Belgia, La Hulpe
... ja käytetyistä käsittelytekniikoista. Sen koostumus on yleensä tiheä ja kermaisa, ja se sulaa helposti silkkiseksi öljyksi, kun sitä levitetään iholle. Sen luonnollinen tuoksu on mieto, hieman savustettu, pähkinäisillä vivahteilla. Tämä voi on rikas välttämättömissä rasvahapoissa, A- ja E-vitamiineissa sekä antioksidanteissa, mikä tekee siitä erinomaisen tuotteen ihon kosteuttamiseen ja suojaamiseen.
Portfolio (15)
Belgia, Lokeren
...Lähes kaikki sian sisäelimet käytetään teollisesti. Teurastajat käyttävät pääasiassa ohutsuolia, joka tunnetaan paremmin nimellä suolikuoret. Ohutsuolisuolikuoria on saatavilla eri kokoisina. Koko valinta riippuu siitä, millaista makkaraa valmistaja tai teurastaja haluaa tehdä. Sian suolikuoret soveltuvat erinomaisesti seuraavanlaisiin makkaroihin: - Tuore makkara - Bratwurst (paistomakkara) - Grillimakkara - Mustapudding - Savustettu makkara - Kuivattu makkara Kuinka toimitamme sian suolikuoret: Sian suolikuori: - mikä tahansa koko 26 mm:stä 45/+ mm:iin. - kuiva-suolattu...
Vastaavat tuotteet
Sika
Sika
Muut tuotteet
Lampaat
Lampaat
Portfolio (6)
Belgia, Nivelles
...Savustettu tai tuore... Valmistettu tai ei... Tee valintasi...
Portfolio (6)
Inter Attise-Papilles on ruokakauppa, joka sijaitsee Arlonissa Belgiassa, ja se on erikoistunut eri Euro-Afrikkalaisten elintarvikkeiden tuontiin ja vientiin. Tarjoamme monenlaisia tuotteita, kuten juomia, elintarvikkeita ja kosmetiikkaa koko Afrikasta! Tuotevalikoimamme sisältää Jus de Gingembre, Jus de Bissap, Pondu, Chikwangue, Huile de palme, Mbinzo, Fanta d'Afrique, Ginger Beer, Cotis, Poiss...
Belgia, Waterloo
... markkinoihin tarjoamalla myös muita mätiä eri lähteistä, mutta myös muita erikoisuuksia, kuten lohen mäti, taimenmäti ja muita herkkuja, kuten kuningasrapu, foie gras, savustettu lohi ja savustettu sturgeo, sahrami, tryffelit jne.
Belgia, Breuvanne
...Millevertus on käsityöläispanimo. Oluemme valikoima on jatkuvan kehityksen ilmentymä tyylin ja maun etsinnässä. Perinteisestä belgialaisesta inspiraatiosta: vaalea, tumma, tripla, kvadra, amber. Ulkomaisesta inspiraatiosta: stout, savustettu. Kulinaarisesta inspiraatiosta mausteilla, joita käytetään "humalatyylillä" kuumassa tai kylmässä keitossa: valkoinen, pippurit, sahrami... Ohra on viite...
Belgia, Malmedy
... käsityösavustuksen ansiosta, jossa käytetään pyökkiä, ilman lisäaineita, ilman väriaineita, ilman säilöntäaineita), savustettu taimenmousse (valmistettu savustettujen taimenfileiden lihasta). Tällä hetkellä Mathonet-Gabriel -yhtiö vie tuotteitaan naapurimaihin: Saksaan, Ranskaan, Luxemburgin suurherttuakuntaan sekä Alankomaihin.
Belgia, Herstal
Legon-yhtiö on erikoistunut vähittäiskauppaan lihatuotteissa ja kuivamakkaroiden valmistuksessa. Tuotteet: bolognese, salami, foie piqué, puhdas sianlihamakkara (pähkinöillä tai ilman), Ardennin makkara, viikonlopun salami ja Goliath, Lutin- tai Picador-kuivamakkara, savustettu kuiva kaula, maatilan makkara.
