Pieni
Seemerolle
Redondo
Rond from Gite
Magatello
Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola
Säilytyslämpötilat: Jäähdytett...
Muovikori, joka on suunniteltu käytettäväksi hygienia- ja elintarvikealalla, yhteensopiva H1-hygienialavojen kanssa.
Kylmä- ja kuumuuskestävä (-40 °C...
Käsintehty Laissacin työpajassamme Aveyronissa, tämä makkara on peräisin Aveyronin tiukasti valituista tiloista. Tämä makkara on nitriittiä sisältämät...
Moduuli, joka on omistettu kaikkien lihatyypien (naudanliha, lampaanliha, sianliha, vuohenliha jne.) leikkaamiseen ja valmisteluun.
Tarjoamme - vali...
Suunnittelemme moduuleja, jotka vastaavat tarpeitasi teurastuksesta – kaikki lajit – myymälään.
Olitpa sitten teurastamassa 50–1200 lintua viikossa, m...
LA CAILLE DES VOSGES on ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viirupurien kasvatukseen Vosgesin alueella. Lähes 50 vuoden ajan perheyritys on koro...
Se on naudan jalan viides leikkaus ja sisältää reisiluun anatomisen alueen. Nimi johtuu leikkauksen pyöreästä muodosta. Liha on vähärasvaista ja murea...
Hopeapuoli on naudan jalan toinen leikkuuosa ja se on vähärasvaisempi kuin yläosa.
Kuten muutkin leikkuut, puolihopeapuolta voidaan höyryttää tai kyps...
Ylätuki on ensimmäinen leikkaus naudanjalasta ja samalla tihein.
Liha on mehukasta, vähärasvaista ja mureaa, ja se sopii paistettavaksi tai höyrytettä...
Se on kolmas leikkuu naudasta ja se on erittäin mureaa.
Suosittelemme kypsentämään keittämällä, höyryttämällä, grillaamalla tai uunissa.
Osia lihan hä...
TEURASTAMO- JA LIHAVALMISTUSLAITE - Verenveto- ja nostokoukut lampaille ja vuohille on tarkoitettu käytettäväksi putkimaiseen raiteeseen, jonka halkai...