Ranska, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS sijoittuu ranskalaisen käsityön ytimeen, erikoistuen poikkeuksellisten nougattien tuotantoon, jotka juhlistavat Montélimarin historiaa ja perinteistä osaamista, joka on nougatin kiistaton pääkaupunki. Meidän tuotteet: Tarjoamme laajan valikoiman nougatteja, perinteisestä Nougat de Montélimarista, joka on täynnä manteleita ja hunajaa, aina luomunougatista, joka on suunnite...
Portfolio (154)
Ranska, Boissy Saint Leger
Ranska, Bellême
Tervetuloa chocolaterie Bataillen maailmaan, teidän suklaakumppaninne ammatillisiin tarpeisiin. Perheyrityksemme on erikoistunut korkealaatuisten suklaiden valmistukseen, jotka on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista vaativille asiakkaille. Osaamisemme ja intohimomme suklaata kohtaan heijastuvat jokaisessa luomuksessamme. Tarjoamme laajan valikoiman suklaatuotteita tarpeidesi täyttämiseksi...
Portfolio (29)
Ranska, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli on käsityöläiskonditoria, joka sijaitsee Saint-Orens-de-Gameville'ssa, Haute-Garonne'n departementissa. Kaikki alkuperäiset ja "maison" luomuksemme valmistetaan työpajassamme lähellä Toulousea, jossa valitsemme parhaat suklaat ja ainesosat. Joka päivä tuotamme herkullisia luomuksia suurimmalla käsityötaidolla, joihin kuuluu suklaiden lisäksi myös jäätelöitä ja sorbetteja sekä makro...
Portfolio (85)
...-Marzipan, Karvas Kerma, Tumma Mousse, Maito-Praliini. Mukana personoitava liukukansi alkuperäispakkauksessa. Tuote ID: 110104530 Yksikkö: Kappale Min. tilausmäärä: 70 Express: Ei Mitat: noin 196 x 158 x 10 mm Paino: noin 250 g Säilyvyys: noin 3 kuukautta oikeissa säilytysolosuhteissa Toimitusaika: noin 20 työpäivää painatuksen hyväksymisestä VE-kartonki: 35 kappaletta...
Portfolio (162)
Ranska, Épaignes
Vuodesta 1960 lähtien tiimimme suklaantekijöitä on valmistanut tuhansia suklaatuotteita vuosittain, kunnioittaen aina käsityöperinteitä kärsivällisyydellä ja kunnioituksella. La Royale Normande sitoutuu erinomaisuuteen valmistamalla omaa praliiniaan, mikä takaa ainutlaatuiset ja syvät maut meille ja teille. Tämän lähestymistavan etuna on mahdollisuus valvoa praliinin reseptiä ja valmiin tuotteen l...
Portfolio (184)
Belgia, Namur
Swaff Company on korkealaatuisen kahvin ja teen tukkumyyjä, joka sijaitsee Belgiassa. Tarjoamme asiakkaillemme parhaan kahvi- ja teekokemuksen tarjoamalla maustettuja ja luksuskahveja, sekä papuina että BIO-kapseleina. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt. Swaffin kanssa saat täydellisen ratkaisun suosikkhetkeesi: kahvihetki; ammattikoneiden vuokraus + tarvikkeet + kahvi & tee.
Portfolio (46)
Ranska, Etaples
...Löydä upea suklaakivemme, jossa on praliini sydän ja kokonainen hasselpähkinä. Tämä tuote on saatavilla tummassa ja maitosuklaassa. Ainesosat: suklaa, kuivatut hedelmät, sokeri...
Portfolio (13)
Ranska, Objat
...Ainesosat: Suklaa maito 38% ei-UE alkuperä (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakao, emulgointiaine: rapsilektiini), praliini mantelit hasselpähkinät (sokeri, hasselpähkinä, manteli, voi, emulgointiaine: rapsilektiini). Ravintoarvot 100g kohden: Energia 2372Kj, 569Kcal, rasvaa 38g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 22g, hiilihydraatteja 51g, josta sokeria 50g, proteiinia 5.8g, suolaa 0.07g.
