...Tämä huvipuistolelu on ehdoton hankinta ankkapyyntikojuissa! Pienet kokit houkuttelevat välittömästi nämä erittäin realistiset herkkuasetelmat. Tilaa mahdollisimman pian! Viite: TUN118 EAN13: 3700299938035 Materiaali: muovi...
Portfolio (1014)
Ranska, Lalinde
...Luomukukkien sekoitus makuammattilaisille (juustonvalmistajat, catering-yritykset, kokit...) Ainesosat voivat vaihdella hieman vuodenaikojen ja tuottajiemme saatavuuden mukaan, mutta kukista löydät pääasiassa violetteja, kehäkukkia, sinivuokkoja ja Provencen ruusuja. Myydään 100g pakkauksissa. Nettopaino: 100g...
Portfolio (46)
...Suojamaski Läpinäkyvä Kasvot Paljaana Anti-Huuru – Ravintoloitsijat – Katering – Kokit — Hygienia — Suojatyökalu, hyödyllinen kuuroille huulien lukemiseen...
Portfolio (85)
Ranska, Ploërmel Cedex
...Uusi snacking-trendi Yhdysvalloista, jota Cocotine-kokit ovat muokanneet tarjotakseen uusia makuja eri kulutustilanteisiisi. Cocotine-omelettinit ovat saatavilla seuraavissa makuissa: Cheddar-bacon 3 juustoa (emmental, mozzarella, sinihomejuusto) Kalkkunan cheddar-bacon Valkoinen: Tomaatit-basilika...
Portfolio (52)
Ranska, Bron
...Jos suuret kokit rakastavat sahramia ruokiensa kohottamiseen, se ei ole sattumaa. Tämä mauste sopii täydellisesti makeiden tai suolaisten ruokien valmistamiseen. Sen makujen kirjo on niin laaja ja voimakas, että muutama mikrogramma riittää muuttamaan ruoan tai ainesosan. Voit esimerkiksi lisätä vain pienen ripauksen sahramia hunajaan, öljyyn, hilloihin, siirappeihin, mausteisiin tai valmisruokiin, ja se on arvokas tuote, joka herää eloon katalogissasi.
Portfolio (20)
Ranska, Mandelieu
...Balsamikkikreemi on tuote, jota arvostavat sekä kokit että gastronomian ystävät. Sen ainutlaatuinen, samettinen koostumus ja sekä hapan että makea maku tuovat mukanaan erityisen ja korvaamattoman maun. François Roméo balsamikkikreemi on vertaansa vailla grillattujen lihojen, vihannesten, alkupalojen ja juuston maustamiseen. Se on myös erinomainen siellä, missä sitä vähiten odotat: jälkiruoissa kuten pannacottassa, tuoreissa hedelmissä unohtamatta jäätelöitä. Nettopaino: 0,250 KG Tilavuus: 25 CL...
Portfolio (45)
Ranska, Le Plessis Robinson
...Se on japanilaisen elämän taiteen ilmentymä: hienostuneesti jalostettu, luonteenomainen liha. Wagyu-liha, joka tarkoittaa kirjaimellisesti "Japanin naudanlihaa", on huippuluokan herkku, jota suurimmat maailman kokit korostavat. Eläimiä kasvatetaan kaukana kaikesta stressistä, vapaasti ilman seiniä olevissa talleissa, joissa ilma kiertää mahdollisimman harmonisesti ja tasaisesti. Meluhaittoja...
Portfolio (9)
Ranska, Condé-Sur-Marne
...Säilyttääksemme pastamme laadun käytämme Aurèle-lähdevettä, joka on syvältä kaivettua ja peräisin Jandunista Ardenneilta. Pastat valmistetaan rakkaudella, ja kiinnitämme suurta huomiota paikalliseen osaamiseen. Jakelumme Les Nominettes -tuotteita tapahtuu pääasiassa tuottajamyymälöissä, herkkukaupoissa ja ravintoloissa. Monet tähdellä palkitut kokit valmistavat Les Nominettes -pastaa monin luovasti...
Portfolio (17)
Ranska, Bourcefranc-Le-Chapus
... osterikeskus, joka perustuu taitavimpien viljelijöiden osaamiseen, jotka viljelevät ja valitsevat poikkeuksellisia ostereita. Atlantin rannikolla sijaitsevat meret, yhteistyössä ympäröivän maaperän kanssa, antavat AMÉLIE-ostereille hienostuneen kypsymisen ja huomattavan hienouden, joita arvostavat arvostetuimmat kokit ja hienoimmat makuhermot. AMÉLIE-laadun juurilla levittäytyy hedelmällinen ja runsas...
Portfolio (5)
Ranska, Messimy
... valmistamaan vaniljatankoja perinteisin ja ympäristöystävällisin menetelmin. Jokainen tuotantoprosessin vaihe on tarkasti valvottu, jotta lopputuotteen puhtaus ja aitous voidaan taata. Asiantuntemuksensa ja taitonsa ansiosta Bezinfo tarjoaa poikkeuksellisen laadukasta vaniljaa, jota etsivät kokit ja asiantuntijat ympäri maailmaa. Madagascarin vanilja erottuu hienovaraisista aromeistaan, kermaisesta koostumuksestaan ja vertaansa vailla olevasta maustaan, tuoden eleganssia ja hienostuneisuutta jokaiseen ruoanvalmistukseen.
