Belgia, Lokeren
Olemme maatilajuustoyritys, joka on valmistanut käsintehtyä jäätelöä vuodesta 1995 ilman väri-, maku- tai säilöntäaineita. Valikoimassamme on 25 jäätelömakua ja 12 sorbettimakua, ja painopisteemme on valmiissa jäätelöjälkiruoissa, jotka sopivat jokaiseen tilaisuuteen. Kaikki voidaan tilata haluamassanne koossa, maussa ja viimeistelyssä. Laajan jäätelö-, annosjäätelö- ja...
Espanja, Madrid
... sekä gluteenittomia ja kaloreita sisältämättömiä vaihtoehtoja. Meidän valtava makuvalikoimamme pystyy tyydyttämään minkä tahansa makuhermon, olipa kyseessä makeahko, suolainen, karvas tai täysin makea maku, kuten meidän makeassa sinapissamme, jossa on ripaus Mil Mil Flores -makua. Prima on brändi, joka on vuosien ajan tehnyt kaikkensa vakiinnuttaakseen itsensä herkullisesti espanjalaiselle...
Espanja, Higuera De La Sierra
Sitoutumisemme ympäristöön ja yli sadan vuoden perinteisiin käsityömenetelmiin mahdollistavat ainutlaatuisten liköörien valmistamisen, jotka vaalivat kasvien ja yrttien rikkautta, missä aika ja taito ovat todellisia päähenkilöitä. Marinoituja hedelmäliköörejä, kuten kastanjoita, kirsikoita, appelsiineja, sitruunoita... Luonto ja maku käsi kädessä. Meidän tisleet sisältävät vivahteita ja...
Ranska, Saint-Loubès
...AQUITAINES SPECIALITES -yhtiö on erikoistunut Bordeaux'n caneléiden valmistukseen ja jakeluun. Bordeaux'n caneléiden resepti on siirtynyt sukupolvelta toiselle vuosisatojen ajan. Sen ainutlaatuinen maku, rapea kuori ja pehmeä sydän ovat tulosta hitaasta ja huolellisesta valmistuksesta. AQUITAINES SPECIALITES -yritys on IFS- ja BRC-sertifioitu, ja nämä sertifikaatit takaavat kuluttajille laadun, jäljitettävyyden ja elintarviketurvallisuuden.
Maku on tärkeä! Kun ajattelet hyvää pizzaa, ajattelet parasta italialaista pizzeriää. Ovenlord tuo italialaisen pizzerian puutarhaasi korkealaatuisten pizzauunien avulla. Uunimme on suunniteltu kokeneiden suunnittelijoiden toimesta, joilla on vuosien kokemus. Ne valmistetaan omistajan valvonnassa, joka huolehtii uunien toimivuudesta, laadusta ja muotoilusta. OVEN LORDin pizzauunit tarjoavat...
Portfolio (1)
Yhdistynyt kuningaskunta, Clerkenwell
Ideologia ja luovuus selviytymisessä sillä, mitä sinulla on, ja sen maistuvaksi tekemisessä. Eläimen jokaisen osan käyttäminen, savustaminen, suolaaminen ja säilöminen. Yksinkertaista, rehellistä, aitoa ruokaa, joka on valmistettu rakkaudella ja mielikuvituksella. Rakastamme ruoan katsomista, syömistä, ruoanlaittoa ja ruoan jakamista ystävien ja perheen kanssa. Kun jokin on hyvää, tarkoittamme todella hyvää, elämässä on harvoja asioita parempia. Ruoka, kuten musiikki, voi herättää muistoja... haju ja maku voivat viedä sinut takaisin ajassa.
Puola, Kraków
Horeca Service Group on krakowilainen catering-yritys, joka tarjoaa palveluja tilaisuuksien, bankettien, vastaanottojen, konferenssien ja koulutusten järjestämiseen. Mikä erottaa yrityksen muista, on ainutlaatuinen maku - menu on räätälöity tilaisuuden teeman mukaan ja se on aina monipuolinen. Astiastot on aina huolellisesti valmisteltu. Horeca on myös krakowilainen catering-yritys, joka vuokraa...
