi kaunis lautanen viipaloituja paloja; yksinkertaisinta on jättää vahapinta paikoilleen. Hyvän leivän, blinien tai suolaisten keksejen (luonnollisten) kanssa, tai yksinkertaisesti ilman mitään! Boutarguen voimakas, suolainen ja jodinen maku sopii hyvin vodkan tai viikunaliköörin (suositeltu Boukha Bokobsa!) kanssa, tai kuivan valkoviinin, pastiksen, samppanjan, mutta ei punaviinin.
Belgia, Rumbeke
...Rakkaus on kaikkea. Kaikessa, mitä teemme, rakkaus on keskiössä. Rakkaus muotoiluun. Rakkaus, joka tekee eron 'kodin' ja 'kotiin' välillä. Rakkaus, joka yhdistää esineet ja huonekalut. Rakkaus, joka voittaa järkevyyden ja muodin. Ammattimaisuus? Ei. Puhtaasti rakkautta. Casteelken ei myy vain huonekaluja. Maku ja toiminnallisuus punnitaan. Kokonaiskonsepti luodaan. Ja kaikki tämä sinua silmällä pitäen. Casteelkenillä on laaja ja monipuolinen tiimi sisustusarkkitehteja. Tule käymään, ilmaise toiveesi ja anna itsesi auttaa. Tuoli ei tule koskaan olemaan vain tuoli.
Yhdistynyt kuningaskunta, Wilmslow
...että on täysin turvallista ajaa käyttäessäsi tuotteitamme. Aineella on maamainen maku, mutta monet CBD-nesteistämme ovat maustettuja, jos tämä maku ei miellytä sinua. Jos etsit ostopaikkaa CBD-tuotteillemme, löydät ne verkkosivuiltamme tai myymälästämme Wilmslow'ssa, Cheshiressä.
Belgia, Zwijndrecht
Perheyritys Maurice Mathieu on kasvanut laadukkaaksi standardiksi majoneesi-, kastike- ja salaattimarkkinoilla. Koko tuotevalikoima valmistetaan huolella valituista luonnon raaka-aineista, ilman maku- tai väriaineita. Päivittäinen tuorejakelu varmistaa, että loppukäyttäjä voi nauttia hienosta ja maukkaasta tuotteesta, jossa on käsityöläisluonteen piirteitä, joka päivä.
Casasenelsur.es on erinomainen foorumi, jolla on selkeä kansainvälinen suuntautuminen ja tavoite keskittyä parhaisiin koteihimme ja tiloihimme. Kyseessä ovat ainutlaatuiset ja eksklusiiviset kiinteistöt, jotka sijaitsevat kaupungeissa, maaseudulla, rannikolla,… Kaikilla niillä on jotain yhteistä: niiden ainutlaatuisuus, viehätysvoima, ja kaikista niistä huokuu hyvä maku. Prioriteettimme ovat...
Puola, Karczew
... vuotta kovaa työtä ja kokemus, jota mikään muu lihanjalostusalan yritys ei voi verrata. Tuotteidemme maku on tulosta kokemuksesta ja intohimosta, jota suhtaudumme työhömme. Emme kuitenkaan lakkaa taistelemasta terveellisten ja herkullisten perinteiden palauttamiseksi Puolan pöytiin. Luonnolliset ainesosat ja täydellisesti valitut mausteet luovat jokaisen aterian symfonian, joka viehättää parhaiden makkaroiden ystäviä. Kolme sukupolvea omistajia, yli seitsemänkymmentä vuotta kovaa työtä.
Italia, Castel Bolognese
Yritys on päättänyt painottaa tuotteen laatua pyrkien sijoittumaan korkeaan kohderyhmään keskittyen aina laatuun, asiantuntemukseen ja vakavuuteen, jotka ovat aina erottaneet sen. Tämän kahvin tunnistettavuus johtuu sen pääominaisuuksista: kermaisuus, täyteläisyys ja ainutlaatuinen maku. Meidän erityispiirteemme on maustetun kahvin valinta. Nämä tuotteet on patentoitu Caffè Polilta: ne eroavat...
Ranska, Saint Martin Des Entrées
Frial on erikoistunut premium-tason pakastettuihin elintarvikkeisiin: meren antimiin ja valmistettuihin ruokiin. Frial on Euroopan johtava valmistaja valmisruoissa erityisesti filosofiansa ansiosta: maku, palvelu ja luonnollisuus. Frial valitsee luonnollisia ainesosia, ilman GMO:ita tai keinotekoisia väriaineita, ja valmistaa niitä perinteitä ja taitoja kunnioittaen, alhaisella suolan ja rasvan sisällöllä. Pakkausratkaisut on valittu niiden käytännöllisyyden vuoksi säilytyksessä ja kuluttajalle nopeassa käyttöönottamisessa.