Belgia, Rochefort
Doneun strutsifarmi tarjoaa laadukasta strutsinlihaa omasta tuotannostaan ja omasta EEC-hyväksytystä teurastamostaan. Myynnissä olevat strutsin kasvatustuotteet: strutsinliha (puhtaat strutsifileet, strutsipihvit, strutsinliha pierradeen, fondueen, carbonadesiin), strutsin leikkeleet (savustettu strutsiham, puhtaat strutsimakkarat, strutsin maksamousse, strutsin maalaishyytelö), strutsin nektari, strutsin munat, strutsin höyhenet, strutsin nahat ja nahkatuotteet. Strutsituotteet ovat 100 % luonnollisia. Mahdollisuus vierailla strutsifarmilla, myymälässä ja strutsituotteiden maisteluhuoneessa.
Belgia, Jumet
Laadukkaan käsintehdyn savustetun lohen asiantuntija. Käsin suolaaminen kuivalla suolalla sekä miedolla matalassa lämpötilassa tapahtuva savustaminen tekevät siitä huipputason tuotteen, joka on kansainvälisesti tunnustettu alan asiantuntijoiden keskuudessa. Perinteisen savustetun lohen lisäksi kuumassa savustettu ja kypsennetty lohi sekä belle-vue lohi ovat myös tulleet välttämättömiksi. Käsin...
Artisaanilohimme valmistetaan kolmen sukupolven osaamisella, suolataan merisuolalla ja savustetaan tuoreella tammisavulla. Se on tuore tuote. Sen valmistuksessa ei käytetä kemikaaleja, väriaineita tai makuaineita. Se leikataan käsin mestarin toimesta. Kauniit suuret ohuet viipaleet ovat laatumerkkimme ja maineemme.
Belgia, Fleurus
Salm Invest Group on erikoistunut savustetun lohen valmistukseen, jalostukseen ja myyntiin. Meillä on kolme toimijaa: - Vendsyssel tarjoaa laajan valikoiman "made in excellence" -tuotteita ja -valmisteita, jotka perustuvat loheen tai muihin savustettuihin kaloihin; - Prestige edustaa korkealaatuista savustettua lohta. Prestige on erikoistunut lohen savustamiseen ja palvelee pääasiassa Foodservice-...
Belgia, Fleurus
Vendsyssel tarjoaa laajan valikoiman "made in excellence" -tuotteita ja valmisteluja savustetuista kaloista. Yhtiö tarjoaa seuraavia tuotteita: savustettua lohta, marinoitua lohta, savustettuja ja marinoituja lohisuikaleita, plancha, marinoituja lohokuutioita, vuohenjuustolla täytettyjä lohipaletteja, kypsennettyä lohta,... Se tarjoaa myös muita savustettuja kaloja: tonnikalaa, kampelaa, escolar-k...
Belgia, Brugge
Vuodesta 1859 Seagull on toiminut Bruggeissa perinteisenä kalasavustamona, erityisesti keskittyen särkien, sillin ja makrillin savustamiseen. Tänään Seagull on pelagisten savustettujen kalatuotteiden markkinajohtaja kansallisella brändillään Appetit ja jakelumerkeillään.
Belgia, Izier
... kuivasuolattu, savustettu tai ei. Pähkinä: Kinkun hieno osa, suolattu miedossa suolaliuoksessa, luonnollisesti tai verkossa, savustettu tai ei. Pekoni: Kuivasuolattu rinta, savustettu tai ei. Käsintehty keitetty kinkku: Ensiluokkainen kinkku, suolattu käsin, keitetty ja paistettu uunissa. Kuivamakkara: Valmistus, joka perustuu ensiluokkaiseen sian- ja naudanlihaan.
... boulogne… * Keittomakkarat Kinkkumakkara, vasikanmakkara, sienimakkara, lounasmakkara… * Pateet Levitys pate, maalaistyyppinen pate, sesonkipate… * Suolatuotteet Suolattu pekoni, savustettu pekoni, luu-kinkku, filet d’anvers…...
Belgia, Sint-Pieters-Leeuw
...Olemme perheomisteinen käsityöläisten lihatuotantotehdas, joka on erikoistunut käsintehtyihin ja perinteisiin keittokinkkuihin, laadukkaisiin savustettuihin ja suolattuihin tuotteisiin, joista huippuna on savustettu naudanfilee, lihamestaritasoiset keittomakkarat, tuotteet valmistusmaksua vastaan sekä asiakaskohtaiset ja eksklusiiviset tuotteet. 31. heinäkuuta 2013 saimme UNIZO:n aitoustunnuksen käsityöstä "Handmade In Belgium".
Belgia, Machelen (Bt.)