Puola, Modlniczka, Krakow
Del Duca on italialaisten elintarvikkeiden maahantuoja ja jakelija. Yrityksellä on valikoimassaan parhaat tuotteet, joita se tarjoaa ravintoloille, pienille kaupoille ja kokkeille, joille maku, laatu ja tuoreus ovat ensisijaisia tekijöitä annosten luomisessa, jotka stimuloivat kaikkia aisteja. Yrityksen perinteet ulottuvat 1960-luvulle, jolloin yrityksen ensimmäiset perustajat aloittivat...
...makeisia ja säilykkeitä, sekä erikoisuuksia kuten sahramia, tryffeleitä ja maustettuja öljyjä. Yritys valitsee huolellisesti jokaisen tuotteen ainesosat, valvoo tuotantoprosessia ja takaa uskollisuuden alueelliselle ruokaperinteelle. Pasta alla Chitarra, Rintrocili, Ventricina, Montepulciano-makkarat, Mostaccioli ja sahrami – jokainen tuote on oikea maku ja perinne yhdistelmä, joka sopii nykyaikaiselle ja vaativalle kuluttajalle.
Alimentation Fine de France on ranskalainen gourmet-tukku, joka tunnetaan tiukasta laadunvalvontapolitiikastaan: tuotteet valitaan vaativien maku- ja laatukriteerien mukaan, minimoiden lisäaineiden, väriaineiden ja säilöntäaineiden käyttöä, sekä suosien helppokäyttöisyyttä ja innovaatioita ranskalaisen kulinaarisen perinteen kunnioittamiseksi. Tuotteiden täydellinen jäljitettävyys (HACCP...
... aitoja tuotteita, jotka syntyvät henkilökohtaisesta valinnastamme parhaista raaka-aineista ja täydellisestä, huolellisesta tuotantoprosessista, kaikki tiukasti käsityönä valmistettuja. Ei lisäkemikaaleja, vaan vain ainutlaatuinen tulkinta vanhoista perhereseptistä, jotka taidolla ja kokemuksella korostavat "luontaisesti" ensiluokkaisia ainesosia tuodakseen koteihinne ainutlaatuisia erikoisuuksia, joiden tuoksu ja maku ovat tunnistettavissa.
Saksa, Völklingen
... teknologioita ja tarjoamme korkealaatuisia tuotteitamme ja palvelujamme kustannustehokkaasti. Jalostamme kasvipohjaisia raaka-aineitamme kuivaamalla, turvottamalla ja paahtamalla. Erikoismyllyissä ne jauhetaan mikrofineiksi jauheiksi – täysin mekaanisesti. Tämän ansiosta tuotteiden omat väri-, maku- ja kuituaineet avautuvat korkealaatuisiksi ominaisuuksiksi. Olemme tunnettuja luonnollisista, hienosti...
Turkki, Istanbul
Herkkä ja täyteläinen maku alkaa aina optimaalisen laadun saavuttamisesta elintarviketeollisuudessa sekä korkeimpien laatustandardien ja tuotannon valvonnan soveltamisesta elintarviketuotannon ja pakkaamisen vaiheissa. Me Sefertasilla pyrimme luomaan perustan terveellisten ruokaresurssien tukemiselle ja edistämään elintarvikkeiden riittävyyttä maissa, jotka vastaanottavat Sefertasin tuotteita...
Turkki, Izmir
... elintarviketurvallisuuspolitiikkamme ensisijainen prioriteetti." Maku… Tiheä, tumma suklaa, joka sisältää kosteaa ja pehmeää sisustaa, päällä kevyt rapea kuori, yksityiskohdat, jotka rikastuttavat tätä intensiivistä suklaan makua… Valintasi mukaan joko kokonaisia hasselpähkinöitä, maapähkinöitä tai kirsikoita ja metsämansikoita… Viimeisenä kosketuksena karamellitäyte, maapähkinävoi tai punainen samettikakku… Kun olet syönyt yhden palan Brownies by Limburgiaa, väitämme, että makeat…...
Espanja, Formiche Alto-Teruel
...Alto Mijares on filosofiansa "Mejor calidad - mejor sabor!" eli suomeksi: "Parempi laatu - parempi maku" myötä täysin tietoinen vastuustaan tuoda teille tänään ja tulevaisuudessa huipputuote, "Teruelin vuoriham" pöydälle, joka täyttää oikeutettu vaatimuksenne terveelliseen ravitsemukseen aina ja täysin. "Jamon de Teruel" lisättiin EU:n toimesta vuonna 1997 eurooppalaisten tuotteiden luetteloon...