Ranska, Chevilly-Larue
BARNIER SARL -yhtiö on erikoistunut eksoottisten hedelmien tuontiin eri puolilta maailmaa, erityisesti Etelä-Amerikasta. Yhtiö myy valikoiman tuoreita tuotteita, jotka on valittu parhaista tuottajista, jotta loppukäyttäjälle taataan poikkeuksellinen laatu ja vertaansa vailla oleva maku. Euroopan standardien mukaisesti toimittajiemme varastot vastaanottavat ja pakkaavat päivittäin tuoreita tuotteita, jotka lähetetään suurimmaksi osaksi lentoteitse, jotta niiden maku säilyy.
Espanja, Barcelona
... haluamme jakaa, antaen vieraillemme mahdollisuuden saada todellinen maku Kataloniasta ja siitä, mikä tekee siitä niin erityisen. Enemmän kuin pelkkä loma Tarjoamme parasta palvelua, majoitusta, matkaneuvontaa ja oppaita tälle alueelle, taaten, että aika, jonka vietät täällä, jättää sinulle monia sydämellisiä ja ainutlaatuisia muistoja. Uskomme myös vahvasti matkustamisen ideaan turismin sijaan, ja se...
Ranska, Quiberon
Tutustu Caramélier®-konvehtimestari Henri Le Rouxiin, joka on yksi Ranskan parhaista suklaantekijöistä ja joka loi vuonna 1977 Quiberonissa kuuluisan CBS®:n (suolainen voikaramelli), joka on maku, jota ei voi jäljitellä! Suuri suklaamestari Henri Le Roux on luonut yli 80 teosta! Hän valitsee parhaat kaakaopavut ja parhaat suklaat luomuksiinsa, joissa on hienostuneita täytteitä, kuten praliineja...
Olemme erikoistuneet suolattuihin, keitettyihin ja savustettuihin lihatuotteisiin sian, kanan, kalkkunan, naudan, vasikan ja lampaan lihasta. Herkulliset lihatuotteet, joilla on tyypillinen maku, syntyvät erilaisista käsittelyistä. Kuten marinoiminen, suolaaminen, maustaminen, keittäminen, paistaminen ja grillaminen. Näin voit mukauttaa tuotteen 100 % makusi mukaan. Meillä on moderni...
Romania, Bucuresti
... teknologisten standardien mukaisesti. Kaikilla ruokalistamme annoksilla on ainutlaatuinen maku, mikä johtuu siitä, että kiinnitämme suurta huomiota valinta-, valmistus-, pakkaus- ja tarjoiluprosessiin. Tämä on nostanut meidät menestyvien yritysten huipulle ja tehnyt meistä ansaitun laadun symbolin. Ravintoloidemme tunnelma ja design on suunniteltu boheemiksi, moderniksi ja mukavaksi, mikä vie meidät...
Saksa, Berlin
Hyvät naiset ja herrat, Ruokien savustaminen on aina ollut osa ruoanlaittotapoja. Kala tai liha, kylmänä tai lämpimänä, savustaminen tekee ruoanlaitostasi joka kerta ainutlaatuisen kokemuksen. Savustustuotteiden laatu, maku ja visuaaliset ominaisuudet riippuvat ratkaisevasti käytetyistä savustusmateriaaleista. Samoin sujuva laitteiston toiminta. Tarjoamme jatkuvaa laatua korkeimmalla tasolla...
Belgia, Tournai
Maku, maku ja luonne ovat rakentaneet tämän mestarileipurin mainetta. Vielä tänäkin päivänä Desobryn laatu on yksimielisesti tunnustettu Belgiassa, keksien ja suklaan maassa. Desobryn keksit ovat inspiroituneet perinteisistä resepteistä, joita on muokattu vastaamaan nykypäivän kuluttajien toiveita. Rapsakka, sulava, pehmeä, rapea… jokaisella keksillä on oma persoonallisuutensa. Ja belgialaisten...
Kreikka, Ormilia
... on vakaa laatu ja poikkeuksellinen maku. Omistamissamme tiloissa, jotka kattavat 2,7 ha, joista 2.200 m² on rakennusta, sijaitsemme vihreiden Halkidikin oliivien tuotantokeskuksessa Ormylissa. Jatkuvien laajennusten myötä säiliöidemme kapasiteetti ylitti 4.500 tonnia. Päähuolenamme on hygieniakäytäntöjen noudattaminen sekä tuotteidemme laadun ja turvallisuuden varmistaminen, ja olemme saaneet sertifikaatit International Featured Standards IFS, BRC:n vaatimustenmukaisuussertifikaatti ja ISO 22000:2005. Kaikki käsittelymenetelmämme ovat aina ympäristöystävällisiä.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play