Italia, Ravenna
Portugali, Sesimbra
Italia, tivoli
Meren tuotteiden tuotanto ja markkinointi...
Käsintehtyjen sillispesialiteettien valmistus. Paistettu rollmops, rollmops, kermasilli ja matjes ilman kemiallisia säilöntäaineita.
Kalojen savustaminen kalastus merikala makean veden kalat marinadit lähetys...
Saksa, Ascheberg
Kalastustoiminta Suurella Plön-järvellä. Tuoretta kalaa omasta saaliista ja savustettua kalaa omasta savustamosta. Suora myynti.
Espanja, Lemona
Tämä yritys Baskimaalta on johtava turskantoimittaja. Sillä on yli 15 vuoden kokemus alalta. Yritys etsii agenteja tai jakelijoita Euroopassa. Hollantilainen yritys on johtava turskantoimittaja pääasiassa Baskimaassa ja Espanjassa, ja se on äskettäin aloittanut viennin Italiaan ja Ranskaan. Heidän asiakaskuntansa koostuu baskilaisista ja espanjalaisista huippuravintoloista, herkkukaupoista, pintxo...
Tuorekalakauppa ja italialaiset elintarvikkeet, tukkumyynti.
Saksa, Neufeld
Räucherzwerg-yhtiö sijaitsee Neufeldissä ja sitä johtaa herra Hahne. Yritys on erikoistunut savustustarvikkeiden kehittämiseen, valmistukseen ja jakeluun.
Norja, Skogsvåg
Alankomaat, Krimpen Aan Den Ijssel
Tanska, Hjoerring
Alankomaat, Volendam
Italia, Bisceglie
Tuonti-vienti tuoreiden ja pakastettujen merenelävien sekä ei-pakastettujen elintarvikkeiden osalta.
Espanja, Palamos
Eri tyyppisten korkealaatuisten moussejen tuotanto.
Verkkokala lähetys pakastetuille merenelävälle, lohifilee, savustettu lohi, haukifilee, mustatigerkatkaravut, katkaravut, gambas, hummeri, mustekala, simpukat ja paljon muuta!
Turkki, Izmir
... tiloilta, joille myymme syöttiä. Tämän vuoksi meillä ei ole ongelmia kalatoimituksissa ja meillä on kilpailukykyiset hinnat. Myymme tuoretta ja myös pakastettua kalaa. Voimme tehdä käsittelyä asiakaskysynnän mukaan (fileet, savustetut fileet jne.). OYKUM tarjoaa myös kaikenlaisia kaloja IFS:n, BRC:n, GGAP:n, HACCP:n, ISO 22000:n ja ISO 9001:n mukaisesti kaikille asiakkaille ja ihmisten kulutukseen. Keskitymme pääasiassa; -Sateenkaari taimen (Oncorhynchus mykiss) -Meriahven (Sparus aurata) -Meribassi (Dicentrarchus labrax) -Meagre (ARGYROSOMUS REGIUS) -Savustettu sateenkaari taimen (Oncorhynchus mykiss)...
Ranska, Vibraye
Charcuterie FASSIER valmistaa tuotteita, jotka on kehitetty parhaiden charcuterie-perinteiden mukaisesti. Johtavat tuotteet: Jasnières-viinissä kypsennetty ykköshammas, savustettu valkosipulimakkara pyökki-puulla, käsin muotoiltu ykköshammas, paistettujen sipulien kanssa valmistettu mustamakkara.
Espanja, Vilalba
Yritys sijaitsee Espanjan luoteisosassa ja valmistaa artesaanihampurilaisia ja makkaroita galicialaista perinnettä noudattaen. Filosofiamme on tarjota korkealaatuista tuotetta, joka herättää muistoja menneistä mauista, perinteisestä teurastuksesta, jolla on syvät juuret Galiciassa. Tähtituotteemme ovat: - Gran Reserva -kinkku +17 kuukautta - Galicialainen lapa - Savustettu galicialainen chorizo - Botelo - Androlla - Pekoni - Rasva - Tuotteet galicialaisen keiton valmistamiseen.
Mozzarellan tuotanto ja myynti pizzerioille, bocconcini, savustettu juusto ja scamorza, ricotta, voi ja preziosella.
Katkaravut, mustekalat, simpukat, mustekala, savustettu lohi, kalatuotteiden käsittely ja valmistus.
Kreikka, Xanthi
KYLJEN VALMISTUS (PEPPERONI, FRANKFURTER, KARAMANLIDIKA, PETALA, SAVUSTETTU SALAMI, PARIZAKI, VALKOSIPULIMAKKARA, MORTADELLA, KINKKU, KAVOURMAS, KYLJEN VALMISTUS NAUDENLIHASTA). TUKKU- JA VÄHITTÄISMYYNTI TUOREELLE LIHAALLE JA LIHATUOTTEILLE.
Itävalta, Birkfeld

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play