Belgia, Waremme
...27 Hesbaye'n viljelijää, jotka kasvattavat tavanomaisia ja luomuporkkanoita, joita löydät supermarketeista, pienistä kaupoista ja markkinoilta. Kokoina, kuorittuina tai välipaloina, maukkaat, valkoiset, keltaiset tai oranssit porkkanat Hesbaye'ssa tulevat kaikissa muodoissa ja väreissä. Vahvuutemme ovat: poikkeuksellinen maku, joka johtuu Hesbaye'n maaperän laadusta, joka antaa erittäin korkean kuiva-ainepitoisuuden, sekä monipuolinen valikoima porkkanatuotteita.
Kroatia, Petrinja
... perinteitä kohtaan ja huipputeknologiaa. Tulevaisuudessa näemme Gavrilovićin yhtenä alueellisen talouden keskeisistä vetureista, kiistattomana globaalina johtajana ja perinteisten alueellisten lihaspesialiteettien edistäjänä. Intohimo lihaspesialiteettien luomiseen on ensisijainen syy olemassaolollemme, intohimo niin syvä, että siitä on tullut perinne, joka on kestänyt yli 300 vuotta. Missiomme on luoda erottuva maku ja varmistaa, että kuluttajamme nauttivat Gavrilovićin ainutlaatuisista herkuista.
Espanja, Madrid
Me keskitymme eri lajikkeiden pähkinöiden tuotantoon, mutta aina korkeimmalla laadulla. Tuotteistamme erottuu valkoinen auringonkukansiemen, jota tarjoamme eri muodoissa ja makuissa. Se on erittäin korkealaatuinen siemen, jolla on hyvin intensiivinen maku. Tällä hetkellä jaamme itse tuotteitamme Madridin alueella, jossa meillä on yli 500 myyntipistettä, joissa tarjoamme tuotteitamme 100 ja 20...
Espanja, Torreblascopedro
Luomutuotteet, joissa on erinomainen maku ja rakenne, parempi hedelmien säilyvyys...
Italia, Serradifalco
Rakkaus ja perinteisen käsin vedetyn taikinan maku, ajattoman aitouden tunne, yksinkertaisuuden ilo. Tuore pasta on tuote, jota ei voi puuttua pöydiltämme. Toisin kuin kuiva pasta, se säilyttää ravintoarvonsa muuttumattomina. Pastificio Principe -tuore pasta on siis tärkeä proteiinien, vitamiinien ja kuitujen lähde terveelliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon. ITALIALAINEN PERINNE Tuore pasta ei...
Espanja, Reus
...Epäpuhdistamaton EXTRA NEITSYToliiviöljy tulee Katalonian REUSin alueelta. TERRA CATALANA on perheyritys, joka tuottaa ja myy tätä epäpuhdistamatonta neitsytoliiviöljyä - 100 % luonnollista. Oliivimme ovat "ARBEQUINAS", pieniä ja herkkiä, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa tuottamansa oliiviöljyn laadusta, yhdistäen keveyden, pehmeyden ja hienostuneisuuden. Sen maku, hedelmäinen aromi ja erittäin alhainen happamuus (aste < 0,5 %) tekevät meidän EXTRA NEITSYToliiviöljystämme vertaansa vailla olevan.
Saksa, Aalen
Mangohedelmän liha on persikkamaista ja mehukasta, ja siinä on enemmän tai vähemmän runsaasti kuituja, jotka säteilevät yksittäisen suuren munuaisen muotoisen siemenen kuoresta. Kuituja on enemmän hedelmissä, jotka on kasvatettu kovassa vedessä ja kemiallisten lannoitteiden avulla. Maku on miellyttävä ja runsas, ja se sisältää paljon sokeria ja happoa. Siemenessä voi olla joko yksi alkio, joka...
... ovat: Orgaaninen & Premium Extra Neitsyt Oliiviöljy, Tammiastioissa kypsytetty balsamiviinietikka, Balsamikerma, Orgaaniset ja ei-orgaaniset: Kalamataoliivit ja vihreät oliivit joko täyttämättöminä tai täytettyinä a) valkosipulilla, b) paprikalla, c) mantelilla, d) sitruunalla, Vihreä luonnonsaippua oliiviöljystä, rikastettuna uutteilla: laventeli, hunaja & aloe, ja lopuksi tarjoamme asiakkaillemme Luonnollista Merisuolaa, tuotteen, jolla on vertaansa vailla oleva maku ja laatu.
