Ranska, Yssingeaux
...jäätelöteollisuudessa ja ravintola-alalla. Yssingeaux'ssa (Haute-Loire) sijaitseva toimipisteemme on varustettu laboratoriolla ja omistautuneella tiimillä räätälöityjen tuotteiden kehittämiseen. Erityisosaamisensa ansiosta tämä laboratorio mahdollistaa meille erottumisen ja asiantuntemuksemme esittelyn eri keinoin, kuten tiimimme aistillisella asiantuntemuksella, valmistusprosessien...
Portfolio (55)
Ranska, Castelnaudary
... keskittyvät gastronomiaan ja muihin ruokaspesialiteetteihin. Ranska on tunnettu gastronomiastaan, ja meidän Etelä-Ranskan alueemme on yksi tunnetuimmista monipuolisista ja maukkaista ruoistaan. Perheemme on ollut mukana vuodesta 1993 herkullisten ruokien valmistamisessa asiakkaillemme. Olemme sitoutuneet tuomaan esiin tuoreita ja kotitekoisia tuotteita omasta maaperästämme. Foie gras, boudin...
Portfolio (37)
Ranska, Paris
... Ruoat valmistetaan huolellisesti kunnioittaen raaka-aineita ja mausteita, sekä ammattikokkien tarkkuudella, mikä mahdollistaa erinomaisen kulinaarisen matkan. Suosituimmat ja ikoniset alkupalat ja valmisruoat on valmistettu ja inspiroitu aidosta tunisialaisesta maaperästä. Näiden reseptien salaisuus ei perustu vain valmistus- tai kypsennysmenetelmään, vaan myös 100 % tunisialaisiin mausteisiin ja raaka-aineisiin, ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Välimeri, kuten et ole koskaan maistanut: salaatti, pöytäoliivit ja mausteet, valmisruoat, oliiviöljy.
Portfolio (20)
Ranska, CASTELNAUDARY Cedex
Languedocin ja Katherin maan sydämessä, Castelnaudaryssä, Audessa, SODICAS CONSERVERIE Audary-brändin alla valmistaa teidän iloksenne parasta perinteistä ruokaa Lounais-Ranskasta. Cassoulet, säilykkeet, valmiit ateriat, pateet, kinkut, foie gras – kaikki nämä tuotteet herättävät ajatuksia hyvästä elämästä ja hyvästä ruoasta. Paikalliset tuotteemme ja perinteiset reseptimme saavat yhä enemmän suosiota kuluttajien keskuudessa.
Alimentation Fine de France on ranskalainen gourmet-tukku, joka tunnetaan tiukasta laadunvalvontapolitiikastaan: tuotteet valitaan vaativien maku- ja laatukriteerien mukaan, minimoiden lisäaineiden, väriaineiden ja säilöntäaineiden käyttöä, sekä suosien helppokäyttöisyyttä ja innovaatioita ranskalaisen kulinaarisen perinteen kunnioittamiseksi. Tuotteiden täydellinen jäljitettävyys (HACCP...
...-Atlantilla he tekevät päivittäin kaikkensa tarjotakseen teille poikkeuksellisia tuotteita. Sitoudumme säilyttämään merivaroja varmistamalla, että kalastus kunnioittaa kiintiöitä, joita valvotaan tiukasti. Olemme näin ollen MSC-sertifioitu kestävä kalastaja turskalle, siikalle ja mustalle kalalle, jotka pyydetään aluksellamme l'Emeraude. Luonnon rikkauksien säilyttäminen on meille avainlaatuista...
Portfolio (43)
Ranska, Gourdon
...VALETTE-yhtiö on erikoistunut foie gras'n ja Périgordin mustan tryffelin tuotantoon ja myyntiin vuodesta 1920. VALETTE FOIE GRAS on perheyritys, joka myy aitoja ja paikallisia ruokia. Me valmistamme näitä tuotteita runsaasti ja tarjoamme niitä myös tyypillisissä Etelä-Ranskan ruokalajeissa, kuten cassoulet'ssa. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
Ranska, Auros
...teurastajina ja lihamyyjinä olemme aina puolustaneet paikallisia ja käsityöläisperinteitä. MAISON VOISINE:lla on kaksi paikkaa, jotka ovat perhesuhteiden tulosta: tuotanto PAU:ssa Frédéric Lacosten, mestarileipurin ja catering-ammattilaisen kanssa, sekä tuotevalintapaikka, kylmäsäilytys ja tilausten valmistus AUROS:ssa, lähellä BORDEAUX'ta. Olemme kehittäneet markkinointityökalun, joka on myös...