... 'Cobourg', savustettu pekoni), catering-tuotteet (aamiaispekoni, savustettu pekoni, keitetty kinkku), luomutuotteet (luomu aamiaispekoni, luomu salami, luomu keitetty kinkku, luomu kinkku, luomu filet de saxe, luomu raaka kinkku, luomu kalkkunafile).
Belgia, Tielt
Belgian suurin strutsifarmi, jossa kasvatetaan strutseja munasta teurastettavaksi asti. Strutsifileet, strutsihöystöliha, strutsipihvi, strutsimakkara, strutsipate, strutsihampurilaiset, strutsisalami, savustettu strutsifilee. Höyhenet - Nahkatuotteet: saatavilla ei vain strutsilihaa tai strutsinmunia. Tutustu muuhun valikoimaamme ja mahdollisuuksiimme!!! Kauniisti maalatut strutsinmunat: monissa tilaisuuksissa (syntymä, häät, ...) ne sopivat täydellisesti kehykseen.
Belgia, Bruxelles
Saveurs Gourmandes -yrityksessä savustettu lohi valmistetaan käsityönä heidän työpajoissaan, se tuodaan suoraan Norjasta ja kaikki valmistusvaiheet, kuten fileointi, suolaus, kuivaus, savustus ja viipalointi, hoidetaan täysin tuotantotiloissamme. Viipalointi tehdään vain käsin, jotta saavutetaan erinomainen laatu! Tuotantotilamme ovat AFSCA:n hyväksymiä, mikä takaa teille tuoreuden ja elintarvikeketjun jäljitettävyyden.
Belgia, Wijnegem
... erikoisuus on savustettu hevosenliha. EQUINOXIN SAVUSTETTU HEVOSENLIHA on tunnustettu paikallinen tuote ja tunnetaan herkullisesta maustaan. Tarjoamme myös rajoitetun valikoiman itse tehtyjä erikoisuuksia sianlihasta. Equinox tuo markkinoille myös valikoiman VALMIITA ATERIOITA, joiden erikoisuus on 'Haudutettu liha'. Kymmeniä reseptejä eri lihalajeista on saatavilla erilaisissa pakkauksissa. Equinox toimii myös TUOREEN LIHAN JA LIHAVALMISTEIDEN VIIPALTAJANA JA PAKKAJANA.
Belgia, Ruisbroek (Antw.)
...Klaas Puul on ollut johtava tuottaja/toimittaja tuoreissa ja pakastetuissa katkaravuissa jo vuosia. Valikoimaan kuuluvat myös äyriäiset, jokiraput ja perinteisesti savustettu lohi.
Belgia, Wortegem-petegem
...Kokonaisvaltaisen vertikaalisen integraation ansiosta rakennusryhmä Willy Naessens hallitsee kaiken itse, suunnittelupalveluista ja tuotannosta aina omaan kuljetukseen ja asennukseen, mikä näkyy jo yli 7000 toteutuksessa. Rakennus- ja tuotantoyritystemme lisäksi Willy Naessens Group harjoittaa myös toimintojensa monipuolistamista. Olemme hankkineet enemmistöosuuden sekä Franky Fresh Foodista, joka on Belgian markkinajohtaja valmiiden lihatuotteiden jakelijana, että Frank Delmotesta, joka on savustettujen ja keitettyjen tuotteiden valmistaja, erikoisuutena savustettu pekoni kaikissa muodoissaan.
Belgia, Champlon-Tenneville
...Herkkusalamit ja savustettu kinkku Ardennen sydämessä. Marcassou'n ihmiset valmistavat tuotteitaan kunnioittaen aikaa, sillä kärsivällisyys on olennaisin ainesosa herkullisten lihatuotteidemme laadussa. Ardennen salamit ja savustetut kinkut ovat saatavilla kokonaisina paloina ja viipaleina.
Belgia, Lokeren
...Viisi silligeneraatioita on edeltänyt yritystämme! Alun perin hollantilainen Parlevliet-perhe on työskennellyt ja käsitellyt silliä lähes ikuisesti, ja tämä on aina ollut ohjenuorana laatu. Haring ja Kalatukku Parlevliet Belgiassa, Merelbeke-Muntessa, perustettiin vuonna 1986 Nicolaas Parlevliet'n toimesta kalatukuksi, jonka päätuote oli savustettu kala. Sillifileet olivat tuolloin yritykselle...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play