Saksa, Heidelberg
...Luomu paahdettu porkkana oliiviöljyllä tarjoaa rikkaan, karamellisoituneen makuprofiilin, joka on täydellinen syvyyden lisäämiseksi suolaisiin ruokiin. Oliiviöljyn lisääminen parantaa sen makua ja tekee siitä ihanteellisen gourmet-resepteihin.
Portfolio (74)
Puola, Brzozów
...persilja, kurkuma, luonnollinen tortuga &nbsp; <strong> käyttö </strong> vihanneksia lisätään keittoihin, kastikkeisiin, pataruokiin, salaatteihin ja muihin ruokiin, mikä antaa niille miellyttävän vihannesaromin ja korostaa valmistettujen ruokien makua.
Portfolio (781)
ufs.country_names.RU, Moscow
... ja ilman erityisiä olosuhteita. Ja päästessään veteen, se palauttaa nopeasti ominaisuutensa. Käyttö Keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin, liharuokiin, linturuokiin ja riistaruokiin. Maku Makeahko Ravintoarvo Hiilihydraatit (g/100g) 49 Rasvat (g/100g) 0,5 Proteiinit (g/100g) 9,5 Energiarvo (kcal/100g) 240...
Portfolio (178)
Italia, Trento
... takaa välittömän liukoisuuden, ainutlaatuisen ja tunnistettavan maun. Ihanteellinen herkullisiin liemiin, joita voi lisätä myös keittoihin tai kastikkeisiin. Saadaksesi miellyttävän täysin kasvisluomuliemen, liuota 4g Bio-Vegetaalista Granulaatia Bauer (1 teelusikallinen) 250ml:aan vettä ja keitä muutama minuutti. Tuotetta voidaan lisätä ruokiin (keitot, minestrone, kastikkeet, ragù, lihat, kalat, risotot, munat jne.) kypsennyksen aikana.
Portfolio (9)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play