Portfolio (31)
Ranska, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1957. Se on saanut mainetta valmistamalla vanhaa provencelaista reseptiä Grive-terrinistä. Muita ennennäkemättömiä reseptejä sekä Kaakkois-Ranskan erikoisuuksia on tullut nykyiseen tuotevalikoimaan ja auttanut yrityksen kehittämisessä. Kaakkois-Ranskan erikoisuudet muodostavat tuotevalikoimamme: provencelaiset terrinit, vanhan ajan terrinit, lasipurkkeihin pakatut valmisruoat, lisäkastikkeet, hedelmäjälkiruoat.
Ranska, St Medard D Eyrans
Perustettu vuonna 1948 Néracissa Lot-et-Garonnen alueella, LOU GASCOUN -yhtiö on rakentanut mainettaan lähes 50 vuoden ajan yhdelle tuotteelle: kuuluisalle keltaiselle purkille sianmaksapateeta, joka perustuu perhereseptiin. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä perinteisten Lounais-Ranskan reseptien mukaan, ja ne koostuvat huolellisesti valituista tuoreista raaka-aineista, ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Tarjoamme ankka- ja hanhenmaksaa, pateita, ankeriaita, Arcachonin lahdelle tyypillistä keittoa, lamproita jne.
Ranska, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE työskentelee tiiviissä yhteistyössä elintarvikealan ammattilaisten kanssa tarjotakseen ratkaisuja heidän catering-toimintaansa ja toimittaakseen heille hanhenmaksaa. EURALIS GASTRONOMIE:lla on useita brändejä eri markkinoita varten, kuten ROUGIÉ, MONFORT tai JEAN STALAVEN. Olemme erikoistuneet ankkojen ja hanhien kasvatukseen ja jalostukseen.
Sijaitsemme Etelä-Lännen sydämessä, Albiin alueella, ja omistamme koko toimintamme korkealaatuisten tuotteiden valmistamiseen, kuten foie gras, confit ja cassoulet, sekä moniin muihin. Olemme tarjonneet tuoreita tuotteita ympäri vuoden neljän sukupolven ajan, lisäksi säilykkeet ja herkulliset paketit. Älä odota, vaan tutustu heti etelä-lännen ankan- ja hanhenrintoihin sekä confiteihin.
Portfolio (4)
Ranska, Avignon
Vuodesta 1987 AGIS on omistautunut täysin makujen intohimolle. Uusien reseptien jatkuva kehittäminen ja parhaiden raaka-aineiden etsiminen ovat ainutlaatuisen kulinaarisen osaamisen ilmentymä, joka palvelee perinteisiä ruokia ja maailman keittiöitä.
Ranska, Saint Martin Des Entrées
Frial on erikoistunut premium-tason pakastettuihin elintarvikkeisiin: meren antimiin ja valmistettuihin ruokiin. Frial on Euroopan johtava valmistaja valmisruoissa erityisesti filosofiansa ansiosta: maku, palvelu ja luonnollisuus. Frial valitsee luonnollisia ainesosia, ilman GMO:ita tai keinotekoisia väriaineita, ja valmistaa niitä perinteitä ja taitoja kunnioittaen, alhaisella suolan ja rasvan sisällöllä. Pakkausratkaisut on valittu niiden käytännöllisyyden vuoksi säilytyksessä ja kuluttajalle nopeassa käyttöönottamisessa.
Ranska, Figeac
... alueelliseen osaamiseen ja intohimoisia tämän joulun juhlapöydän välttämättömän herkun, foie gras'in, suhteen. Tarjoaksemme teille poikkeuksellisia foie gras -tuotteita, kiinnitämme erityistä huomiota raaka-aineidemme laatuun ja foie gras'ien valintaan. Tämä osaaminen siirtyy sukupolvelta toiselle. Meille on tärkeää, että voimme aina tyydyttää teidät, minkä vuoksi etsimme jatkuvasti uusia makuja, jotka korostavat ja tuovat esiin foie gras'in.
Ranska, BEDARRIDES
Laaja valikoima perinteisiä pastoja (täytettyjä ja täyttämättömiä) sekä tarjoamme myös valikoiman kastikkeita tuotteidemme maustamiseksi. Täytetyt pastamme ovat saatavilla monenlaisissa muodoissa ja väreissä, ja tuotamme yli neljäkymmentä erilaista pastatyyppiä, joita jaetaan valikoiduille erikoisliikkeille, kuten herkkukaupoille ja catering-yrityksille, mutta myös suurten jakeluketjujen...
