... olla asiantunteva kumppani koko elintarviketeollisuudelle. Tämän vuoksi olemme keskittyneet neljään raaka-aineryhmään, joita voidaan käyttää lähes kaikissa elintarvikkeissa.
Koska CONDETTA ylläpitää liiketoimintasuhteita monissa eri maissa ja kuuluu Storck-ryhmään, meillä on laaja asiantuntemus raaka-ainesektorilla ja maailmanlaajuiset tärkeät kontaktit.
Perusraaka-aineissamme hyödynnämme pääsyä suurten raaka-ainevalmistajien koko tuotevalikoimaan seuraavilla alueilla:
- Kaakao & suklaa
- Hasselpähkinä
- Kahvi
- Karamelli...
...Sitä nautitaan kaikissa muodoissa: raakana, kypsennettynä, makeana, suolaisena, levitteenä, öljynä tai sekoitettuna muihin yhtä herkullisiin ruokiin. Nam! Hasselpähkinä, jota kutsutaan myös aveliniksi, on tavallisen hasselpähkinäpuun hedelmä: Corylus avellana.
Hasselpähkinä on johdettu pähkinä-sanan kautta ja pienentävästä -ette-päätteestä; termi pähkinä puolestaan tulee latinankielisestä sanasta...
Erçal Pähkinä on toiminut tällä alalla valmistajana ja perheyrityksenä vuodesta 1940. Erçal Pähkinä perusti ensimmäisen pähkinänsärkijätehtaansa Kumru Ordussa vuonna 1992. Toinen pähkinänsärkijätehdas ostettiin Erçal Pähkinän toimesta vuonna 2006 Alaplı Zonguldakissa. Pähkinäjalostusyksikkö rakennettiin vuonna 2009 Ordussa. Toinen paahtolaitos rakennettiin vuonna 2018 kysynnän vuoksi. Erçal Pähkin...
Golden Apricots Gıda Ticaret on maataloustuotteiden, kuten kuivatut aprikoosit, luonnolliset kuivatut aprikoosit, kuutioidut kuivatut aprikoosit, kuivatut viikunat, kuivatut mulperit, kuivatut viinirypäleet, paahdetut, blansoidut ja raakat hasselpähkinät, pistaasipähkinät ja kuivatut hedelmät, viejä- ja toimittajayritys. Meillä on myös erilaisia tuotteita.
Pistaasi: Pistaasi kuorineen, pistaasiyd...
... HASSELPÄHKINÄT:
Saatavilla kokoina;
9-11mm,
11-13mm,
13-15mm
tai mikä tahansa kaliberi 1-2mm 9mm:stä 15mm:iin.
(0,8 - 3 prosenttia kosteuspitoisuudesta, hasselpähkinät paahdetaan kalvojen erottamiseksi, jäljelle jäävä kalvo erotetaan sivuun.
Kulutus: Käytetään raaka-aineena makeisteollisuudessa, jäätelössä, suklaassa, leivonnaisissa ja leivonnassa.)
BLANSHOIDUT HASSELPÄHKINÄT:
Saatavilla kokoina;
9...
...Avellanaöljy saadaan kylmäpuristamalla chileniläisestä hasselpähkinästä, joka ei ole sukua tavalliselle hasselpähkinälle. Avellana, chileniläinen hasselpähkinä, kasvaa Chilen ja Argentiinan eteläosissa.
INCI-nimitys: GEVUINA AVELLANA SEED OIL...
...Sitä voidaan kutsua nimillä (pähkinä, puupähkinä, hasselpähkinä), sitä käytetään joidenkin makeisten valmistuksessa, se on osa erilaisia suklaatyyppejä.
Tarjoamme tuoreita, korkealaatuisia hasselpähkinöitä, jotka on valmistettu huolellisesti ja terveellisesti.
Tyypit
Raakahasselpähkinä (kuorellisena)
Raakahasselpähkinä (kuorettomana)
valkoinen raakahasselpähkinä
paahdettu hasselpähkinä...
...Soplica-pähkinä on Soplica-talon vodkaliköörien lippulaivatuote. Tämä likööri on makea ja tasapainoinen, ja sen intensiivinen pähkinän aromi tulee esiin heti pullon avauksen yhteydessä.
Koko Soplica-tuotevalikoima valmistetaan Puolassa vuosisatoja vanhojen reseptien mukaan ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista.
