Italia, Barletta
...Macerointi kuorilla tapahtuu kontrolloidussa lämpötilassa ja kestää 20 päivää. Viini siirtyy sitten tammitynnyreihin, joissa se kypsyy vähintään 12 kuukautta, minkä jälkeen se saa vielä vuoden pullossa saavuttaakseen suuren tasapainon ja aromirikkauden. Barbera on antelias ja suurirakenteinen, voimakas ja merkittävä, joka viehättää monimutkaisilla mausteiden, pienten punamarjojen, aluskasvillisuuden, mintun, vaniljan ja lakritsin sävyillä. Erinomainen Barbera, joka sopii punaisen lihan ja kypsytettyjen juustojen seuraksi, tarjoten jännittävän gastronomisen kokemuksen.
Italia, Costigliole D'asti
La Casa Vinicola Morando sijaitsee Costigliole d'Asti (AT) alueella, joka sijaitsee Astin, Cuneon ja Alessandrian välissä, ja on aina ollut tunnettu viinitarhoistaan, joista syntyy erittäin korkealaatuisia viinejä ja kuohuviinejä. Yritys on jo vuosia ammattilaisuudellaan, kokemuksellaan ja intohimollaan tuottanut tyypillisiä piemontelaisia viinejä, sekä valkoisia että punaisia, docg, doc ja igt, j...
Saksa, München
VERKKOVIINIMAISTELUT KANSAINVÄLISILLE TIIMEILLE JA ASIAKKAILLE Järjestämme yksityisiä verkkoviinimaisteluja ryhmille ja yritystiimeille, jotka haluavat tuoda kollegat ja asiakkaat yhteen virtuaalisesti sen sijaan, että kokoontuisivat fyysisesti. Voimme koordinoida tapahtumia useissa maissa, mukaan lukien Saksa, Belgia, Alankomaat, Tanska, Italia, Espanja, Portugali, Ruotsi, Itävalta, Ranska, Latv...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play