Ranska, Fleury Les Aubrais
...Viljat: Vehnä on yksi eniten viljellyistä ja kulutetuista viljoista maailmassa. Tässä on katsaus sen eri muotoihin ja käyttötarkoituksiin: Vehnäjauhot (vehnähiutaleet, leseet jne.) ja kokonaisina jyvinä tai tuotteina, jotka säilyttävät enemmän kuituja ja ravintoaineita. Vehnäjauho saadaan jauhamalla vehnäjyviä. Jalostustason mukaan voidaan saada: Kokojauho (T150): Sisältää koko jyvän, runsas...
Portfolio (11)
...T150-jauho, jota kutsutaan myös täysjyväjauhoksi, on jauho, joka säilyttää lähes koko vehnäjyvän, mukaan lukien leseet ja idut. Se on kuitupitoisin ja ravinteikkain, sillä siinä on karkeampi rakenne ja erottuva ruskea väri. "T150" viittaa korkeaan tuhkapitoisuuteen, mikä tarkoittaa maksimaalista mineraalipitoisuutta täysjyvävehnässä. Sen maku on voimakas ja intensiivinen, muistuttaen vanhojen leipien aitoja piirteitä. Alkuperä: Ukraina. Pakkaus: paperikassi 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Paletointi: 750-950kg.
Portfolio (44)
Ranska, Aix En Provence
...Kuuluisan ROGER-talon paahdettu Aix-tartine on saanut mainetta, joka ei enää kaipaa esittelyä. Tämä ainutlaatuinen maku, tämä rapeus ja keveys ovat tehneet siitä kuuluisan. Ilman lisättyä sokeria paahdettu Aix-leipä sopii kaikkiin päivän toiveisiin. Vehnäjauho, viljaseos, gluteeni, kasvirasvat (ei hydrattuja öljyjä ja rasvoja, (palmu- ja rypsiöljy), vesi), leivontahiiva, mallas, suola, B2 (mukaan lukien leseet), emulgointiaine: soijalesitiini (GMO-vapaa).
Portfolio (31)
Ranska, Saint-Priest-Bramefant
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play