...Meidän siirappimme ovat täydellinen lisä kaikkiin kahvi- ja maitopohjaisiin juomiin: espresso, cappuccino, suklaa, macchiato, mokka, kahvi latte, maito, amerikkalainen kahvi jne. Meidän "Coffee syrup" (Kahvisiirapit) ovat vuosien tutkimuksen ja kehityksen tulosta. Kaikella huolella ja intohimolla, joka on aina ollut meille ominaista, olemme valinneet parhaat raaka-aineet tarjotaksemme...
...Joynut Gold Pähkinäkerma (%13 Pähkinäsose), huolellisesti valittujen raaka-aineiden upean makuelämyksen tarjoamiseksi yhdistämisestä erottuu. Tuotantovaiheessa pyritään tarjoamaan kuluttajille luotettava ja herkullinen makuelämys.
Gastronomian maailmassa ainutlaatuista sijaa pitävä %13 Pähkinäsoseella varustettu Joynut Gold Pähkinäkerma on suosittu valinta elintarvikealalla, kuten hotelleissa...
...Kaikille on jotakin, kaikissa muodoissa. Hampaiden upottaminen kekseihimme ja pralineihin on ensimmäinen askel herkulliseen ja tyydyttävään kokemukseen.
Jokainen yksityiskohta on huolellisesti harkittu, alkaen aina tuoreiden ja aitojen raaka-aineiden valinnasta.
... mukaisesti. Sen on todistettu olevan käyttökelpoinen vuosien ajan vähäisellä huollolla.
Näytteenottoprosessin aikana, kun laitteen anturi saavuttaa työkalun kotelon pohjan, anturin turvasensori nostaa sen automaattisesti ylöspäin ja se siirtyy raaka-aineen näytteenottokonttiin 2-6 sekunnissa. Raaka-aineen ottamista voidaan seurata ympäri vuorokauden huoneen monitoreilta, jossa näytteenottokontti sijaitsee, nykyisten lisävarusteiden avulla. Säädettävän anturin kärjen avulla voidaan ottaa haluttu määrä näytteitä.
...Tuotteissamme ei ole lainkaan kemiallisia tai synteettisiä sakeuttimia, säilöntäaineita, makua lisääviä aromeja, glukoosi/maissisiirappia, keinotekoisia makeutusaineita tai elintarvikeväriaineita. Tuotevalikoimamme kattaa; tavallinen turkkilainen makeinen, granaattiomenan makuinen turkkilainen makeinen, turkkilainen makeinen pähkinöillä (pistacia, manteli, saksanpähkinä, hasselpähkinä) jne.
Olemme käsityöläislaboratorio, joka on erikoistunut korkealaatuisten gluteenittomien makeiden ja suolaisten tuotteiden valmistukseen. Vahvuutemme ovat käyttämämme raaka-aineet, jotka ovat kaikki erittäin korkealaatuisia, kuten esimerkiksi Avolan manteli, Piemonten IGP-hasselpähkinä, Agrimontanan extrahedelmähillot, Domorin kaakao ja Illyn kahviuute. Pasticceria Cuneo syntyi mestarileipuri Daniel...
...praliinit, hasselpähkinä, pääsiäiskakut ja suklaamunat, mantelimakeiset, suklaamakeiset, Avolan makeiset, hasselpähkinätorttu, käsintehdyt panettonet, nougatit ja nougat-palat, aromelli. Tuotteet valmistetaan sisäisessä laboratoriossa, joka noudattaa vanhoja reseptejä ja säilyttää käsityön korkealaatuisuuden ja ylivoimaisen maun. Confetteria tarjoaa seuraavia palveluja: räätälöidyt paketit, toimitukset yksityisiin juhliin ja ravintoloille, makeispöydät jokaiseen tilaisuuteen sekä kotiinkuljetukset.
Olemme käsityöläisiä, tuotteemme ovat tyypillisiä Cuneon alueelta (Piemonte) ja ne on valmistettu valikoiduista raaka-aineista käsityönä, jotta voimme tyydyttää vaativimmat asiakkaat:
- AMARETTI: 25 makua (klassinen, hasselpähkinä, päärynä, kastanja jne.) 8 kuukautta
- CIOCCOLATI: DIAVOLI (cuneesi) marenkilevy + täyte eri makuja (alkoholillisia ja ei-alkoholillisia... rommi, limoncello, gianduja...