Portfolio (109)
Ranska, Thiaucourt-Regnieville
...Tutustu uuteen kuuma suklaa kynttiläämme :D Paino: 70g Palamisaika: +- 15h Tuoksu: praliini kivi Soijakasvivaha, puuvillawick...
Portfolio (26)
Turkki, Istanbul
...Eri suklaatuotteita leivontaan. Lajikkeet: koristeelliset suklaatuotteet, kuten praliini, ganache, makeiset, kuorrutus, tipat, palat, vermicelli ja bonbonit.
Portfolio (10)
Ranska, Wingles
Tervetuloa Chocolatstehle-suklaateollisuuden maailmaan, herkullinen kumppanisi korkealaatuisen suklaan tarpeisiin. Olemme erikoistuneet käsintehtyjen huippuluokan suklaiden valmistukseen ammattilaisille. Työskentelemme huolellisesti valittujen raaka-aineiden kanssa, jotka ovat peräisin kestävästi hoidetuista viljelmistä, jotta voimme taata poikkeukselliset tuotteet. Meille on tärkeää kunnioittaa ...
Portfolio (43)
Ranska, Biguglia
...ravintoarvot 100 g kohden energia(kcal)= 557.1 energia(Kj)= 2317.6 rasvat(g)= 38.3 joista tyydyttyneet rasvahapot(g)= 8.3 hiilihydraatit(g)= 43.5 joista sokerit(g)= 32.8 proteiinit(g)= 7.2 suola(g)= 0.1 Tila: Uusi AINEKSET: Praliini 30.5% Cervionin hasselpähkinöitä 21.8%, tumma suklaa 70% (kaakao, kaakaovoi) Nettopaino: 40 g Alkuperä: Korsika...
Portfolio (68)
...Käyttämällä laitteitamme suklaan tuotantoon voit: - Tuottaa laajan valikoiman suklaatyyppejä yhdellä tuotantolinjalla, - Tuottaa suklaata eri väreissä ja muodoissa, - Vaihtaa nopeasti yhdestä tuotteesta toiseen, - Laajentaa massojen monimuotoisuutta keskenään sekä waferin, keksejen ja muiden yhdistelmien kanssa lisäämällä muotojen vaihtelua, valmistamalla täytteitä ja makeisia. Kaikkia massoja voidaan käyttää: suklaa, karamelli, praliini, nougat, halva, marsipaani, kuivatut hedelmät, fondant, soufflé, marmeladi jne. - Lähes täysin vapaa manuaalisesta työstä.
Portfolio (9)
Itävalta, Gerasdorf
Intoani on ruoanlaitto. "Yllättää ja ilahduttaa ihmisiä uusilla kulinaarisilla luomuksilla", kertoo Christian Jeschke. Eräänä päivänä keitin ystävilleni ensimmäistä kertaa itse ketsuppia grillijuhliin. Porukka rakastui heti luomukseeni, jonka tein pelkästään puhtaasta hunajasta ilman kemiallisia lisäaineita ja tärkkelyksiä. Pian kehittelin erilaisia, ainutlaatuisia makuja ainesosista kuten kahvi, ...
Portfolio (26)
Belgia, Vottem (z.i. De Milmort)
TRENDY FOODS BELGIUM, Belgiaan perustettu yritys, on erikoistunut elintarvikkeiden jakeluun Belgiassa ja Luxemburgissa, ja meillä on mahdollisuus viedä tuotteita muihin maihin. Tarjoamme kattavan valikoiman elintarvikkeita, mukaan lukien eläinruokaa, makeisia, mausteita, säilykkeitä, mausteita, riisiä, jauhoja, pastaa, leivonnaisia ja leivoksia, juomia, kahvia, tuoreita tuotteita, pakastettuja tai...
Portfolio (46)
...La Barre Marseillaise ® on erikoisuus Chocolatière de Marseillesta. "Voi- ja kerma-vapaa" praliini puhdasta nautintoa varten, luonnollinen, rapea, perinteinen, appelsiinilla tai kirsikalla, se on laaja valikoima vaihtoehtoja, jotka odottavat herkuttelijoita Chocolatière de Marseillessa.
