Ranska, Bagnolet
... intohimomme. Baisers Sucrés tarjoaa laajan valikoiman leivonnaisia elintarvikkeiden ammattilaisille (ravintolat, leipomot, konditoriat, catering...) Île-de-Francessa. Perinteisestä muunnellusta aina mittatilaustyönä valmistettaviin koristepaketteihin, entremet-leivonnaisiin, annoslasituksiin, pikkuleivonnaisiin, suklaaseen, croquemboucheen, suupaloihin ja ravintola- ja catering-jälkiruokiin...
Ranska, Saint Julien Aux Bois
Ranskalainen makeiden piirakoiden valmistaja, Fabié on HORECA- ja ilmakuljetuspalveluiden asiantuntija. Meidän osaamisemme mahdollistaa asiakkaillemme erottuvien tuotteiden tarjoamisen ranskalaisen leivontaperinteen ansiosta. Toimimme take away -myynnin, hotellin ja ravintolan, kotiinkuljetuspalveluiden, ilmakuljetuspalveluiden sekä suurten jakelukanavien aloilla. Integroitu tutkimus- ja...
Portfolio (5)
Ranska, Villers Cotterets
... huolellisesti valituista GMO-vapaista raaka-aineista, joita käytämme noin 85 reseptissä, joita teemme joka kuukausi. Jälkiruokamme ja leivonnaisemme pakataan irtotavara- tai yksittäispakkauksiin. Sopimusvalmistuksemme mahdollistaa erityisten reseptien kehittämisen tarpeidesi mukaan sekä omien pakkausten tai etikettien luomisen. Tuotteemme, jotka ovat yleisesti hyväksyttäviä ja helppokäyttöisiä, on suunnattu kaikentyyppiselle ravintolatoiminnalle: kaupalliselle ravintolatoiminnalle, joka on enemmän nopeaa ja modernia, lentokonesyötölle ja rautatiepalveluille, automaattimyynnille sekä leipomo- ja konditoriahyllyille.
Ranska, St Paul De Loubressac
... investoi vuonna 2006 monipuolisiin ja kehittyneisiin tuotantolaitteisiin. Siirtyminen uusiin tiloihin vuonna 2008 mahdollistaa kestävän kehityksen suunnittelun. Sen koko, rakenne ja organisaatio mahdollistavat nopean ja tehokkaan reagoinnin kaikenlaisiin kyselyihin.
Ranska, Guignicourt
FLOREPI kehittää ja valmistaa laajan valikoiman perinteisiä makeita leivonnaisia, jotka ovat paistettuja ja pakastettuja. Meidän osaamisemme yhdistää teollisten prosessien tarkkuuden ja reseptien maun, jotka on laadittu käsityöläisyyden arvojen ja vaatimusten mukaisesti. Päivittäinen huomiomme tuotteidemme valmistukseen mahdollistaa asiakkaillemme ainutlaatuisen maun ja jatkuvan laadun varmistamisen. Erilaisista muodoista ja painoista koostuvat tuotteemme ovat myös täydellisesti soveltuvia eri markkinoille: päivittäistavarakauppa, ravintola-ala ja leipomo- ja konditoriaspesialistit.
Portfolio (1)
Ranska, Yvetot
Olemme leipureita isältä pojalle vuodesta 1919. Pian 100 vuotta, perhehistoriamme on jo pitkä. Olemme erikoistuneet hedelmäkakkuihin, brownieihin ja muihin erikoisuuksiin. Meillä on erityinen joulun herkkuvalikoima, johon kuuluu kakkuja, brownieita ja joulupöydän kakkua. Reseptejamme parannetaan jatkuvasti, jotta voimme vastata odotuksiinne. Rakkaus makuun ja perinteeseen on juurtunut menetelmiimme. Kiinnitämme erityistä huomiota raaka-aineidemme alkuperään: ranskalainen vehnä, Provencen kirsikat, Guéranden suola...
Portfolio (4)
Ranska, Arnouville
Itämaisten elintarvikkeiden osto ja myynti, jotka ovat helposti pilaantuvia...
Ranska, Brioux sur Boutonne
juustoleivonnaisten asiantuntija, joulupuut, Broyé du Poitou, galette...
Ranska, Boufféré
... 200 m²:n briochevalmistusyksikön Copechagnièressä. Yksikkö laajenee vähitellen 2 200 m²:iin. Vuosi 2000 tuo mukanaan uuden vaiheen, kun toinen tuotantopaikka perustetaan Boufféréen Vendée Sud Loire -puistoon (2 200 m²), lähelle A83:ta, Nantes-Bordeaux -akselilla. Neljä vuotta myöhemmin sivusto laajenee 6 000 m²:iin. Suurten jakeluketjujen kumppanina Brioches Fonteneau valmistaa briocheja ja leivonnaisia omalla brändillään “Ma Boul’Ange”, mutta myös jakelumerkkien alla, näin arvostaen vendéelaisia paikallistuotteita.
Ranska, Colomiers
LE PETRIN DU PAPE -yhtiö on ennen kaikkea tiimi leipomoalan ammattilaisia, jotka pystyvät huipputeknologian avulla tuottamaan tuhansia leipiä päivittäin. Tiimi koostuu noin 100 henkilöstä, jotka ovat erikoistuneet joko tuotantoon tai toimituspalveluun. Valmistamme ja toimitamme Toulousessa ja sen ympäristössä laajan valikoiman valkoisia leipiä, maalaileipiä ja erikoisleipiä, paistettuina tai esipaistettuina. Leipävalikoimamme sisältää yksittäisiä sämpylöitä, sämpylöitä ja perheleipiä. Täydennämme leipävalikoimaamme erilaisilla leivonnaisilla.