Ranska, Marseille
Tuonti-, muuntamis- ja jakeluyritys kuivatuista hedelmistä lähes 100 vuoden ajan, Midi Sec on johtava toimija Food Service -markkinoilla. Yritys on kumppani kaikille elintarvikealan toimijoille: tukkukauppiaat, teollisuus, käsityöläiset, erikoisliikkeet, BIO-kaupat, kokit ja MOF, hieno ravintola, gourmet-jälleenmyyjät… Eri Midi Sec -tuotevalikoimat, sekä luomu- että tavalliset, ovat räätälöityjä...
...Vuodesta 1968 isäni, joka auttaa minua aktiivisesti viulujen, alttoviulujen ja sellojen valmistuksessa ja korjauksessa, oli asettunut Pariisiin (Marais'ssa). Me päätimme, että taiteemme arvo voisi tulla tunnetuksi myös Pohjois-Burgundissa. Ja kuten suuret kokit voivat nyt löytyä maakunnista, haluamme tuoda isäni 50 vuoden soitinrakennuskokemuksen. Teemme kopioita suurimmista mestareista...
... intialaisia erikoisuuksia, halal-ruokia, kasvissyöjille ja vegaaniruokia, jotka tyydyttävät kaikki ruokahalut. Ruokasi maustetaan pyynnöstäsi. Suositeltava osoite kaikille intialaisen ruoan ystäville. Tämä ravintola on ollut avoinna 6 päivää viikossa vuodesta 2003 ja esittelee ruokaa suoraan Intiasta, sen makuja ja mausteisia ruokia. Kokit, joilla on yli 15 vuoden kokemus, maustavat ruokia makusi mukaan. Ravintola tarjoaa erilaisia lounas- ja illallismenuita, jotka sopivat kaikille budjeteille ja mieltymyksille. Tule käymään tai ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
Ranska, Cergy Pontoise
Tule tutustumaan Pool Events Productionsin esittelemisiin uusiin kykyihin, jotka tarjoavat ainutlaatuisia tapahtumia. Taiteilijat, kokit, taikurit jne... Erinomainen laatu ja luovuus ovat taattu! Jos etsit uusia viestintätrendejä, tulet pitämään räätälöidyistä markkinointikonsepteistamme. Lisätietoja varten ota yhteyttä: 01.30.17.09.55...
Ranska, LEVALLOIS-PERRET
La Cuisine Collective on ammattilaislehtien johtaja yhteisöruokailun alalla Ranskassa. Tämä lehti on suunnattu kaikille alan toimijoille (johtajat, huoltajat, talouspäälliköt, keittiömestarit, kokit, tukkukauppiaat, teollisuus, jakelijat jne.).
Ranska, Vailly Sur Aisne
...neilikka, pippurivalikoima, jauhettu sumakki, vanilja, zaatar, pinkit pippurit, kaneli, combava, suolat, ... Asiakkaitamme ovat herkkuputiikit, elintarvikealan ammattilaiset, ravintoloitsijat, kokit, konditorit, mutta myös yritykset tai henkilöstöedut liiketoimintalahjojen ja herkkujen lahjakorien osalta.
Ranska, Canejan
HUMBLOT on vastaanottotapahtumien järjestäjä. HUMBLOT toteuttaa käsityönä räätälöityjä palveluja, jotka yhdistävät osaamisen, esteettisen silmän ja omaperäisyyden. Projektipäälliköt, kokit, tarjoilijat, kuljettajat, lähettäjät... kaikki nämä yhteistyökumppanit, monenlaisten ammattien ja lahjakkuuksien edustajat, tekevät vastaanottojenne esityksestä unohtumattoman. HUMBLOT järjestää kongresseja, seminaareja, avajaisia, tuotelanseerauksia, kannustustilaisuuksia...
Ranska, Massy
... kankaidemme ansiosta jokainen mittatilausdesign on ainutlaatuinen aarre, joka kestää koko elämän. Sanotaan usein, että parhaat kokit ovat vaativia raaka-aineidensa suhteen, sama pätee myös mittatilausvaatteiden mestarisuunnittelijoihin. Räätälöidyt juhlapukumme valmistetaan perinteisellä käsityötaidolla, erityisellä huomiolla ompeluun ja sitoutumisella asiakastyytyväisyyteen.
Ranska, Neuilly Sur Seine
Ranska, Paris
... tarpeisiin. Ja hinnat on laskettu mahdollisimman tarkasti, jopa kilpailukykyisesti. Suurimmat kokit — todelliset makujen mestarit! (Joël Robuchon, Alain Ducasse jne.) — eivät ole erehtyneet, vaan hankkivat raaka-aineensa Fadi Prestige -luomusta, kuten luomublack Angus -naudanlihaa, luomumustaa maalaistipua ja etnisiä tuotteita (italialaisia, japanilaisia ja libanonilaisia). Fadi Prestige on todellakin luomutuotteiden johtaja luksushotelleissa, lentoyhtiöissä, suurissa catering-yrityksissä ja trendikkäissä ravintoloissa niin Euroopassa kuin Lähi-idässä ja Aasiassa...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play