Portfolio (1)
Ranska, Peyruis
...Sisätilat PAISTETUT RUOKAT, KANANMUNAT, HEDELMÄTÄYTE, PRALIINI, NOUGAT...
Portfolio (51)
Alankomaat, Boxtel
DeLeyer Food perustettiin vuonna 1914 keksitehtaaksi. Vuonna 2006 kehitimme tuotteen "ChocoWriters" ja tuotamme tällä hetkellä laajan valikoiman kakkujen koristelutuotteita ja ainesosia, suurimmaksi osaksi yksityisellä merkillä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat elintarvikevärit, suklaavärit, fondantikuorrutus, glittergeeli (mirror glaze), koristelutput ("Choco Writer", tai koristelupennit, jotka on tä...
Portfolio (10)
Belgia, Gierle
...taucherli «chili» Madagaskar 64 Kahvikuppi suklaata tikulla Taucherli on käsityönä huolellisesti valmistettu suuri praliini. "chili" on tulinen vaihtoehto taucherli-sarjassa! Hienostunut sekoitus kukkaista ja tulista chiliä lämmittää sinua kaksinkertaisesti. Tämä on herkku, joka on valmistettu 64 % kaakaosta Madagaskarin kuorrutuksessa. Tikun avulla taucherli sekoitetaan kuumaan maitoon, tarjoten uudenlaisen tavan nauttia kuumasta suklaasta. Kuumenna vain 2-3 dl maitoa 80 °C:seen ja sekoita taucherli hitaasti joukkoon. Sitten nautinto voi alkaa!
Portfolio (9)
Ranska, Saint-Didier-En-Bresse
...Kynttilä klassikot Ferrero Rocher Tuoksunuotit: Gourmand Ylinuotit: Suklaa, mantelit, kaakaopapu Sydännuotit: Praliini, hasselpähkinä Pohjanuotit: Vanilja, musk Väri: Kultainen, Punainen Paino: 180 grammaa, 70 grammaa...
Portfolio (47)
Belgia, Goé-limbourg
...Kookospraliini, Gianduja, Parfait. Macaronit: Kahvi, Hasselpähkinä, Suklaa, Orvokki, Vadelma, Pistaasi, Vanilja. Pähkinälevite, joka on 100% luonnollinen ja kermaisen pehmeä. Hedelmätahnat makuina: Mansikka, vadelma, kiivi, mustaherukka ja passionhedelmä. Pääsiäisen kunniaksi voit löytää käsin koristeltuja suklaamunia puhtaimmassa perinteessä sekä lukuisia hahmoja ja täytettyjä aiheita, jotka varmasti ilahduttavat niin pieniä kuin suuria.
Ranska, Toulouse
Suklaayhtiö perustettiin vuonna 1994 Vincent Puyuelon toimesta Toulousessa. Isabelle ja Vincent Puyuelon intohimo ja käsityötaito ovat käytettävissänne herkuttelun iloksi! Valmistamme suklaalevyjämme, fudgejamme, suklaataulujamme, jätti-orangettejamme, praliini-kivimme ja suklaamuottejamme ihmisten edessä myymälä-ateljeissamme. Aloitamme suklaalla päällystettyjen kuivattujen hedelmien tuotannon marraskuussa uudessa myymälässä osoitteessa 9 rue du Taur.
Belgia, Liège
Caroline B. Chocolate on yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten praliinien valmistukseen ja jakeluun gourmet-ravintoloissa ja tähdissä olevissa hotelleissa, mutta myös yksityishenkilöille, jotka ovat kiinnostuneita uusista löydöistä. Kaikki tuotteemme valitaan huolellisesti. Käytämme korkealaatuisia raaka-aineita, luonnollisia aromeja ja tuoreita ainesosia. Jokainen praliini on todellinen hienostuneisuuden ja hienouden jalokivi. Se valmistetaan käsityönä, osittain tai kokonaan hienolla suklaalla päällystettynä ja aina 24 karaatin syötävällä kultalehdellä koristeltuna.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play