Ranska, Landeleau
... tuotteita, jotka säilyvät pakastettuna, jääkaappikylmänä tai huoneenlämmössä ja jotka täyttävät eri verkostojen tarpeet: suurmyymälät (GMS), yhteisöruokailu ja kaupallinen ravintola (RHF RHD), catering-yritykset tai teollisuus (IAA). Olemme iloisia voidessamme tutkia kaikkia erityisiä räätälöityjä tuotevaatimuksia: crepe, galette, blini, tuore crepe, pakastetut crepet / jäädytetyt crepet, pannukakut... Luota asiantuntemukseemme!
Portfolio (3)
Ranska, ARGENTON SUR CREUSE
Paistettujen ja pakastettujen leivonnaisten valmistaja suurille ja keskikokoisille myymälöille, ravintoloille, olutravintoloille, voileipäkahviloille,... Pakastettujen leivonnaisten valmistaja. Teollisten leivonnaisten valmistaja. Keksien, muffinien, brownien, chouquetten, suklaachouquetten, makaronien, pikkuleipien, kakkujen, neljän neljänneksen, suklaakakkusten, madeleinejen pakastettujen leivonnaisten valmistaja. Raakojen tai paistettujen leivonnaisten valmistaja.
Portfolio (5)
Ranska, Aubigny En Artois
Les Délices des 7 Vallées on yritys Hauts de Francessa, joka tuottaa pakastettuja leivonnaisia ja leipää leipomoille ja konditorioille. Valmistamme vain korkealaatuisia leivonnaisia ja makeisia, jotta voimme taata hyvien tuotteiden maun ja aromit.
Ranska, La Loubière
... Herra MOLINIE, joka toimi Nayracissa, oli kehittänyt laajan myyntiverkoston tuotteilleen alueen messuilla ja markkinoilla. Syyskuussa 1976, kun yhtiö kohtasi toimintaongelmia, osakkeenomistajat pyysivät häntä siirtämään koko toimintansa leipomoon ja ottamaan sen johdon. Herra MOLINIE hyväksyi ehdotuksen, ja näin hänestä tuli pääosakkeenomistaja ja hänet nimitettiin SA:n toimitusjohtajaksi. Tuolloin...
Ranska, Condat Sur Trincou
Yli 25 vuoden ajan MARTINE SPECIALITES on tarjonnut vähittäiskaupan ja ravintola-alan toimijoille laajan valikoiman leivonnaisia, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin: leivontapohjista, jotka antavat tilaa luovuudelle, valmiiksi paistettuihin, kuorrutettuihin ja koristeltuihin piirakoihin, jotka ovat valmiita myyntiin. MARTINE SPECIALITES on liittynyt DELMOTTE:en ja 3 ABERS:iin Euroopan jälkiruokien lipun alla. Nämä kolme yritystä yhdistävät asiantuntemuksensa tarjotakseen laajan valikoiman laadukkaita ja innovatiivisia pakastettuja leivonnaisia.
Ranska, Huelgoat
... ja paikallisia raaka-aineita. Arvostamme suuresti raaka-aineiden toimittajia, jotka sijaitsevat mahdollisimman lähellä valmistusverstaamme. Aikaisemmin Finistèren keskiosassa kreppit valmistettiin yleensä kerran viikossa billigillä, joka oli asetettu kolmijalkaan takkaan. Billig kuumennettiin puulämmöllä. Jotta kreppit säilyisivät viikon ajan, ne paistettiin ohuina ja molemmilta puolilta. Käytämme edelleen tätä menetelmää varmistaaksemme pitkän säilyvyyden ilman säilöntäaineiden lisäämistä.
Ranska, Bordeaux
JOCK on bordeauxlainen yritys, joka on erikoistunut jauheisten jälkiruokien valmistukseen. JOCK tarjoaa valmiita jälkiruokataikinoita ja jälkiruokavalmisteita, kuten suklaakermoja. JOCK hyödyntää asiantuntemustaan ja laajaa kokemustaan tarjotakseen laadukkaita tuotteita.
Ranska, Montbozon
Montbozonin keksejä valmistetaan Haute-Saônessa (Ranska). Aito Montbozonin keksin resepti ei ole uusi. Kaikki alkoi aikoja sitten, kuningas Ludvig XVI:n hovissa. Onhan se vallankumous, että tänään jokainen voi nauttia Montbozonin kekseistä. Ennen kuin ne pääsivät ranskalaisten ruokakaappeihin, ne herättivät huomiota Versailles'ssa, erityisesti kuninkaallisen pariskunnan keskuudessa. Sitten tuli Ra...
Ranska, Labeuvrière
Ranskalaisen leipomotaidon tuloksena Délifrance:n Le Pain Héritage -sarjan leivät paistetaan kivipohjaisessa uunissa, mikä antaa niille tuoreen sisuksen ja vastustamattoman rapean kuoren. Sarja sisältää jaettavia leipiä, sämpylöitä ja yksittäisiä leipiä, ja se koostuu kolmesta ainutlaatuisesta ja herkullisesta reseptistä: Viljat (hedelmäisten ja paahdettujen sävyjen sekä viljasiementen rapsakkuuden kanssa), Poolish (herkullisten vilja- ja manteliaromien kera) ja Levain (voimakkaammilla sävyillä: kevyt happamuus, ruista ja hapanjuurta).
Ranska, Aix Les Bains
Ranska, Vignoux Sous Les Aix
Ranska, St Just St Rambert
Ranska, Meulan
Ranska, Gretz Armainvilliers
Ranska, Plourin-Lès-Morlaix
Ranska, Fleury

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play