Espanja, Carbajosa De La Sagrada
... energisyydestään ja luonnollisesta terveyttä edistävästä vaikutuksestaan. Tuotamme myös kuningatarhyytelöä. Kuningatarhyytelö on aine, jota nuoret työmehiläiset, jotka ovat 5–15 päivän ikäisiä, erittävät hypofarinksaalisista rauhasistaan. Se sekoitetaan mahalaukun erityksiin ja toimii ravintona kaikille toukille ensimmäisten kolmen elinpäivän aikana. Vain kuningatarmehiläinen ja kuningatarhyttyskennojen toukat, joista syntyy uusi kuningatar, saavat aina kuningatarhyytelöä. Se on viskoosi massa, jolla on pehmeä keltainen väri ja hapan maku.
...Linja-autoasema, Ünsal, Avni Tolunay, Vankila, Duraliler, Teollisuus, Meltem, Soğuksu, Bayındır, Akdeniz-yliopisto ja Yliopistollinen sairaala. Ömer Aybakin kuuluisa Adıyaman Çiğ Köftecisi Kulttuuriliike tuo Ömer Ustan herkullisuuden teidän ulottuvillenne Antalyassa. Jos olette myös chiğ köfte -faneja, etsimänne maku on juuri tämä.
Belgia, Deinze
... jalokinkkuun, käsityöläiskinkkuun ja mestarikinkkuun. Voitte lisäksi hankkia kaikki tuotteemme sekä suurissa erissä että viipaloituna. Lisäksi perheyrityksenä voimme ylpeillä erittäin joustavalla työskentelytavalla. Yhdessä teidän (tulevana) asiakkaana voimme valmistaa teille olkapään ja/tai kinkun täysin teidän maku-, laatu- ja hintastandardienne mukaan.
Alankomaat, Rotterdam
...Yritys "Delightful Dutch" toimittaa maailmanlaajuisesti Alankomaiden suosituimpia keksejä. Herkulliset tuoreet vohvelit, pehmeän makea siirapin maku ja houkuttelevat pakkaukset ovat Delightful Dutch siirappivohveleiden tunnusmerkkejä. Etsitkö omistautunutta toimittajaa täydelliseen (liikesuhde)lahjaan tai myymäläsi tavarantoimittajaa? Kutsumme sinut tutustumaan verkkosivustoomme ja mahdollisuuksiimme.
Italia, Opera (Milan)
... ole säilöntäaineita, ja väriaineita käytetään mahdollisimman vähän, jotta ulkonäkö ja maku eivät muutu. Eksklusiivinen 'aromAmore' -tuotesarjamme on luotu terveellisen ja maukkaan ruoan ystäville. Kokkimme on innovatiivinen, mutta samalla käytännöllinen. Hänen luomustensa erottuva laatu tulee paitsi ensiluokkaisten ainesosien valinnasta myös tarpeesta luoda kelvollinen vaihtoehto massamarkkinoilla tällä hetkellä saatavilla oleville tuotteille.
Ranska, FONTAINE DE VAUCLUSE
Käsityöyritys, jonka päätoiminta on Provencen erikoisherkkujen valmistaminen levitteinä aperitiiville (tapenade, tians, pistous…) ja kypsennettyjen mausteiden (sipulihilloke, viikunahilloke, provencelaiset sinapit…) valmistaminen. Ensisijaisena tavoitteena on raaka-aineiden valinta, laatu ja maku. Yan Bosc, ammatiltaan kokki isältä pojalle (18 vuotta gastronomista ravintola-alalla), noudattaa Provencen perinteitä, mutta rakastaa myös luoda uusia tuotteita sekä pakkausratkaisuja. Tämän vuoden uutuus syntyi yhdistämällä levitteemme ja perinteinen ...
Kreikka, Messini
... maku vaihtelevat. Ainoa, mitä voimme tarjota uusille viljelijöille, on kasvien käsittelytapa kauden ja iän mukaan, täysin biologisesti ilman torjunta-aineita. Kokemus, jonka olemme hankkineet näiden vuosien aikana, antaa meille mahdollisuuden taata uusille viljelijöille kaikki, mitä sanomme; voimme myös taata puutarhan uusille tuottajille kahdeksi vuodeksi jopa luonnonkatastrofeilta.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play