Ranska, St Agathon
... perintöämme ja perinteistä rakkauttamme leipään. Nykyään Daunat valmistaa myös salaatteja, jälkiruokia, luonnollisia välipaloja, naposteltavia… Suuri valikoima reseptejä odottaa löytämistä... Patonkisandwichit. Club-sandwich ja kolmio-sandwich. Wrapit. Salaatit. Kakkua. Salaateista kolmioihin, jälkiruoista naposteltaviin, Daunat tarjoaa sinulle kaikki snacking-hetket, joita voit toivoa. Nauti jokaisesta hetkestä.
Ranska, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA on vuonna 1991 CHARLES ANTONAN perustama säilyketuottamo Ajaccion lähellä Etelä-Korsikalla. Se on erikoistunut korsikalaisen alueellisen keittiön erikoisuuksien valmistamiseen, joka perustuu perinteisen alueellisen keittiön arvostamiseen, ja hyödyntää viimeisimpiä elintarviketeknologian innovaatioita.
Ranska, FONTAINE DE VAUCLUSE
Käsityöyritys, jonka päätoiminta on Provencen erikoisherkkujen valmistaminen levitteinä aperitiiville (tapenade, tians, pistous…) ja kypsennettyjen mausteiden (sipulihilloke, viikunahilloke, provencelaiset sinapit…) valmistaminen. Ensisijaisena tavoitteena on raaka-aineiden valinta, laatu ja maku. Yan Bosc, ammatiltaan kokki isältä pojalle (18 vuotta gastronomista ravintola-alalla), noudattaa Provencen perinteitä, mutta rakastaa myös luoda uusia tuotteita sekä pakkausratkaisuja. Tämän vuoden uutuus syntyi yhdistämällä levitteemme ja perinteinen ...
Ranska, Gourdon
Ranska, Sisteron
Taste of Provence on perinteisiä provencelaisia valmisruokia valmistava yritys. Yrityksellä on monipuolinen valikoima 100 % provencelaisia tuotteita. Juuri näiden tyypillisten provencelaisten taitavasti valmistettujen ruokien ansiosta yritys on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa Ranskan valmisruokamarkkinoilla.
Ranska, Saint Gilles Croix De Vie
100 % Ranskan jakeluketjujen ja ulkomaisten jakeluketjujen toimittaja, kehitämme pitkäaikaisia (pitkä DLUO) säilykkeitä omille brändeillemme tai kumppaneidemme brändeille (MDD, teollisuus, vienti, ravintola-ala). Joitakin esimerkkejä: - Carrefour, Leclerc, Casino, Auchan ... - Nestlé, Maremi, Mollerens, Haudecoeur (halal), Zaniboni - TJ Morris (UK), Cora ja COOP Unkarissa, ALDI (Sveitsi), Dollarama (Kanada) - Ede Ruy, ID Services, Pomona, Laatu- ja turvallisuusvakuudet. Olemme sertifioitu IFS- ja BRC-tasoilla. Haluamme luoda uusia kumppanuuksia ja kehittää näiden kanssa kestäviä suhteita.
Ranska, Toulouse
... neljäkymmentä alastaan intohimoista työntekijää, jotka jatkavat noin kahdenkymmenen paikallisen perinteisen kasvattajan työtä: todellisia kumppaneita, jotka on valittu ja tarkastettu Maison Samaran toimesta Midi-Pyrénéesin alueella. Vuodesta 2008 lähtien Maison Samaran haluaa vaalia makukulttuuriaan pysyen samalla herkällä korvalla asiakkaidensa toiveille. Se luo näin Rôtisserie- ja Yritys-tilan uudessa myymälässään Victor Hugo -aukiolla, mikä todistaa perinteisen talon dynaamisuudesta tulevaisuuteen suuntautuvana.
Ranska, Yffiniac
STALAVEN on yksi Bretagnen johtavista elintarviketeollisuuden yrityksistä, joka toimii lihajalosteiden ja valmisruokien markkinoilla. Puolikas sen liiketoiminnasta tapahtuu itsenäisen kaupan parissa, mikä tekee siitä epätavallisen yrityksen, jossa laatu ja palvelu ovat pääasiallisia kilpailuetuja. Valmistaa valmisruokia. Valmistaa valmiita salaattiseoksia.
Ranska, Saint Genis Laval
Ranska, Les Mées
Ranska, Saint-Félix Lauragais
Ranska, Chef Du Pont
Ranska, GARDANNE

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play